• svensd­otter
    Äldre 20 Mar 23:13
    140924 visningar
    279 svar
    279
    140924

    Pinsamma fisar

    Här kn man berätta när det var som pinsammast..
    när man verkligen inte kunde hålla sig..
    NÄr man trodde det skulle bli en smygaremen istället
    visslade det så glatt från rumpan
    :)

  • Svar på tråden Pinsamma fisar
  • Äldre 21 May 08:51
    OMG ASG

    Kan inte sluta GARVA!!!!

    Detta va jäääävligt pinsamt...jag va och byggde naglarna hos en tjej som gör d hemma i sin lgh....jag hade varit där 2ggr innan....vi sitter o snackar och jag börjar känna hur skitarna stuttsar rundor i kistan...bara tänkte "aahhhh nääää" (blir alltid gasig i magen när jag INTE ska bli d ) och ju mer man känner efter ju värre blir d tycker jag.
    Jag sitter o spänner röven hur länge som helst o lyckas hålla dom inne
    Men till slut gick d inte längre....d va dock ingen brakare...(lät inget) och jag tänkte "ååhh tack gode gud"....hmmm ye right.....sen kom den jädrans stanken...."näääääää".....tänkte bara "va fan d e ju klart hon oxå känner äcklet i luften" och kläckte ur mig ett mesigt "förlåt" hahahaha
    Hon "vadå"....och jag min nöt "jag råkade släppa mig" hon...."men d gör inget, varför sa du något?" jag "men vadå du måste ju känna hur d stinker"...hon "nä"....sen bara satt jag och bad om ursäkt hur många ggr som helst och skämdes röven av mig
    Mamma Till Två Underbara Prinsessor
  • Äldre 21 May 09:57

    hahahahaha....

  • Livets­gåva
    Äldre 24 May 20:56

    Har precis varit ute med våra vänner i skogen och grillat.Perfekt kväll,go mat och så....Dom hade sin husbil med sig,ch när vi skulle åka hem,så släppte jag mig ! Tyst...men....stanken,den kom....Alla i husbilen började att ulka sig med gång!! Där satt jag...låtsades som inget hade hänt*
    skrattar*

  • Theodo­rMiran­da
    Äldre 26 May 00:35
    Livetsgåva skrev 2008-05-24 20:56:33 följande:
    Har precis varit ute med våra vänner i skogen och grillat.Perfekt kväll,go mat och så....Dom hade sin husbil med sig,ch när vi skulle åka hem,så släppte jag mig ! Tyst...men....stanken,den kom....Alla i husbilen började att ulka sig med gång!! Där satt jag...låtsades som inget hade hänt* skrattar*
    haha du är jju pinsam syrran=P
  • gulema­mman
    Äldre 26 May 01:05


    Detta är utan tvekan den roligaste tråden i fl:s historia!!!!
    Jag gråter av skratt här kan jag säga! (har riktig prutthumor)

    Minns en gång när jag dejtade en kille, och vi börjat sova över hos varann och man är sådär löjlig att man inte vågar gå på toan eller fisa eller nåt ...en kväll var jag sååååå fisnödig och det blev bara värre o värre, magen spändes ut i gaser så det såg ut som jag var gravid i 4:e månaden . Lyckades dock hålla dem inne ända tills det var dags att sova. Jag somnade in men vaknar efter en stund av en fis som inte var av denna värld! Känner hur det mullrar luft ut mellan skinkorna och det smattrar o dundrar som faaaaan i rummet!
    Blundade och ville bara DÖ!!! . höll andan för att lyssna om min dejt andades som att han sov eller om han var vaken. Till min stora fasa hör jag killen vända sig om och mumla:"men va faaaannnn"
    Behöver jag säga att jag inte ville vakna nästa morgon????
    Han sa visserligen inget om det hela dagen efter men det var "lite" pinsamt att sitta mittemot honom och äta frukost kan jag säga!
  • Frågvi­sa Jag
    Äldre 26 May 01:19

    Haha så jävla skön tråd!!!

    Jag kan också bidra med en liten story.

    Jag, pappa och hans ex och hennes son var på hockeymatch i Globen. Djurgården mot något annat lag. Sonen springer upp och ner i trapporna och sen släpper han av värlens fis. Hans mamma frågar honom om det var han. Han skriker högt och ljudligt NEJ DET VAR DOM!!! och pekar mot hockeyspelarna på isen.

    En annan gång skulle jag sova hemma hos en kompis. Vi satt och pratade min kompis satt på sitt stora träskrivbord och helt plötsligt drar hon av världens jävla dundermök! Jag vart helt förvånad över ljudet på den rackaren. Aldrig hört något liknande de riktigt smattrade och min kompis studdsa upp som en raket och skrek AJJJAJJJ AJJJ! Haha de var en grym syn ; D

  • Äldre 26 May 02:16

    Åh herregud jag har nog aldrig skrattat så här mycket!! *ramlar av stolen av skratt*

    Bjuder på ett par jag oxå

    Jag och mina kompisar går alltid och mökar i tid och otid, totalt oblyga inför varandra.
    Så i slutet av förra året var vi på Ge-Kås i Ullared och vi gick allihop och smågnällde om hur gasiga vi var och hur jobbigt det var att inte kunna möka därinne haha så varje gång vi gick ut så mumlade alla att fan vad vi måste passa på att möka. I slutet av dagen innan bussen for hemåt så satt vi på en bänk och väntade och jag kände att jag bara var tvungen att möka igen och förvarnade dom andra för ev. stank, var helt övertygad om att det skulle komma en smygare.. På en träbänk.. yeah right.. Världens brakskit så det vibrerar i hela bänken och folk vänder sig om samtidigt som dom andra fullkomligt ramlar ihop i en skrattattack.. Jag? Jag tror jag dog en stund..

    En annan incident jag minns var när jag och mitt ex skulle ha det lite mysigt.. och han kryper ner under täcket och efter en stund släpper jag en fis i ansiktet på honom.. Herregud vad jag skämdes och gud vad jag fick höra det sen.. "Ja, jag fiser ju iaf inte folk i ansiktet *brett flin*"

  • tothem­oon
    Äldre 26 May 02:34

    Hahaha fan va rolig ni är.. Skrattande Ett gott skratt var precis vad man behövde såhär innan man ska sova.

    Kom att tänka på en kompis till mig..Detta var länge sen, vi var 14 år och var på konfirmationsläger. Som alltid när det är sånt så vill man hitta på nåt hyss. Vi hade smygit oss ut, tyst förbi prästens rum så han inte skulle höra oss. Vi var ute ett tag och gjorde våra bus och sen när vi skulle smyga tillbaka till vårt rum så sprang vi på tysta fötter i korridoren förbi prästens rum. Vi hade klarat oss obemärkt om det inte hade varit för min kompis mens mage.. När vi sprang så släppte hon nämligen av en hög jäkel för varje steg hon sprang Skrattande Och jag kunde inte hålla mig för skratt som sprang bakom och såg att för varje gång hon satte ner foten så fes hon ljudligt.

    Prästen kom ju på oss.. Han hade vaknat av hennes smatterband och av mitt skratt.

  • Trilei­a
    Äldre 26 May 11:40

    Äh.. jag var ute och åkte bil med mitt ex en gång. Han körde och jag satt brevid. Då råkade jag släppa en liten tyst en.
    Men den luktade desto värre. Exet drog i gång fläkten på full blås men det hjälpte inte alls utan drog mest runt lukten i hela bilen.. Han blev tvungen att öppna fönstret och köra ut huvet.
    Då luktar de illa
    Men jag satt o mööööös.

  • Äldre 26 May 11:51

    Oj oj oj vad jag skrattar..sambon måste undra varför jag sitter å as garvar hela tiden
    Har många fis historier jag med men bidrar "bara" med en just nu...hehe..
    Till att börja med kan jag ju säga att även min karl här i huset verkligen hatar mina fisar..han går och muttrar bra länge efter att dom gjort sig hörda..Och jag har en tendens att allid släppa mig när han är i närheten..haha...Nu tillbaks till det jag skulle skriva..

    När jag gick på gymnasiet för ca 5år sen,i en klass med endast tjejer (en kille) så hade vi lektion och jag satte mig längst bak av någon anledning..alla andra satt framför mig..helt plötsligt så känner jag hur det börjar bubbla och ha sig i magen..jag visste vad som väntade och tänkte försöka hålla mig tills lektionen var slut.Men det vred om nå så fruktansvärt så jag började släppa lite väder,tyst smet dom ut..så när jag trodde den höll på att dö ut ja då tänkte jag vara smart å trycka till för att få det klart..och då minsann..KABOOOOM dundrar till i hela klassrummet,som för övrigt var knäppt tyst..alla vänder sig bak och där sitter jag med ett flin som heter duga och ett rött ansikte som en brandbilCool

Svar på tråden Pinsamma fisar