Inlägg från: Amber1975 |Visa alla inlägg
  • Amber1975

    Pinsamma fisar

    Detta var på typ andra eller tredje dejten med en kille. Jag låg och halvslumrade till nån film i hans soffa. Så glider jag liksom in i sömnen och magen är väldigt gasig. Jag släpper mig högt och ljudligt och då menar jag riktigt riktigt högt så jag vaknar till. Tar ett tag innan jag fattar var jag är. Blev helt chockad och flyger upp och skriker högt JAG FES!!! Han bara nickade och flinade. Sååå pinsamt.

  • Amber1975

    Haha ja tydligen. Det var nog chocken


    festia skrev 2008-03-26 18:57:49 följande:
    HAHAHA! Fan vad kul Och du var verkligen tvungen att skrika "JAG FES!" också? Tror det var ganska uppenbart.. Hehe
  • Amber1975

    Men herregud, det var det värsta jag hört. Undrar om det blev nån fler dejt efter den incidenten och vad tusan säger man???


    Tokitoj skrev 2008-04-07 15:59:23 följande:
    Hahahahaha jag har en sååå pinsam grej att berätta. Det var en tjej (hon va skitrolig för övrigt) som jag pluggade tillsammans med för några år sedan. Hon hade herrbesök hemma, en snubbe som hon typ träffat ett par gånger bara. Hon hade gjort sig lite rolig och tagit på sig ett knälångt förkläde med knappar i ryggen och så hade hon inget under.I alla fall så skulle hon plugga in en film som de skulle se och satte sig på huk framför dvd:n. Då fes hon en tyst liten rackare, men var dessvärre toklööös i magen så en liten klick följde med ut på parketten!!!!!Hahahahaha jag hade typ dött!!!
  • Amber1975

    Hmm ok jag får väl göra en bekännelse här så tråden får lite liv igen

    Jag träffade min kille på nätet och vi brukar prata via Skype på datorn eftersom han bor i England. Så en kväll var jag dålig i magen och då menar jag riktigt dålig. Sådär att fisarna känns varma. Man kan klicka på en knapp på datorn för att inte höras och den tryckte jag ivrigt på hela kvällen för fisarna var bara tvungna att komma ut. Så efter en kvälls fisande i smyg ska vi säga godnatt och då säger han "hoppas att magen är bättre imrg". Då har inte knapphelvetet fungerat och jag har suttit och släppt mig högt och ljudligt en hel kväll framför nya kärleken. Inte så kul!!

  • Amber1975

    Åh jag dör! Din stackare... men jag blev lite sugen på scones nu


    Amazina skrev 2008-05-05 11:11:15 följande:
    Ett tag i våras bakade jag rätt mycket scones. Det var ganska bekvämt och gott på morgnarna... Jag lärde mig till slut receptet utantill men en dag var maken inte helt nöjd med mina scones. De smakade mint eller järn påstod han och jag fattade inte vad som var fel. Det visade sig att istället för en tesked bakpulver hade jag slängt i en matsked (och dryga matskeden, för man vill ju att bullarna ska jäsa ordentligt). Jäste gjorde de dessutom, men tyvärr i min mage. Jag blev såå dålig. Låg på alla fyra i soffan och släppte ut LITERVIS med gas. Såg ut som om jag födde barn och buken var spänd som en trumma. Maken trodde inte det var sant och uttryckte flera ggr att han aldrig sett något liknande. Sen dess har jag inte bakat scones, har utvecklat sconesfobi...
  • Amber1975

    Ja den är underbar. Tyvärr är det inte på riktigt om man ser hela programmet.


    Shila skrev 2008-06-18 19:30:18 följande:
    inget är pinsamare än det här stakars reporter i TV

Svar på tråden Pinsamma fisar