• wac

    Ännu en ängel

    På rutinUL idag i v 19+2 fick vi reda på att barnet ej hade ngn hjärtaktivitet. Barnet hade då dött i v 14+2. Jag är så ledsen. Vi hade sett framemot det här. Hjärtat slog så fint i VUL v 10. Ska föda barnet på onsdag. Förstår ej vad som skall hända, varken med barnet el mig. Kommer jag att orka jobba fram till onsdag? Hur länge kommer jag att vara sjukskriven efter detta? Vad kommer att hända med barnet? Träffade en doktor med så mkt brytning, så jag förstod knappt hälften av vad han sagt. Och mannen där hemma envisas på att barnet ska obduceras för att se vad som gick fel, om det var för att william satt på min mage. Jag kanske var oförsiktig. Jag vet inte. Är så ledsen.

  • Svar på tråden Ännu en ängel
  • monstermamman

    Beklagar verkligen sorgen

    Att de skulle ha dött för att William satt på din mage är för mig knappast troligt då barnen är väldigt skyddade i magen..
    Hur länge du får vara sjukskriven vet man aldrig.. Har själv förlorat ett bar när han var 6 v gammal fick endast vara sjukskriven 2 mån för att senare bli utskickad på arbetsmarknade av myndigheter.. Så de beror ju på helt vad du har för läkare..
    kram

  • SIN74

    Stackare!!
    Förstår om du är ledsen. Jag skulle nog inte orka jobba samtidigt som det är bra att vara sysselsatt. Jag kommer att tänka på dig på onsdag! Tufft att du ska behöva vänta så länge.
    Om de kan se vad som hände kan det kanske lätta sorgeprocessen något.
    Kan inte tänka mig att det skulle bero på att William satt på magen. Det behövs mer än så.

    Massor av kramar från mig!

  • AnTiMiFi

    Beklagar verkligen förlusten av erat barn så sorgligt.Har inte några bra svar att komma med, men tror inte missfallet beror på att du haft ditt barn sittandes på magen det är absolut mer tåligt än så.Vill ändå skicka massor av styrkekramar till ER.

  • SeTa

    Beklagar er sorg!
    Jag gick igenom samma sak i februari-07. Upptäcktes på rutin-ul, men bebisen hade varit död sedan v 14-15.
    Jag tycker inte att du ska behöva jobba fram till förlossningen. Grymt klumpigt att du inte blev sjukskriven med engång!
    Ang obducering så sker det automatiskt, om ni inte begär att de ska låta bli. Tyvär ger det inte alltid några svar. Vår flicka hade inga fel alls, och vi får aldrig reda på varför hennes hjärta slutade slå.
    Ang förlossningen så är det förmodligen bland det tuffaste du får gå igenom. Det känns förjävligt när man ligger där. Allt kämpande man får gå igenom för ingenting.
    Idag känner jag tvärtom. Visst var det en fruktansvärd upplevelse, MEN det är faktiskt idag det enda minne jag har av vår lilla flicka. Vi valde att köpa en snuttefilt till henne som hon låg i när vi hade henne hos oss en stund. Den filten bäddades hon in i när hon lades i kistan. Det känns också väldigt bra för mej idag.
    Vi pratade med sjukhusprästen efter förlossningen och han var till enormt stöd för mej! För varje litet steg mot gravsättning underättade han oss, och jag tyckte det var jätteskönt att hela tiden veta var hon fanns.
    Kyrkogård valde vi, men vi hade ingen begravning. Hon ligger i minneslund, sk anonymt omhändertagande, och det sköter sjukhuset om.
    Massa kramar.

  • luckie

    Sänder över ett fång Kramar till dig.
    Fy vad orättvist.
    Det kan inte bero på att William satt på din mage. Dom ligger så väl skyddade där inne i magarna från yttre påverkan.
    Kontakta en läkare igen o be om att bli sjukskriven Finns ju ingen som kan räkna med att du ska klara av att jobba till på onsdag.
    Tillåt dig vara arg, ledsen och gråta.
    Ta hand om varandra.
    Tänker på dig.

    Kram

  • Nettisens

    Vilken chock och vilken sorg....
    Jag beklagar,verkligen, och önskar att det aldrig hänt :(
    Så ledsen för din skull!

  • hildaledsen
    Beklagar det hemska som hänt er och känner mig nedslagen av det usla omhändertagnadet ni fick på sjukhuset!! Jag saknar ord. Så oerhört, oerhört oproffessionellt!! Är uppriktigt ledsen för er skull.

    Behöver du prata och/eller ventilera så hittar du mig lättast via MSN och/eller min GB!!
    Med Längtansbarnet Ellioth i famnen och Änglabarnet, för alltid i minne
  • wac

    Tack för alla svar. Jag gråter hela tiden. Kan inte sluta. Jag vet inte ens om jag kommer att få se barnet. Hur ser den ut i v. 14? Får man reda på könet? Kan man begrava den sen?

  • SeTa
    wac skrev 2008-01-10 19:35:21 följande:
    Tack för alla svar. Jag gråter hela tiden. Kan inte sluta. Jag vet inte ens om jag kommer att få se barnet. Hur ser den ut i v. 14? Får man reda på könet? Kan man begrava den sen?
    Du får se bebisen om du vill. Och du kommer få veta könet.
    Den är pytteliten, ca 14 cm lång och helt färdigutvecklad. Vi höll vår Engla i en hand..
    Sjukhuset har hand om gravsättning, som sker i minneslund. Ni får ha egen begravning om ni vill.
    Annars bäddas bebisen ner i en pyttekista och kremeras.
    Ta kontakt med sjukhusprästen på erat sjukhus. Dom kan svara på alla frågor.
  • sallybuse

    Jag vill ge er en kram jag med.Men en sak måste jag fråga.Ska du inte föda ditt barn förren på onsdag.Tycker att de är lång tid att vänta.Bättre du hade fått gjort de på en gång.I stället för att ha de och vänta på.En en gång kram på er.

Svar på tråden Ännu en ängel