• svensd­otter
    Äldre 20 Mar 23:13
    141250 visningar
    279 svar
    279
    141250

    Pinsamma fisar

    Här kn man berätta när det var som pinsammast..
    när man verkligen inte kunde hålla sig..
    NÄr man trodde det skulle bli en smygaremen istället
    visslade det så glatt från rumpan
    :)

  • Svar på tråden Pinsamma fisar
  • number­one
    Äldre 29 May 21:01
    Lille Fi skrev 2008-05-29 20:59:27 följande:
    Jag kan inte se bilden. Va händer? nyfiken
    Jag tog bort den från min sida å tydligen försvann den helt här ifrån med....

    Det är i allafall en som inte riktigt har hunnit till toa som springer Göteborgsvarvet och det har verkligen runnit ner till knäna på honom.... han var inte riktigt bra i magen om man säger så
  • Lille Fi
    Äldre 30 May 08:02

    Åå nej, fan va pinit *haha*

  • FallaH­anna
    Äldre 30 May 08:16

    haha vilken grym tråd...jag har fortfarande inte kommit i från fishumorn och lär nog inte göra det heller..

    kommer i håg en kille jag hade varit tillsammans med ca 1 månad, då allt fortfarande är jätte pinsamt o nytt...vet inte varför vi kom på ideen men jag skulle i alla fall ligga på golvet och spänna mina magmuskler sen skulle han stå på min mage..vilket resulterade i en riktig brakare som ekade längs hela golvet..som tur va låg jag nära hans säng så det var bara att gömma sig där under med huvudet och skämmas ett tag hehe...vi var tillsammans några månader till efter det..

  • gladlo­uise
    Äldre 1 Jun 18:19

    jag och min kille har vart tillsamans i 3 och ett halvt år, jag har aldrig pruttat inför honom haha, förrutom den gången jag vaknade av en rejäl brakskit som liksom bubblade sådär vackert :) troddde killen sov och inte hörde men efter några sekunder sa han "jag kan inte sova" och jag var bara helt tyst och låtsdaes sova :S:S

  • Äldre 1 Jun 19:08

    för ett tag sedan hade jag en dejt hemma. mina 2 stora barn sov, men inte min minsta på 7 månader.

    Killen som jag träffade är väldigt barnkär så han ville ju absolut hålla min 7 månaders.

    Vi satt i soffan och han hade bebisen i knät.

    Och så hör jag bara en stor brakskit. Då ligger min lilla bebis i hans knä och fiser för fullt, inte bara 1 gång utan flera gånger.

    Dejten tyckte det vara var kul,men jag skämdes. Kunde inte ungen hålla sig för en gångs skull???

    Visserlig så fiser bebisar, men inte i en dejts knä!!!!

    kvällen avslutades så fint med en raketspya på mej så lillkillen tog i båda ändarna

  • AMDA
    Äldre 1 Jun 23:22

    Hi hi måste bara skriva ner det som händ mig i fredags:

    Är med min 5 månaders dotter på ICA MAXI och handlar. Hon sitter i bilstolen som står i kundvagnen. Så står vi vid barnmaten o jag letar efter nått gott till den lilla att äta.Framför mig står en äldre kvinna och tittar i hyllan hon med.
    Då gör dottern en riktig dunder prutt i bilstolen. Kvinnan vänder sig om o tittar surt på mig.
    Jag säger då: men lilla gumman vad gör du till dottern o tittar på dottern.
    Då tittar kvinnan på mig igen ännu surare då hon tror jag skyller min prutt på min 5 månaders

  • Äldre 5 Jun 11:18

    Jag stod ensam i en hiss på ett stort hotell i USA för ganska många år sedan. Hade väl en nio våningar ner eller så... Kände mig lite "orolig" i magen efter gårdagens kryddstarka mexikanska buffé och ett försvarligt antal Papst Blue Ribbon och la av en fasansfull stinkare som fick boaseringen i hissen att ruttna direkt. Sände en tacksam tanke till Vår Herre att jag inte sket på mig och plötsligt låter det BING och hissen stoppar på femte våningen.

    In kliver en jävligt snygg brud i tjugofemårsåldern och går RAKT IN i mitt giftgasmoln av bajsmolekyler. Jag ser på hennes ansikte att detta var inget hon väntade sig att möta halvnio på morgonen när hon nydushad och fräsch gjort sig redo för en god frukost... Hon stirrar på mig med avsmak och jag stoppar hissen på våning tre och tar trapporna ner. Åt inte frukost på hotellet den morgonen och hade turen att aldrig se tjejen igen.

  • Theodo­rMiran­da
    Äldre 5 Jun 13:58
    Leo1961 skrev 2008-06-05 11:18:31 följande:
    Jag stod ensam i en hiss på ett stort hotell i USA för ganska många år sedan. Hade väl en nio våningar ner eller så... Kände mig lite "orolig" i magen efter gårdagens kryddstarka mexikanska buffé och ett försvarligt antal Papst Blue Ribbon och la av en fasansfull stinkare som fick boaseringen i hissen att ruttna direkt. Sände en tacksam tanke till Vår Herre att jag inte sket på mig och plötsligt låter det BING och hissen stoppar på femte våningen.In kliver en jävligt snygg brud i tjugofemårsåldern och går RAKT IN i mitt giftgasmoln av bajsmolekyler. Jag ser på hennes ansikte att detta var inget hon väntade sig att möta halvnio på morgonen när hon nydushad och fräsch gjort sig redo för en god frukost... Hon stirrar på mig med avsmak och jag stoppar hissen på våning tre och tar trapporna ner. Åt inte frukost på hotellet den morgonen och hade turen att aldrig se tjejen igen.
    hehhe skrattar så att tårarna rinner.. Stackars dej, eller ska jag säga stackars tjej? :D
  • Äldre 5 Jun 14:14

    Jag skulle kunna fylla tråden med fishistorier eftersom min mage lever ett alldeles eget liv. Ett tag åt jag medicin för att bli av med all luft i magen men jag slutade efter ett tag eftersom jag saknade att lägga av en riktigt brakskit, tycker det är så skönt.

    I varje fall, här kommer två historier:

    En alldeles underbar sommardag sitter jag i min brassestol på en alldeles underbar sandstrand vid havet. Är på semester tillsammans med en kompis och hennes familj. Runt omkring oss var det fullt med folk. När jag sitter där i solen så känner jag att luften är på väg ut och tänker att jag ska släppa en smygare. Gör så också, det är bara det att tyget i brassestolen är ju spänt och förstärker ljudet med många decibell. Det blir ett stort brak istället. Som tur är sitter en äldre gubbe i närheten och min kompis och hennes barn tittar snett på gubben och himlar med ögonen. Jag nickar instämmande. Jag kunde absolut inte erkänna att det var jag.

    Nästa fishistoria utspelar sig i ett duschen i en idrottshall. Jag och samma kompis är ensamma kvar i duschrummet (resten av mina lagkamrater är i omklädningsrummet). Vi står kvar och pratar, rätt som det är kommer det ett brak från min bak, har inte känt att den var på väg. Det låter som ett pistolskott. Lite svårt att säga att det inte var jag. Min kompis och jag bryter ihop av skratt. Alla mina lagkamrater undrar ju naturligvis vad vi skrattar åt. Jag ville ju inte erkänna detta men till slut efter mycket tjat erkände jag vad jag hade gjort.

    Får återkomma senare med fler historier.

  • Äldre 5 Jun 21:44

    Hade kris med barnvakt häromdagen och femåringen fick vara med mig sista halvtimmen på jobbet då jag jobbade ensam. Han satt och läste vid mina fötter, jag stod och tog emot kunder. Sonen syntes inte och det var ju himla praktiskt, så märktes det inte att jag hade med barn på jobbet. Inte lika kul att han inte syntes när han plötsligt börjar fisa ljudligt och stinkande... Tilläggas bör att jobbet är ganska representativt... och vad säger man? Ursäkta, det sitter en femåring gömd här och fiser?

Svar på tråden Pinsamma fisar