• lindal­ag
    Äldre 17 Mar 02:31
    37564 visningar
    124 svar
    124
    37564

    Här finns det POSITIVA förlossningsberättelser för er som är rädda för att föda barn!!!

    Jag hade en toppenförlossning, har ALDRIG i hela mitt liv haft så ont men LÄNGTAR efter att få göra det igen!!!  Så j***a mäktigt!!
    Jag var så otroligt stolt över mig själv och nästan lite mallig. Fattade inte att folk inte stod och bugade beundrande på stan när jag gick förbi, korkat va? Men så kändes det.


    Faber quisque fortunae suae, tänk på det!
  • lindal­ag
    Äldre 17 Mar 12:46
    #97

    *fniss* Ja, jag kan fortfarande framkalla den känslan när jag tänker på det! Hur många upplevelser ger så starka associationer efter 1 ½ år...?

    Lite avis på alla som har ffa sin första förlossning framför sig och jag tror, som någon skrev tidigare i tråden, att om man inte har för stora förväntningar och planerat allt så är det nog lättare att inte bli besviken.
    Visst har man en bild om hur det ska vara men man får nog försöka släppa det och bara "go with the flow" och låta kroppen visa vägen! Man kan aldrig veta innan hur det ska gå eller hur lång tid det ska ta.
    Min förlossning var otroligt snabb och det påverkar ju naturligtvis min uppfattning, de som har legat i dygn känner kanske inte samma eufori när de tänker tillbaks på det.

    Stort lycka till alla ni som har det framför er!!


    Faber quisque fortunae suae, tänk på det!
Svar på tråden Här finns det POSITIVA förlossningsberättelser för er som är rädda för att föda barn!!!