• underli

    Alla med stora näsor, visa er!

    Hej!
    Jag har en rätt stor näsa, och funderar på att få den tillfixad när jag mår som sämst.

    Själv så känner jag ingen med samma problem, alltså rätt så bred/lång snok som också är STOLT och har utstrålning!
    Behöver lite exempel från er, om ni vågar visa upp er vill säga.
    Så.. har du stor näsa, och e riktigt nöjd med den?! Visa dig!!

  • Svar på tråden Alla med stora näsor, visa er!
  • mosterYster

    Jag har opererat min mindre. Bilderna i mitt galleri är från innan op, där kan ni se en klumpig näsa Nu är den jättefin iaf!

  • underli

    Ja, men ser man verkligen ut som en transa så e d ju inte konstigt om folk kommenterar det.
    känner mig så "kvinnlig" inuti, men det syns liksom inte direkt av utseendet...
    30 000 kr på operation eller för ett års proffs-psykolog-fixning?!
    Har verkligen NOLL självförtroende, och mycket mycket mycket beror på näsan.

    Den tar inte upp hela ansiktet, den e inte krokig. Bara bred hela vägen, och rätt så lång. lite åt potatishållet. Och väljer gud att sätta den på ett ansikte av den längre sorten så blir man inte vacker.

  • LitenBlomma
    underli skrev 2008-02-19 15:05:07 följande:
    Ja, men ser man verkligen ut som en transa så e d ju inte konstigt om folk kommenterar det. känner mig så "kvinnlig" inuti, men det syns liksom inte direkt av utseendet... 30 000 kr på operation eller för ett års proffs-psykolog-fixning?! Har verkligen NOLL självförtroende, och mycket mycket mycket beror på näsan. Den tar inte upp hela ansiktet, den e inte krokig. Bara bred hela vägen, och rätt så lång. lite åt potatishållet. Och väljer gud att sätta den på ett ansikte av den längre sorten så blir man inte vacker.
    Likadant för mig, långt ansikte och lång näsa. Tror inte att man hade tänkt på den om man haft ett bredare ansikte, mer markerade kindben och större haka. Men vi får göra det bästa av det vi har, tacka vet jag smink
    Son -02 & bebis i magen 7:e mars -08
  • underli

    Mumin75: Ja, stora näsor på killar, då e det mer passande. Kollade in din kille på bilden, om man som tjej har den näsan blir man ju manlig... och jag har typ en sån! Blää.

    KAN ett okvinnligt ansikte på en kvinna som jag funka i det bästa av bästaste självfötroenden!?

  • Etnica

    Ha, ha vilken rolig tråd!!! Jag har också en stor näsa o funderar allvarligt på att göra något åt detta.
    Har ALDRIG blivit retad eller ens fått någon kommentar om min näsa (förutom av min pappa som brukar retas...) o aldrig haft svårt att få killar men jag vill ändå bli av med den...

  • lautrec

    Nej, operera dig inte! Har själv en näsa som låter som din, och den är stor (bred) på riktigt.Har tyvärr ingen bild. Men alltså, om du opererar dig då bidrar du ju till oss stornäsors utrotning, jag tycker att du ska bära den med stolthet! Jag brukar skugga lite på sidorna av näsan och under tippen om jag ska på fest t.ex., då ser den mindre ut. prova om du ska gå ut eller nåt och inte vill ha "hela" näsan med dej.. kram

  • Mumin75

    Kan det inte vara så att du mår så dåligt över din näsa och därför tycker att den ser mycket större ut än den egentligen är. Sån är jag... när jag har mina dåliga dagar så tycker jag att den är enorm och att jag är så ful... men så stor är den ju egentligen inte... den blir bara sån i mina ögon när jag retar upp mig på den. Nu när jag satt och letade igenom mina bilder på datorn för att hitta en bild där man ser hur stor den är så hittade jag ingen sån bild... då tyckte jag helt plötsligt att den såg liten ut... haha! Även att jag visste att jag hade några bilder som jag verkligen hatar där min näsa ser så stor ut. Nu när jag ville att den skulle se stor ut var den helt plötsligt inte så stor på de bilderna, jag tror att man inbillar sig lite också bara för att man intalar sig att man har så stor näsa ... Killarna jag träffat har aldrig klagat på den ... förutom en då jag var 14 år och han gjorde slut för att han tyckte den var i vägen när vi skulle kyssas!


    underli skrev 2008-02-19 15:15:00 följande:
    Mumin75: Ja, stora näsor på killar, då e det mer passande. Kollade in din kille på bilden, om man som tjej har den näsan blir man ju manlig... och jag har typ en sån! Blää. KAN ett okvinnligt ansikte på en kvinna som jag funka i det bästa av bästaste självfötroenden!?
  • underli

    Själv blev jag kallad av "Big Nose" av en kille i mellanstadiet, sen hängde några på, och det var så jag kom på att jag hade stor näsa. Innan hade jag inte tänkt på det. Sen började folk runtomkring anmärka hur mer och mer lik min pappa jag började bli, och HAN har stor näsa! Han ser ut som Rolf lassgård på denna bilden:
    www.sr.se/press/bildmapp/181644_130_170.jpg, fast med något bredare näsa.
    Kul att se ut som Rolf lassgård och vara tjej!! *not*

  • underli

    lautrec: tack för tipset, ska gå till ett proffs så denne kan hjälpa mig. Helt värdelös på att sminka mig då jag tyvärr har problemhy också.

Svar på tråden Alla med stora näsor, visa er!