Inlägg från: Bebbe2006 |Visa alla inlägg
  • Bebbe2006

    Pinsamma fisar

    Fy f*n vad jag garvar

    När jag var gravid med mina tvillingar hade jag svårt att hålla mig, och det kom ofta väldigt snabbt och oväntat. En gång råkade jag släppa en riktigt bögig fis precis när jag passerade att par som satt och åt på en pizzeria. Den stank nog inget, men den lät riktigt sådär sladdrigt.

  • Bebbe2006

    När jag och min förra kille just hade träffats kunde jag inte fisa eller göra nummer 2 när vi var tillsammans. Jag skulle hellre ha tänt eld på migsjälv.

    Hursomhelst hade vi varit ute och festat en kväll, och dagen efter var jag riktigt risig i kistan. Vi låg i hans säng och kollade på TV, och när han reste sig för att gå på toaletten passade jag på att lägga en tyst smygare under täcket. Jag kunde verkligen inte hålla inne längre, för då hade jag sprängts.

    Tyvärr blev han inte långvarig på muggen, för han skulle bara hämta en bit papper att snyta sig i, så han var tillbaka nästan direkt. Jag kan inte beskriva med ord den stank som spred sig i rummet när han lyfte på täcket för att lägga sig igen. Jag hade nog blivit generad även om jag varit helt ensam, så grymt luktade det.

    Vi sa inget. Absolut ingenting.

    Lång tid efteråt frågade jag honom om han hade märkt något, och det hade han naturligtvis. Så typiskt.

  • Bebbe2006
    Queequeg skrev 2008-03-29 02:38:06 följande:
    Jag verkar vara den enda i världen som inte förstår det roliga med fisar.Samt alla här plus alla jag känner verkar ha ahft "problem", med det i början av sina förhållanden( och råkat ut för pinsamma situationer), tills man har lärt känna varandra då är det fritt fram.Själv har jag aldrig haft något problem med det, samt skulle aldrig tänka mig att fisa inför min partner. Verkar vara den enda i världen som inte har ett behov av att fisa känns det som, efter som jag aldrig har upplevt det som jobbigt.Har varit tillsammans/känt min parner i ca 6år (har har diverse uppehåll ibland)och det har aldrig hänt att jag råkat släppa mig inför honom eller någon annan heller, händer inte ens när jag sover, han är ofta vaken när jag sover och tvärt om och han har aldrig hört mig släppa mig.Tycker det är äckligt så därför skulle jag aldrig göra det, samt att jag aldrig känner behov av att fisa heller
    Du kan ju inte vara mänsklig!
  • Bebbe2006

    Inte riktigt en fis, men ändå:

    Jag var riktigt kass i magen på jobbet en gång, och jag brukar aldrig göra numer 2 på jobbet eftersom jag är så rädd att någon ska gå in direkt efter mig och känna lukten, eller att det skulle råka låta något om någon står precis utanför. En fobi jag har, helt enkelt.

    Hursomhelst blev jag tvungen att göra nummer två inne på handikapptoaletten och det stank så sjukligt äckligt att jag själv knappt kunde vara kvar därinne själv. När jag tvättade händerna gick plötsligt hjälplarmet igång. Med andra ord hördes en signal, och utanför dörren blinkade den röda lampan. (Det var något fel på larmet och detta kom senare att hända då och då, men detta var första gången det hände.) Jag fattade inte ens vad det var, utan jag öppnade helt sonika dörren för att gå ut och därutanför stod ett tiotal kollegor samlade och undrade varför larmet var igång. Vår allt-i-allo var så klart också på plats och gjorde sig redo att rusa in på toaletten för att stänga av larmet. Jag blev så chockad att jag bara backade in på toaletten igen och låste om mig. Sedan satt jag där inne (i stanken) och dog en liten bit som människa......

Svar på tråden Pinsamma fisar