• Pumise­n
    Äldre 28 Jan 09:48
    582983 visningar
    1100 svar
    1100
    582983

    Gravida! Vilka symptom hade ni ca en vecka innan bim?

    Nu har jag nästan 2 veckor kvar till bim, hade äl för en vecka sedan...

    Men jag har redan börjat känna av att det liksom drar i brösten...känns som utdrivningsreflexen som man har när man ammar... sedan molvärk i magen, men mest är det den konstiga känslan i brösten...

    Någon som känt nåt liknande?

    Är säkert skengravid

  • Pumise­n
    Äldre 28 Jan 10:27
    #12
    theresev skrev 2008-01-28 10:20:15 följande:
    Pumisen:Jag känner verkligen igen det du säger med urdrivningsreflexen.Så har jag känt till och från innan jag testade + förra veckan.(som kolsyra typ ;o)Annars hade jag och har fortfarande molvärk i livmodern och mycket vattniga och ibland vita flytningar.Jag var och är även extra törstig och det smakar tyvärr apa i munnen...speciellt på morgonen men det har med hormonförändringen att göra har jag lärt mig.Jag kände i hela kroppen att jag var gravid innan jag testade ;o)Håller tummarna för er!!
    Ja, precis som kolsyra!!!!!

    Sen har jag även en metallsmak i munnen...inte jämt, men det kommer då o då! Du vet, som när man sprungit fort o får blodsmak i munnen...ilar liksom i underkäken o så kommer den där äckliga metallsmaken...

    Men det jag tycker är konstigt är att jag känner dessa symptom så himla tidigt...hade ju äl förra tisdagen tror jag...men men,, kroppen kanske känner av det väldigt tidigt!
    Jag tror det är lönlöst att testa på sticka redan nu när jag beräknar min mens till den 10 feb!!!

    Jag hoppas jag oxå får ett plus då
  • Pumise­n
    Äldre 28 Jan 12:51
    #15
    mistie skrev 2008-01-28 11:58:30 följande:
    Havanna vs Neo skrev 2008-01-28 09:44:18 följande: oj här passar jag in känner jag.. hade äl för en vecka sen.. o haft ömmande mage nu nån dag.. inget annat dock.. längtar så till helgen så jag kan testa igen...
    jag hade oxå äl för en vecka sedan, men jag trodde att man kanske var tvungen att vänta ytterligare 2 veckor innan man kan testa??!!!

    Så då kanske man kan kolla redan i helgen då eller? E helt kass på att beräkna såna där saker..så det vore ju kul att veta om det är värt att testa redan i helgen eller inte.
    Hade äl runt den 22 jan....någon som vet?
  • Pumise­n
    Äldre 29 Jan 10:11
    #39

    Ingen som har känt sån äcklig metallsmak i munnen? Jag har precis som halsbränna fast mer som blodsmak nere i halsen...skitsvårt att förklara, men ni som haft det känner säkert igen det.

    O sen denna utdrivningsreflex i brösten...som kolsyra...
    Öm på bröstvårtorna så jag blir tokig snart!

    Får se vad testet visar om någon vecka...spännande

  • Pumise­n
    Äldre 29 Jan 10:26
    #43
    tussa85 skrev 2008-01-29 10:19:08 följande:
    Kände "kolsyra" i brösten igår kväll då ja lagt mig! Jätteskum känsla!
    Visst är det! Känns precis som när jag ammade min dotter o mjölken rann till!!!  Det är just därför jag känner igen det så väl...för det känns nästan exakt likadant, och det är inget jag har känt annars kan jag lova...så jag hoppas på det bästa!!
  • Pumise­n
    Äldre 29 Jan 10:40
    #47

    Självklart kan det vara ett symptom, men samtidigt tror jag tyvärr att man letar lite efter symptom oxå...iaf jag verkar göra det, fast jag inte vill erkänna det

    Men samtidigt så har jag verkligen ont i dom... varma, svullna o så denna jäkla kolsyra..hahahhaha...

    Men jag har sagt till mig själv nu att jag ska vänta tills jag har bim med att testa o sen kan man börja spekulera...men det är svårt..jag vet!!


    Hoppet, det sista som lämnar mig...
  • Pumise­n
    Äldre 29 Jan 14:11
    #52
    tussa85 skrev 2008-01-29 13:30:51 följande:
    Men de ja känner är vääldigt verkligt! Börjar rent göra ont att ha på mig bhn och dom har ökat en aning i volym! ömheten kommer å går hela tiden :-SNär ja väntat på min mens brukar ja inte få ömma bröst överhuvudtaget heller så nåt måste de ju va få man hoppas!
    Ja jag vet...jag har oxå verkliga känningar...men jag vill inte bli besviken om det visar sig att jag bara är skengravid!!
    Hoppet, det sista som lämnar mig...
  • Pumise­n
    Äldre 29 Jan 14:20
    #55

    Pumisen 10/2


    Hoppet, det sista som lämnar mig...
  • Pumise­n
    Äldre 29 Jan 14:35
    #57

    Hahaha....jag började min lista på bim...men verkar inte vara någon som vill hänga på????


    Hoppet, det sista som lämnar mig...
  • Pumise­n
    Äldre 29 Jan 20:47
    #77
    Bobousch 1/2- symptom: Hungrig! Mest hela tiden. Svullna, varma bröst (gått upp typ en strl).

    Tussa85 1/2 - symptom: Uppsvälld och tung mage, trött, hungrar all the time!, molvärk, ömma och lite tunga bröst, kissnödig ofta, fryser/svettas om vartannat.

    Kvilleshopp 2/2 - symptom:ömma bröst, frysser mycket. mycket och vita flyttningar,känner obehag i tjej magen. fått lite små hug. kissenödig ofta. äter mycket på kvällen.

    Ell 4/2 - symptom: ömma, svullna bröst, hungrig ofta, kissar ofta, mkt vattninga flytningar som kommer och går

    anna apelsin 5/2: Känsla av utdrivningsreflexen emellanåt

    Jooonanna 6/2 - symptom: Molvärk i nedre delen av ländryggen, lite stick i underlivet, flytningar.

    Yoshimi 7/2: Inga symptom alls än så länge.

    Pumisen 10/2 - symptom:känns som utdrivningsreflexen i brösten, några hugg i tjejmagen, fryser ibland, halsbränna..fast mer som metallsmak i munnen...såg nyss att jag börjar få fina landskap med ådror på brösten..gud så vackert not!!

    Nyfiken och otålig 14/2 - symptom: vägrar att ha symptom denna gång. Förra gången hade jag ALLA symptom, men ack och ve, tant röd kom ändå. Fast, det är för tidigt med symptom nu, får väl se vad jag säger om en vecka...
Svar på tråden Gravida! Vilka symptom hade ni ca en vecka innan bim?