• Jenzanmam

    Här finns det POSITIVA förlossningsberättelser för er som är rädda för att föda barn!!!

    Hade oxå kanon förkossningar..Med 1 barnet hade jag inge bedövning..eller jag hade 2 rispåsar runt magen..När jag var öppen som mest..Så trodde jag faktist det skulle göra ondare..Sen kom ju krystvärkarna och då var det nästan like skönt när man fick krysta..Efter jag fött min dotter sa jag efter 10 min..Känns det så här att föda kan jag föda 20 barn på raken..hehehe Dom fick klippa en gång..men jag kände då ingenting. Det som gjorde ondast var när dom skulle sy efteråt..då låg jag och skrek.heheh!
    Med andra barnet blev jag igångsatt..och allt tog ca 3 tim från färsta värken..Visst det gjorde ondare..och jag frågade efter ryggmärgsbedövning när det gjorde som ondast..Men då sa bm att det är inte lönt du är ju öppen 8 cm..Kom i håg att jag fick krystvärkar och krystade 5 gånger sen kom pojken ut.. !!!!
    Var förvånad då oxå att det gick så bra och att det inte gjorde så ont som jag hade föreställt mej. Sprack ingenting heller..så jag hade inte så speciellt ont efteråt...efter ca 1 tim så var jag uppe på benen!!

  • Jenzanmam
    Jenzanmam skrev 2008-03-03 19:59:05 följande:
    Hade oxå kanon förkossningar..Med 1 barnet hade jag inge bedövning..eller jag hade 2 rispåsar runt magen..När jag var öppen som mest..Så trodde jag faktist det skulle göra ondare..Sen kom ju krystvärkarna och då var det nästan like skönt när man fick krysta..Efter jag fött min dotter sa jag efter 10 min..Känns det så här att föda kan jag föda 20 barn på raken..hehehe Dom fick klippa en gång..men jag kände då ingenting. Det som gjorde ondast var när dom skulle sy efteråt..då låg jag och skrek.heheh!Med andra barnet blev jag igångsatt..och allt tog ca 3 tim från färsta värken..Visst det gjorde ondare..och jag frågade efter ryggmärgsbedövning när det gjorde som ondast..Men då sa bm att det är inte lönt du är ju öppen 8 cm..Kom i håg att jag fick krystvärkar och krystade 5 gånger sen kom pojken ut.. !!!!Var förvånad då oxå att det gick så bra och att det inte gjorde så ont som jag hade föreställt mej. Sprack ingenting heller..så jag hade inte så speciellt ont efteråt...efter ca 1 tim så var jag uppe på benen!!
    Ska stå förlossningar
Svar på tråden Här finns det POSITIVA förlossningsberättelser för er som är rädda för att föda barn!!!