Inlägg från: Lisch |Visa alla inlägg
  • Lisch

    Pinsamma fisar

    Jag och mitt ex och min syster och hennes man o barn var på semester och hela veckan så drack man en hel del och åt allt gott som serverades. Mådde jättebra tills hemresedagen kom..

    Vi åt frukost och jag fick springa på toa, har nog aldrig varit med om att man får hålla sig i väggen på dass :D Väl utanför står en städerska med väldigt ledsen min. oops haha.

    Trodde det var nog med det men sen i lobbyn där vi vänta på transfer bussen kände jag hur det bubbla i magen och kunde inte hålla mig så jag gick runt lite och släppte mig tysta långa fisar. Och dom stank så in i .....
    Folket som gick där börja rynka på näsan och tittade på syrrans 8 mån bebis. Jag släppte mig ännu mer och tänkte att snart utrymmer dom hotellet.

    Då kommer en anställd och säger; Hey, do you need to change your baby before the bus gets here? It smells like she is sick, is she ok? 

    Jag höll på att döööö!! av både skratt och skammen. Jag åkte på en matförgiftning för jag kräktes och satt på dass på planet hem. Som tur va så kunde jag hålla mig den timmen på bussen och 2 timmar på flygplatsen.  

Svar på tråden Pinsamma fisar