• almafa

    Tips till alla som vill bli gravida...

    DETTA ÄR ABSOLUT INGEN VETENSKAP...

    jag har ett tips i samma stil med bisolvon och rosenrot för den som vill prova, men först lite historia

    Vi provade i 7 månader att bli gravida och började tröttna lite när min mamma nämde det för sin kompis (som är lite av en "trollpacka") Hon sa att det fanns ett preparat som ALLA hennes vänninor blivit gravida av... SÄKERT tänkte jag men sprang och köpte det ändå, för det skadar ju inte att testa. började knapra 2 dagar innan ÄL och VIPS den månaden var jag gravid Gav mina överblivna piller till en kompis som jag vet provat ett tag och två veckor efter det plussar även hon... Dessa tabletter ska nu gå runt bland våra vänner som lite "good luck" Och inte vet jag, vi kanske hade blivit gravida ändå samma månad men man vet aldrig (jag är dock en skeptiker)

    Nu till sak:
    Det heter Boragoolja (eller gurkfröolja) och finns på hälsokosten. Det är en speciell omega6 olja som ska göra slemhinnan i livmodern tjockare, så att ägget fastnar. Det är inte farligt att äta när man är gravid så man behöver inte sluta efter ÄL...

    Tabletterna vi åt hette GLANDIN-25

    Lycka till alla som kämpar, vare sig ni äter borago eller ej så hoppas jag ni plussar snart

    Kram M.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-03-26 17:37
    Länk till BIMlistan för alla boragotjejer

    www.familjeliv.se/Forum-1-32/m31089717.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-04-22 10:51
    Jag får väldigt många frågor om detta lilla piller och det mesta står redan i tråden... dock är det jobbigt att läsa igenom över 1000 inlägg så här kommer lite extra info...

    Jag och min vännina åt 1 tablett om dagen och vi märkte inte av några biverkningar men vi blev ju båda två gravida på en gång så jag vet inte om det kan komma senare. Det spelar ingen roll om man äter olika preparat, bara dom innehåller boragoolja eller gurkfröolja, samt att man följer rek. dos på just sin förpackning.

    vill någon jag ska lägga till mer info som verkar saknas så säg till...

    kram M.

  • Svar på tråden Tips till alla som vill bli gravida...
  • Tosseboll

    tack för tipset!!!! De tabletterna är nu uppskrivna på min inköpslista, har ÄL i slutet av veckan och då måste de finnas hemma.

    Till Februari och Ellabel. Är i samma sits som er. Svärfäräldrarna fyller 0:a och vill åka runt jul. Vi bokade resan och blir jag gravid så avbokar vi..men risken finns ju tyvärr att man fortfarande försöker då! Lycka till!

  • Midsommarafton 77

    Vi jobbar på som vanligt i våra jobb. Vi letar hus, men inte hittat något som vi vill köpa. Vi har sex varje månad och försöker att inte tänka på bli emd barn hela tiden. Fast det är inte så lätt, för tiden går och jag blir ju 31 och han 35 senare i år. Längtar så att få gå med stor mage. Kommer att bli en efterlängtad unge och första barnbarnet till mina föräldrar och hans mamma.

  • v i r r a

    Men WOW! Jag har ju såna hemma som jag fått av min egen "trollpacka" till mor! Dock inte för att lättare bli gravid utan hon tyckte bara att jag borde äta eftersom de innehåller mycket nyttiga ämnen. Jag har inte ätit dom... hmm... Har BIM på fredag och har det inte tagit redan vet jag en tjej som kommer att käka dom!

  • Tingeli

    det måste jag köpa!!!! när ska jag börja äta dem då? det e bara jag som ska äta dem eller ska killen oxå äta?
    tack för tipset....:D

  • Mysen

    Tack för tipset!! Måste springa o köpa direkt! Har iof ÄL om några dagar bara så kanske är försent att börja nu?

  • almafa

    Man kan käka dem varje dag hela månaden. Det är inget onyttigt och har inga biverkningar (helt vanliga fettsyror av sorten omega6) Dock sa min BM att hon inte tyckte jag skulle äta några piller (inte ens omega3) förutom mitt val kvinna nu när jag väl är gravid (man ska få i sig det mesta från kosten, tyckte hon) men det är absolut ingen fara för bebis OM man vill äta dem hela graviditeten. Som virra sa ovanför, bara nyttigheter i dem...

    Nu hoppas vi på plus denna månaden tjejer... uppdatera hur det går.

    kan tillägga att "trollpackans" syster försökte i 7 år utan resultat, men efter 3 månader med dessa piller blev det en bebis... dom har nu 4 barn. MEN jag har alltid och kommer alltid vara en skeptiker så det KAN ju vara så att hon hade blivit gravid iaf, MEN man vet ju aldrig och det skadar ju inte att testa...

    Kram M.

  • almafa

    Misse2008: det är inte försent, käka på du... jag tog mina ett par dagar innan ÄL och nu är jag i vecka 15

  • BejbyBoo

    Skriver upp på listan och går till närmsta hälsokostaffär imorgon!!


    Google är till för att användas!
  • TheLe84

    Hejsan!
    Ville bara säga att jag har hört från fler att Glandin-25 ska vara ett superpiller. De används ofta av kvinnor som har problem med mens, exempelvis svår pms och liknande.
    Lycka till alla!

Svar på tråden Tips till alla som vill bli gravida...