• Äldre 27 Mar 23:00
    51367 visningar
    1422 svar
    1422
    51367

    Ska man få bada toppless i badhus???

    ja, tycker du att kvinnor ska få bada toppless i offentliga badhus om dom vill??

    ett argument är ju att "om männen får bada toppless så får kvinnor".

    vill nu veta vad alla ni tycker!!! kom igen, rösta och härja fritt.


    (¯`°?.¸ ღ Ebba 061210, och lilla skrutt i magen ღ ¸.?°´¯)
    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Ska man få bada toppless i badhus???
  • Äldre 27 Mar 23:11
    #11

    ... har ju bh annars så varför släppa de lösa i ett badhus??
    Tycker oxå att det e skillnad på att ligga på en strand å vara i ett badhus utan "överdel"...De kanske skulle börja med "nudistbadtimme" i badhus för de som gillar det?? smaken e som baken...

  • Erika med k
    Äldre 27 Mar 23:12
    #12

    Ja för den som vill tycker jag det ska vara fritt fram med pattarna! Jag tror däremot inte att det är så många som frivilligt slänger överdelen, så jag tror inte att det kommer att bli nått problem.

  • Äldre 27 Mar 23:13
    #13

    Im Fabulous skrev 2008-03-27 23:08:17 följande:


    Nej, jag vill inte se bröst när jag går till badhuset. Vill inte att min sambo ska omringas av bröst om han åker till simhallen heller..
    Lustig kommentar med tanke på din bild. Jag kanske inte vill se bara rumpor när jag är på FL, eller vill att min man ska se det om han råkar halka in på FL.

    Jag tycker att det borde vara tillåtet att vara topless för den som vill.
  • katten
    Äldre 27 Mar 23:14
    #14

    ja de tycker ja

  • Soul
    Äldre 27 Mar 23:16
    #15

    Nej, överallt i samhället har man mer eller mindre uttalade klädkoder och det tycker jag är helt ok. Vare sig man vill eller inte så ser har kvinnobröst ett sexuellt symbolvärde, mäns bröst har det inte. Jag kan tycka det är fruktansvärt ofräscht med gubbröst men det är ändå inte samma sak. Jag hör ju bara på bonussonens snack om bröst vad han tänker på när han ser dem. Kan ju se honom och hans polare i simhallen om det kom topless-kvinnor. Inte så lätt för småkillar att hantera. Samtidigt tycker jag det är synd att det hela tiden ska kläs av så himla mycket. Spänningen försvinner.

    Ser inte heller varför man måste provocera när man vet att det är många som tar illa vid sig. Det är en sak att ligga toppless på stranden för att undvika linjer, men i simhallen handlar det bara om att visa upp sig och få uppmärksamhet.

  • NiniMe
    Äldre 27 Mar 23:18
    #16

    Visst kan de vara sexuellt ok med en manlig vältränad bringa absolut men de e inget jag skulle ligga på ett badhus och bli kåt av, och jag skulle absolut inte gå fram och naffsa och slicka på deras bröstvårtor, har nog aldrig sett de men men, sen alla män och gubbar som ligger i basshängen med värsta ståk*k när dom ser kvinnobröst, nä urk snuskigt... På ett badhus e alla så nära inpå varandra och jag kanske inte tycker de e kul och ha massa kvinnobröst runt om mig, på stranden kan jag antingen gå därifrån eller blunda och njuta av solen men de kan jag inte på ett badhus...På stranden har man mer ett val och därför tycker jag de skiljer sig på stranden och badhuset...


    To All Y Bitches Talking Behind My Back, ThankS 4 Making Me The Center Of Youre WORLD
  • Äldre 27 Mar 23:20
    #17

    Men vem är det som bestämmer att kvinnors bröst är sexuella medan mäns inte är det? Det är ju lite samma sak som att muslimska kvinnor bör täcka kroppen medan männen inte behöver göra det.

    Och varför skulle det handla om att visa upp sig om man är topless i badhuset men inte på stranden? Jag skulle tro att samma människor som vill vara topless i simhallen för att visa upp sig antagligen lika gärna vill visa upp sig på stranden.

  • Äldre 27 Mar 23:21
    #18

    Nej!

  • Sagofe
    Äldre 27 Mar 23:22
    #19

    Men det är väl inte många män som skulle gå fram och naffsa och slicka på ett par kvinnorbröst heller? Seriöst, lite mer kontroll än så har väl de flesta? Jag har aldrig sett någon göra det på en strand så jag tror inte att det skulle hända på ett badhus, där det dessutom finns personal, heller.

  • Äldre 27 Mar 23:23
    #20

    Absolut inte!!! Då skulle inte jag gå dit.

Svar på tråden Ska man få bada toppless i badhus???