• SusanneJ

    Ska man få bada toppless i badhus???

    ja, tycker du att kvinnor ska få bada toppless i offentliga badhus om dom vill??

    ett argument är ju att "om männen får bada toppless så får kvinnor".

    vill nu veta vad alla ni tycker!!! kom igen, rösta och härja fritt.


    (¯`°?.¸ ღ Ebba 061210, och lilla skrutt i magen ღ ¸.?°´¯)
    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Ska man få bada toppless i badhus???
  • Leylah
    beEMbe skrev 2008-03-28 10:49:05 följande:
    Ja jag tycker då att det är tråkigt att brösten ska ha så stor betydelse!
    Why? jag är skitglad.. jag har någonting som män inte har, FATTA STOLT JAG ÄR.. Och tänker aldrig skylta med mina bröst överallt, alla ska inte få den äran att spana in mina bröst, förutom min älskade.. Shit, fatta, vi kvinnor "matar" våra barn via brösten.. Vilken man kan göra det? BE PROUD, WOMAN
  • Omorfia

    "jag tycker inte att man ska få bada topless i badhus.det finns stränder för sånt och så kan man ju gå toppless i hemma miljön om man nu måste flacha boobsen.tänk på alla barn och tonåringar specielt flickor som håller på att utveklas,allt snack i media om vikkt & utseende då blir det ytligare en del att ta sej igenom.
    håll boobsen på plats i överdelen på allmäna platser...."

    Det här är ju inte en fråga jag har tänkt att engagera mig i eftersom det för mig inte spelar någon roll hur andra vill göra i just den här frågan, men...

    Jag tror att det skulle kunna ha motsatt effekt faktiskt. Att tjejer (och killar) får se många olika typer av normala bröst och inte bara jämföra sig med porrbrudarnas klotrunda silikonisar.

  • morotsland

    omorfia: "Jag tror att det skulle kunna ha motsatt effekt faktiskt. Att tjejer (och killar) får se många olika typer av normala bröst och inte bara jämföra sig med porrbrudarnas klotrunda silikonisar."

    Precis! Varför ska de enda bröst som visas vara "perfekta". Det vore ju super om det blev mer avslappnat att se bröst i olika former och storlekar. Det skulle minska tjejers komplex och få killar att fatta att ingen ser ut som idealet på riktigt.

  • virren

    Nee det tycker jag inte,det är ju som att säga ska killar bada utan badbyxor.. Brösten är ju faktiskt nått sexuellt, dem visar jag för den jag är med. Som att killen bara visar sin snopp för den han är med..

  • morotsland

    Och sen vill jag verkligen veta: varför är det ett problem om ANDRA kvinnor badsar utan bh? Att ni själva inte vill det flörstår jag verkligen och respekterar men vad är det som är så hemskt med att nån annan inte har bikiniöverdel?

  • tjejkocken
    virren skrev 2008-03-28 12:12:19 följande:
    Nee det tycker jag inte,det är ju som att säga ska killar bada utan badbyxor.. Brösten är ju faktiskt nått sexuellt, dem visar jag för den jag är med. Som att killen bara visar sin snopp för den han är med..
    sa faktist det samma igår när jag hörde att det va ett förslag(såg på tv)..då sa jag det samma att då ska ju de få bad utan badbyxor isån fall..bara för att vi har bröst som vi måste/vill skymma så måste de få ta av sig ett plagg ochså.Det är nåt sexuellt med bröst...alla kanske inte ser det så men tänk alla barn som är i sexuellupptäckande åldern..det blir så fel.
  • BetterOffAlone

    Bryr mig inte ett dugg om andra skulle göra det, men själv skulle jag inte vilja vara utan.

  • Mammiztill2

    kom bara o tänka på detta för dem (om man fick bada topless) att dem som nu vill bara utan överdel, att dem iså fall får vara beredda på att få blickar, ev. flin/skratt efter sig. Att personerna iså fall får klara av äldre män/unge män GLO på ens bröst, utan att känna sig "stötta".
    Men att de borde iså fall finnas "ålders gräns" för är nog inte så bra då 12--15 åringar springer utan överdel, frågan är om dem är medvetna om ev konsekvenser som de faktist kan innebära..

    Ja ska nog ta tillbaka mitt JA,
    och erkänna att ja faktist med mer fundering är Klyven

Svar på tråden Ska man få bada toppless i badhus???