• SaraLinnéa

    Vilken 42 tums LCD??

    Samsung:s lcd ligger i topp tycker vi.. vi har haft två st o har vart supernöjd me dom.. snyggast design har dom oxå.. främst bilden=) ha en bra dag=)

  • SaraLinnéa

    vi har haft två(en 32" o en 40") LE-40s86bdx/xee o nu ska vi köpa en
    samsung LE-46F86.. De har inte spelat någon roll vilken storlek de har vait så har bilden varit perfekt..=) Lycka till=)

  • SaraLinnéa

    Förästen.. Samsung har bra priser på sina tv:n medans andra är dyra.. o vi hade tänkt oss en philips.. men när dom va brevid varandra så såg man hur dålig philips bild är medans samsung är kristallklar..=)

  • SaraLinnéa

    vi har köpt alla våra på onoff.. vi betalade 13990 för våran 40" i juli förra året.. dom har mer tv aparater om du åker dit, på hem sidan finns inte så himla mkt.. men kolla på www.dustinhome.se lr va de heter=) hehe här hittade jag en 40" för ca 8000 www.dustinhome.se/pd_5010125238.aspx den är bra snygg o fattar inte att den är så där billig för den har de mesta..

  • SaraLinnéa
    Svar på #22
    sasung kostar inte så där mkt.. va snackar du om.. de finns billiga sidor på internet..=)själv föredrar jag sasung dom har både design o bra bild på sina.. ha en bra dag=)
Svar på tråden Vilken 42 tums LCD??