Forum Förlossningsrädsla - Gravid
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Här finns det POSITIVA förlossningsberättelser för er som är rädda för att föda barn!!!

  Tis 4 mar 2008 20:45 Läst 29847 gånger Totalt 124 svar
  Visar endast inlägg av stelpa - Visa alla inlägg
 • Tis 4 mar 2008 20:45 #67

  Verkligen en underbar tråd!

  Det jag förvånades över mest då vi var på BB var att barnmorskan och sköterskan nästan förväntade sig att det skulle vara på ett visst sätt för förstagångsföderskor, t.ex. att öppningsfasen skulle ta lång tid. De var helt förvånade när jag ville krysta, bara 1 1/2 timme efter att vattnet gått (på BB) och 2 1/2 timme sedan vi skrivit in oss och jag bara var 3 cm öppen. Det är helt olika för oss alla Jag fick 3 stygn invändigt, kändes ingenting att sys eller när det läkte. Tyckte det gjorde mest ont när de tryckte på magen för att få ut stelnat blod, efter att moderkakan kommit ut... Man märkte att man var öm över hela magen då. Jag fick bara lustgas under förlossningen. Helt underbart!

 • Sön 9 mar 2008 16:22 #69

  kamratis, jag håller med om det där med själva födelseögonblicket, både känslan när den varma go´a bebisen slinker ut ur kroppen och sedan läggs direkt på bröstet och bara är så otroligt varm och mysig Man fattar inte den känslan förrän man varit med om den!

 • Fre 14 mar 2008 09:15 #80

  PerG, vad kul att få höra din syn på förlossningen, annars blir det mest tjejerna som pratar på här inne Det är skönt när allt går så bra som det gjorde för er (hade själv väldigt lik förlossning), min sambo hann inte coacha mig så mycket eftersom det gick fort men han var lugn och glad hela tiden vilket hjälpte mig Hade han inte funnits där och hållit emot i min arm hela tiden hade jag ramlat ur sängen! Jag låg på sidan hela förlossningen och tryckte mot honom.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll