• svensdotter

    Pinsamma fisar

    Här kn man berätta när det var som pinsammast..
    när man verkligen inte kunde hålla sig..
    NÄr man trodde det skulle bli en smygaremen istället
    visslade det så glatt från rumpan
    :)

  • Svar på tråden Pinsamma fisar
  • sakoline

    Sambon skulle bära mig sådär fint "över tröskeln" men tog i så han fes. Det var roligt tyckte jag :)

  • tati

    men gud va ni håller på hahahahahahahahahhahahaahhaha kan inte sluta skratta oo herreguuuud va roligt=)haha..jobbar natt o alla glor lite snett på mig o tror ja ha blivit knäpp=)

  • frecklefart90
    sakoline skrev 2008-03-29 02:27:39 följande:
    Sambon skulle bära mig sådär fint "över tröskeln" men tog i så han fes. Det var roligt tyckte jag :)
    ser det framför mig. HAHA
  • Queequeg

    Jag verkar vara den enda i världen som inte förstår det roliga med fisar.

    Samt alla här plus alla jag känner verkar ha ahft "problem", med det i början av sina förhållanden( och råkat ut för pinsamma situationer), tills man har lärt känna varandra då är det fritt fram.

    Själv har jag aldrig haft något problem med det, samt skulle aldrig tänka mig att fisa inför min partner. Verkar vara den enda i världen som inte har ett behov av att fisa känns det som, efter som jag aldrig har upplevt det som jobbigt.
    Har varit tillsammans/känt min parner i ca 6år (har har diverse uppehåll ibland)
    och det har aldrig hänt att jag råkat släppa mig inför honom eller någon annan heller, händer inte ens när jag sover, han är ofta vaken när jag sover och tvärt om och han har aldrig hört mig släppa mig.
    Tycker det är äckligt så därför skulle jag aldrig göra det, samt att jag aldrig känner behov av att fisa heller

  • roflmao
    frecklefart90 skrev 2008-03-29 02:24:44 följande:
    Haha det vore nått Nu fick jag tillbaka ett barndomsminne där jag och min storebror spelade in en rap&fislåt på band det var en rejäl orkester det, och som det brukar bli med inspelningsband så hamnar dom i en hög för att återanvändas. Synd bara att jag hade glömt bort vår fina symfoni nått år senare när jag lånade ut bandet till en klasskompis. Gu vad jag skämdes sen när hon berättade vad hon hade hört. haha
    Kan ju erkänna att jag och min dotter för några år sen låg i min säng, o spelade in fisar på våra mobiler.

    Alltså, jag fattar inte hur det gick till, vi låg till halv 4 på morgonen o vara fes. (väckte lillasyster av all fis o skratt)

    Sen döpte vi dom roligaste fisarna, den bästa var: *fart med fart*!!!! Gu va kul vi hade..
  • Golde

    Kommer att tänka på en gång då jag och mitt ex var och flög drake i en park på Irland. Han sprang med draken och jag höll i tråden och väntade på vindpustar, det var nästintill vindstilla när jag kände att nu kommer det lite vind. Jag vart jätteglad och hojtade jättehögt till honom "I feel some wind coming, I feel some wind coming!!" Just när jag ropade detta så passerar en grupp amerikanare mig och alla börjar asgarva då det jag hade sagt hade tolkats som att jag känner fisen komma

    Det som gjorde saken ännu roligare var att samma grupp amerikanare passerade oss när de var på väg tillbaka längsmed gångvägen, och de blev vittnen till ytterligare en pinsamhet.. Peter hade lyft upp mig när vi lekte och sprang med mig hängandes över hans axel (så att min rumpa var längsmed hans ansikte). Hur det nu var så vart jag lite skraj då jag trodde att han skulle tappa mig så jag råkade släppa en riktig högljudd brakare som hördes väl av både oss och den amerikanska gruppen. Hehe.. Peter vart så chockad då vi inte alls brukade prutta inför varandra, och han vart så full i skratt att han tappade balansen och tappa sen mig och vi båda föll på marken och asgarvade, och då råkade jag släppa mig igen !

    Gruppen fick sig också ett gott skratt !

  • frecklefart90
    Svar på #75
    Fart med fart haaaahahaaa den var bra.
    Nä nu måste jag sova innan jag väcker alla med skratt
  • roflmao
    frecklefart90 skrev 2008-03-29 02:46:02 följande:
    Svar på #75Fart med fart haaaahahaaa den var bra. Nä nu måste jag sova innan jag väcker alla med skratt
    Avisst e den bra!!!!!
  • LykkeLee
    Nona75 skrev 2008-03-20 23:51:20 följande:
    I femtonårsåldern var vi ute på bus på stan och jag hade på mig mina nya fina brallor. Släpper av en brakskit och inser att den brutit sig lös och resulterat inte bara i en luktande, utan en fullt synlig skit. Nämnde jag att brallorna råkade vara kritvita?
    Hahahaha
  • LykkeLee
    Tinzu skrev 2008-03-28 00:03:30 följande:
    haha!!!!! fy satan vad jag skrattar!Jag och sambon fjärtar i fulla vindar.. riktiga rökare ibland.vissa praktexemplar. kommer inte på något roligt just nu.. förrutom att sambon brukar huka sig ner över våran kisse och fisa rakt över henne hon tittar bara upp på hans röv och undrar vad det var som lät
    Haha.. stackars katt!
Svar på tråden Pinsamma fisar