Inlägg från: Emsebamse |Visa alla inlägg
  • Emsebamse

    resa på avbetalning

    Ja om ni klarar av att betala resan, varfor inte? Men det blr mycket dyrare an att betala direkt.

  • Emsebamse

    Darfor att de lar ta ut en avgift nar ni koper resan. Sen tar de ut en avi avgift. Det finns inga "riktiga" rantefria avbetalningar, de maste ta ut nagon slags avgift annars skulle de ju inte tjana nagra pengar.

  • Emsebamse

    Man far tanka lite pa om det ar vart de extra pengarna det kommer att kosta. I slutandan hade nu ju kunnat aka langre bort alternativt stannat borta langre for samma summa.

  • Emsebamse

    Om ni hade betalt resan direkt istallet for pa avbetalning menar jag

  • Emsebamse
    åhuspinglan skrev 2008-01-29 10:01:04 följande:
    Vi har precis bokat en resa med fritidsresor till Bulgarien. De har barnpris 595:- och 500:- i rabatt om man har ica-kort. De sa att det var det absolut billigaste och dessutom är det billigt i Bulgarien. Vi har varit där en gång tidigare - helt perfekt. Jag känner inte till deras avbetalning. Så länge det är räntefritt är det ju ok. Hoppas att ni kommer iväg!
    Fast det betyder ju bara att det ar rantefritt, inte att det ar avgiftsfritt. Resebolagen ser nog till att ni far betala lika mycket anda. Men det later bra.
  • Emsebamse
    Elli47 skrev 2008-01-29 10:18:44 följande:
    Folk köper ju en massa annat också på avbetalning så varför inte en resa!
    Precis, tycker man att det ar vart de extra pengarna sa ar det val ok. Men man ska vara medveten om att det blir dyrare fast det inte later sa pa resebolagen.
  • Emsebamse
    Elli47 skrev 2008-01-29 11:07:56 följande:
    Men om ni har ett VISA-kort med kredit, kan ni inte använda kreditdelen till resan? Alltså, ni betalar hela resan till resebolaget och delar upp skulden på VISA-kortet istället? Det brukar bli hyfsat bra ränta då.
    Det ar nog ett ratt bra alternativ. Blir sakert billigare pa det viset. Plus att man kan valja hur mycket man vill betala av varje manad.
  • Emsebamse

    Dessut


    Thursday skrev 2008-01-31 16:01:33 följande:
    Jag skulle aldrig ta något på avbetalning överhuvudtaget.Jag kan förstå att det känns lockande om ni går hemma och känner er trötta och tråkiga, men hänger ert äktenskap verkligen på om ni får komma "bort" i två veckor? Hur blir det när ni kommer hem igen?
    Dessutom ar det inte speciellt avslappnande att aka ivag med tva barn. Kanske ni tva kan aka ivag och ta in pa hotell en eller tva natter. Det racker kanske? Ni far sova ut och hinna umgas.
Svar på tråden resa på avbetalning