• Sagofe

    Ska man få bada toppless i badhus???

    Jag tycker att det ska vara tillåtet, men jag skulle aldrig göra det själv.
    Och mäns bröst kan väl visst vara något sexuellt? Hur många är det inte som suckar över en vältrimmad bringa och tycker att det är extremt sexigt? Och hur många killar finns det inte som tänder på att bli naffsade och slickade på bröstvårtorna?

  • Sagofe

    Men det är väl inte många män som skulle gå fram och naffsa och slicka på ett par kvinnorbröst heller? Seriöst, lite mer kontroll än så har väl de flesta? Jag har aldrig sett någon göra det på en strand så jag tror inte att det skulle hända på ett badhus, där det dessutom finns personal, heller.

  • Sagofe
    NiniMe skrev 2008-03-27 23:26:40 följande:
    Du skrev hur många män tänder inte på att bli slickade och naffsade på bröstvårtorna sen i vilket sammanhang du menade de i, kan väl inte jag veta...
    Sammanhanget är badhus, ifall kvinnor ska få bada topless eller inte, det är ju det tråden handlar om.
    Folk säger att kvinnors bröst är något sexuellt, medan mäns bröst inte är det, så jag ville påpeka att det finns många som tycker att mäns bröst är sexiga, samt att många män tänder på att få sina bröst stimulerade, alltså är det ju något sexuellt med dem också, om nu kvinnors bröst är sexuella.
  • Sagofe

    vill ha fler barn skrev 2008-03-29 03:19:54 följande:


    om det nu är så naturligt... varför finns det då sååå mååånga som inte tycker att det är lämpligt??De flesta som säger nej är kvinnor med barn. De som säger ja är unga tjejer som vill visa brösten och killar som vill titta på bröst.
    Jag säger ja. Jag har barn. Och jag skulle själv inte vilja gå topless på badhuset, men om andra vill göra det så ser jag inget problem med det.
Svar på tråden Ska man få bada toppless i badhus???