• Anonym (kiss-sex?)

    Jag blir upphetsad av att kissa på mig

    Jag har aldrig sagt det till min man, men ibland när jag onanerar, tar jag på mig ett par byxor och kissar i dem. Min hemliga sexdröm är att sitta på en man och kissa. När jag var yngre hade jag en pojkvän som brukade titta på mig när jag ställde mig i badkaret och kissade ner mina byxor. Det var väldigt upphetsande både för han och mig, men han ville inte att jag skulle kissa på honom, och det förstår jag ju. Men sedan träffade jag min nuvarande man, och jag vet inte vad som hände, men jag berättade det aldrig för honom. Jag var liksom mer frigjord i tonåren. Nu när jag är över 25, var jag mer rädd för att han skulle tycka att jag är äcklig. Han är väldigt äckelmagad och på gränsen till pryd i sängen. Finns det fler? Jag har aldrig sett någon p-rulle med kiss-sex, så jag gissar att jag är onormal?

  • Svar på tråden Jag blir upphetsad av att kissa på mig
  • Anonym

    Onormal är du inte. äve om jag själv inte kan se njutningen, men det finns många böjelser och har läst flera kisstrådar så....

    Men om gubben din är pryd i sängen är det nog ingen större idé att försöka få med han på noterna. Du får njuta och ha det som din hemlighet...

  • Anonym (jag med)

    Här är en tjej till som går igång på kiss-sex och till min förvåning gör min blyga sambo det också. Jag hade ju provat det innan lite smått innan vi träffades men aldrig löpt linan ut sas. Min dröm är att få stå gränsle över honom och kissa ner honom. Det vet han numera och ser fram emot den dagen jag "vågar". Har lovat honom att göra det i sommar ute på gräsmattan. Än så länge har vi nyligen kommit till att kissa på varann i duschen, första gången för mig var faktiskt igår.

    Jag skulle råda dig att ge försiktiga hintar, ge inte upp vid första "nä usch" för så sa min sambo också, rädd för att jag annars skulle tycka han var äcklig om han svarade ja. Det tog några gånger och mååånga hintar innan han insåg att jag verkligen gick igång på det. Nu får jag hintar då och då innan jag går hem från jobbet per sms där det står "Drick mycket innan du kommer hem"

  • Konga

    Kiss-sex, wetsex är riktigt vanligt, (jag antar att jag menar något som inte brukar ses som så extremt i olika sexkretsar..) och förekommer ofta inom pornografin också, du har nog bara sett "fel" sorts filmer..

    Trist om din gubbe inte är öppen men det ska inte få hindra dig från att njuta..

    Bearbeta honom så pass att du kan vara öppen om det iaf, sen är det ju hans eget val att gilla det eller inte

  • Anonym (Hur?)

    Jag hade kräkts rent ut sagt om någon försökte kissa på mig.
    men alla är vi olika.
    Vart har man sex då om jag får fråga? Blir ju lite väl blött i sängen.

  • eddiewet

    Jag vil inte säga du är onormal. Jag gillar också at kissa på mig, och endå betre at bli kissat på av ej tjej.

    Men tyvär har aldrig blivit så at jag har hittat en som gillar at kissa på sig.

  • Anonym (Glidare)

    Nej, du är inte onormal. Jag är lite fundersam, om man läser wet-trådar här på FL, så verkar det vara övervägande kvinnor som har detta intresse, isf undrar jag, vad kan det bero på?

  • Anonym (Killen)

    jag är en kille som blir väldigt upphetsad av när min tjej/sambo kissar på min nakna kropp,då gärna i ansiktet,hon går också i gång på det.

  • Anonym (Vi Gillar Olika!)

    Intressant att se hur vissa kallar andra "onormala" därför att de gillar något de inte själv gillar.

    Hur är det med "Vi gillar olika". Gäller inte det längre?

    Är kvinna och älskar wet i olika former.

    Överraskade mitt senaste ligg med att be honom kissa på mig, var uppskattat.

  • Gaskarl
    Anonym (Vi Gillar Olika!) skrev 2019-03-07 22:23:31 följande:

    Intressant att se hur vissa kallar andra "onormala" därför att de gillar något de inte själv gillar.

    Hur är det med "Vi gillar olika". Gäller inte det längre?

    Är kvinna och älskar wet i olika former.

    Överraskade mitt senaste ligg med att be honom kissa på mig, var uppskattat.


    Fan vad häftigt..
Svar på tråden Jag blir upphetsad av att kissa på mig