• Äldre 7 Aug 17:25
    7445 visningar
    19 svar
    19
    7445

    Dåligt AMH värde?

    Mom2014 skrev 2018-08-07 17:11:49 följande:

    Kul att du svarar????

    Jag gjorde olika saker och vet i sak inte vad som var avgörande:

    Jag gjort följande;

    Ätit D vitamin 100, E vitamin 100, folsyra, och vitex

    Akupunktur hos min kinesiska läkare

    Druckit på kinesiska örter (kort period ca 1 månad)

    Druckit betydligt mer vätska än vanligt. Men jag fick råd att dricka varmt vatten i stället för kallt. Minst 6 glas /dag

    Rört på mig ut i solen (promenader och yoga)

    Ätit regelbundet och la på mer frukt och grönt.

    Jag hoppas verkligen att jag slipper IVF????


    Åh wow, grattis!!! Jag är 32 och fick förra året reda på att mitt AMH var lägre än 0.05 och mitt FSH var 32. Ingen regelbunden mens så läkarna kallar det för tidigt klimaktetium. Ingen klinik ville låta oss prova IVF utan skickade oss direkt till Huddinge sjukhus för äggdonation. 2 veckor efter vårt första besök på Huddinge (efter 6 månader väntetid) plussade vi helt på egen hand och nu är jag i vecka 34 och bara önskar att de sista veckorna ska passera fort som attan :) stort lycka till!!!
  • Äldre 27 Oct 23:09
    #12
    Mom2014 skrev 2018-10-27 20:18:50 följande:

    Vill bara uppdatera här för jag brukar själv uppskattar när folk gör det så man vet hur det har gått. Jag fick dessvärre MF i runt V 5+2.

    Provade direkt Letrozol och det blev inget.

    Andra försöket med Letrozol och insemination blev jag gravid igen dvs nu i sep/okt. Blev överlycklig MEN; tog ett hcg prov för 1 V sen, då var jag precis V 4 och fick ett värde på 238. Tog nytt igår dvs 1 V senare och det visade 243! Så jag tror dessvärre att mitt 5:e missfall är på gång! Jag blir gravid men lyckas inte behålla. Tog dropp den här gången för att lugna immunförsvaret men det har dessvärre inte hjälpt.


    Beklagar verkligen! Vet inte om jag tipsat dig tidigare men i så fall gör jag det igen - prova akupunktur inför nästa försök! Jag vet tre stycken som har varit i samma situation som du, blir gravida lätt men kan sedan inte behålla graviditeten. De har provat kinesisk medicin och akupunktur och lyckats behålla graviditeten efter det. Ett par har till och med lyckats på egen hand efter att ha gjort 12 återföranden som inget har stannat kvar.

    Kan även passa på att skriva att vårt mirakel kom till världen för tre veckor sedan.

    Många kramar till dig!
Svar på tråden Dåligt AMH värde?