• underli

    Alla med stora näsor, visa er!

    Hej!
    Jag har en rätt stor näsa, och funderar på att få den tillfixad när jag mår som sämst.

    Själv så känner jag ingen med samma problem, alltså rätt så bred/lång snok som också är STOLT och har utstrålning!
    Behöver lite exempel från er, om ni vågar visa upp er vill säga.
    Så.. har du stor näsa, och e riktigt nöjd med den?! Visa dig!!

  • Svar på tråden Alla med stora näsor, visa er!
  • LitenBlomma

    Jag har fler bilder under "jag" i mitt galleri. Inte nog med att jag har stor näsa, jag har stora öron oxå, slå det ni haha Räcka ut tungan


    Son -02 & bebis i magen 7:e mars -08
  • Schnauser
    Inte 18 år längreNäsa.jpg

    Har blivit väldigt mobbad för min stora näsa när jag var yngre. I många år gick jag omkring och ansåg den vara ful, stor och onormal. Det hade ju folk hånat mig för i flera år.

    Nu i vuxen ålder kan jag se på den mer förnuftigt. Ok, den är något större än de flesta kvinnonäsor, men passar till mitt ansikte. Kommer inte lägga mig under kniven - funderade på det förr. För några år sedan skulle jag ALDRIG lagt ut en profilbild på mig själv. Hittade knappt någon nu - trodde de var bortrensade allihop.
    Cibi condimentum fames - Hungern är den bästa kryddan
  • Blossi

    Jag har en stor och liksom köttig näsa. Skulle vilja ta bort lite kött så att den blev mer nätt. Den är stor och jag hatar den för den är inte rak heller.


    Yesterday is gone. Tomorrow has not yet come. We have only today. Let us begin.
  • Mumin75

    Jag har stor näsa... potatisnäsa! När jag var barn/tonåring störde den mig jättemycket och jag ville inget hellre än att ha en ny näsa. Kan nog bero en del på att jag blev ganska retad för min näsa på den tiden och hade inte så bra självförtroende då. Men jag har lärt mig att leva med den och idag stör den mig inte nämnvärt mycket... ok, vissa dåliga dagar kan jag tycka att den är enorm och önska bort den, men för det mesta så trivs jag ändå med den... den är ju en del av mig och utan den hade jag kanske inte varit så snygg som jag är
    Har inget bra kort på mig själv i galleriet, bara ett när jag gör fula grimaser och ett när jag är gravid (under starka bilder) och ser ut som en drogad elefant ... haha, men man kan nog se ungefär hur min näsa ser ut där iaf!!

  • underli

    Danitra, Schnauser & JeanetteL: Beviset på att en icke-barbie näsa är precis lika snyggt som enbart två näshål ;)

    Jag har mer svårare för kort framifrån. Eftersom den e rektangulär typ. Från sidan ser man inte att den e bred, menden e fortfarande lång.

Svar på tråden Alla med stora näsor, visa er!