• elink
    Äldre 8 Apr 22:29
    37288 visningar
    124 svar
    124
    37288

    Här finns det POSITIVA förlossningsberättelser för er som är rädda för att föda barn!!!

    ibland när jag ser en gravid kvinna kan jag nästan känna mig lite avundsjuk på den underbara upplevelse hon har framför sig. jag har fött en son och längtar efter nästa unge.

    han var så efterlängtad (född bf+16!) när värkarna satte igång blev man glad. och fokuserad! nu skulle här födas! det gick väldigt bra att klara av värkarbetet hemma i sängen, en stund i soffan med en beck-film och i badkaret. jag hade väldigt bra användning av profylaxandningen. den hjälpte mig verkligen att fokusera. sen kan det vara lite svårt att som förstföderska veta var i förloppet man befinner sig så vi var inne på förlossningen och vände en gång. men när vi andra gången kom in så tog det bara två timmar, från 5 cm öppen till lille hjalmar tittade ut. inte en spricka och jag mådde finfint efteråt! aldeles hög av lycka som man är då! lustgasen gillade jag oxå skarpt, som någon i en annan tråd sagt: den tar inte bort smärtan men gör den roligare!

    vilken kraft det är i födslovärkarna! tänk att så mycket kraft finns i min kropp! det är fantastiskt! jag kände mig förberedd på uppgiften men kraften i värkarna kunde ingen profylaxkurs eller föda-barn-bok i världen förbereda en på!

    jag längtar efter att det ska bli dags att tillverka nästa bebbe. för graviditeten och förlossningen var härliga!

Svar på tråden Här finns det POSITIVA förlossningsberättelser för er som är rädda för att föda barn!!!