• Freiya

    kall sås till panerad fisk?

    ja, typ den man fick i bamba när man gick i skolan. tror det va nån slags romsås, är inte helt säker. God va den iaf! nån som har nåt gott recept?


    Nu flyger vi, sa räven. Kastade grisen i tryckkokarn.
  • Svar på tråden kall sås till panerad fisk?
  • isisisis

    Gräddfil rödlök och grov kaviar på burk brukar vara en klassiker.

    Gräddfil,majonaise och bostongurka är en remoulad.
    Också gott och billigt

  • Nathalie009

    filsåsen man fick i skolan är ju sååå god! den med fil, gräddfil, majonaise o bostongurka!

  • theresev

    allt låter jätte gott!
    annars är även grädfil eller creme fraice blandat med sweet chilisås urgott till fisk!

  • Nathalie009
    theresev skrev 2008-03-11 15:10:22 följande:
    allt låter jätte gott!annars är även grädfil eller creme fraice blandat med sweet chilisås urgott till fisk!
    jaa d e gott det med!
  • Freiya

    låter gott alltihop! men va det verkligen bostongurka i dne man fick i skolan? har för mej att den va vit med små röda prickar i bara, bostongurkan borde man väl sett? men det låter gott ändå, ska nog prova det :)


    Nu flyger vi, sa räven. Kastade grisen i tryckkokarn.
  • Nathalie009
    Freiya skrev 2008-03-11 15:19:35 följande:
    låter gott alltihop! men va det verkligen bostongurka i dne man fick i skolan? har för mej att den va vit med små röda prickar i bara, bostongurkan borde man väl sett? men det låter gott ändå, ska nog prova det :)
    njae, visa filsåser va d lite bostongurka andra dill har ja för mej. iaf i de skolor ja gått i :)
  • Nathalie009

    det kasnke va olika från skola till skola men grunden e nog den samma, alltså fil, gräddfil majonese

  • hachette

    jag brukar göra den här romsåsen,

    creme fraiche
    rom
    paprika pulver
    ev dill om man vill.

    funkar bra till de flesta fiskrätterna :)

  • Yrslan

    Här gör vi en lyx variant på gräddfil, majonäs,hackad rödlök, hackat äpple,bostongurka,dill och dijon senap. Mums

  • Rajan

    Den godaste såsen/cremen just nu: (byts säkert om ett tag... )

    Kok upp frysta gröna ärtor o mixa när det svalnat med salt, peppar, philadelphia o pepparrot på tub.

    Sååååå gott till lax o säkert till all fisk

  • Vroooooom
    Freiya skrev 2008-03-11 15:19:35 följande:
    låter gott alltihop! men va det verkligen bostongurka i dne man fick i skolan? har för mej att den va vit med små röda prickar i bara, bostongurkan borde man väl sett? men det låter gott ändå, ska nog prova det :)
    Den vi fick i skolan hade bostongurka i.. Man såg små gröna bitar i såsen.
Svar på tråden kall sås till panerad fisk?