Forum Förlossningsrädsla - Gravid
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Här finns det POSITIVA förlossningsberättelser för er som är rädda för att föda barn!!!

  Tor 24 jan 2008 10:59 Läst 29847 gånger Totalt 124 svar
  Visar endast inlägg av Mrs K - Visa alla inlägg
 • Tor 24 jan 2008 10:59 #8

  Ville bara tacka för denna tråden. Inte för att jag hunnit bli speciellt förlossningsrädd än (är bara i v. 13 och kan forfarande skjuta förlossningstankarna framför mig) men ju fler "skräckhistorier" man hör dessto hemskare tycker man det verkar och utan någon motvikt till det så är ju risken att man skrämmer upp sig själv rejält under de månader som är kvar.

  Så tack för att ni delar med er av era berättelser. Det behövs fler sådana för oss "förstagångare".

 • Ons 12 mar 2008 09:20 #76
  Cubix skrev 2008-03-11 19:23:55 följande:
  Jag har bara fått höra positiva förlossningsberättelser.nästan så man blir irriterad, lär ju finnas lika många som tyckte det var jättejobbigt som tycker de var en positiv upplevelse... Likadant förlossningsfilmen man får se på föräldragruppen, inte en negativ kommentar i den... det är lite dåligt, de finns ju alltid två sidor.
  Det är nog ganska ovanligt. Jag har hört en massa berättelser om jobbiga förlossningsupplevelser och använder denna tråd för att få en motvikt till allt sådant, för jag kände att om jag inte får höra något positivt också så kommer jag att hinna bli rädd för förlossningen innan det är dags. Nu har jag inte blivit det än men jag förstår att det finns de som blir uppskrämda. Speciellt när man är gravid för första gången. Nu vet man ju inte alls vad man har att vänta...
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll