• Anonym

    är han inte intresserad längre?

    Jag är så nojig av mig...men jag är orolig att killen (den otroligt underbara) inte längre är intresserad av att träffa mig mer..
    Vi har bara träffats tre gånger och det har varit super bra, vi hade sex på första dejten...å andra...helt underbar sex (tycker jag) han tyckte det också sa han...
    Han har alltid skickat massor med sms till mig och skrivit hur underbar jag är etc...och nu är det tyst!! Inte ett enda sms idag eller igår från honom..Gahh..jag börjar tro att han inte vill träffa mig mer. Men har ringer mig istället ifs..
    Han har precis avslutat ett långt förhållande och hade inga planer på att träffa någon ny..tills jag dök upp...kanske är han lite försikig nu men jag är iaf nojig men vågar inte fråga honom rätt ut om det är såhär..
    Jag har förslagit att vi ska träffas, han vet att jag kan hela helgen och den här veckan (nästa vecka är min barnvecka) och han kanske ska träffa sina kompisar i helgen berättade han..Hmmm..
    Om man tycker om någon, vill man inte träffa den personen heeeela tiden, eller??

    Vad tror ni?
    Jag vill ringa honom och fråga om vi ska se snart, men jag känner att nu är det faktiskt hans tur att fråga mig eftersom jag har gjort det några ggr...Jag vill vara med honom nu!!!

  • Svar på tråden är han inte intresserad längre?
  • Anonym

    Det är alltid svårt i början av relationer. Tiden får visa vad han/du vill. Han kanske träffar fler än dig?

  • Anonym

    Ja, det kanske är så...men jag tycker så mycket om honom!!
    Har suttit och funderat på vad jag ska skriva till honom, "saknar dig" har jag kört så många ggr nu så det är han väl trött på..
    Några tips på vad jag kan skriva till honom för att visa hur jag känner? Eller ska jag ringa honom..gahh..varför ska det vara så svårt?? Det är verkligen så att när det är föööör bra för att vara sant, då kommer det alltid något som gör det sämre..varför kan det bara inte vara bra??
    Jag har ALDIRG fått så mycket fina kommentarer från någon som jag har fått från honom, hans sms får en att bli generad...

    Han kanske bara ville ha mig i säng och sen inte träffas mer..

  • Anonym

    Jag tror inte att han träffar fler än mig, känner hans kompisar som säger att han inte gör det. Dom har även sagt att han verkar kär i mig....

  • Anonym

    Ni har rätt, vet ju sånt här innerst inne men jag iaf inte vara orolig. Men jag behöver nog inte det...det är bara så konstigt att från att ha skickat 20sms/dag till högst 1sms/dag...blir lite konstigt. Fast samtidigt ringer han mig och det är ju bra, vi har pratat varje dag...=)

    Jag ska INTE fråga om helgen eller när vi ska träffas....om jag kan hålla mig...gahh jag är KÄR i honom...han kanske har märkt det och blir lite rädd då..vad vet jag..
    Först tänkte jag att det kanske är för att vi hade sex på första daten men han ville ju träffa mig igen, mystiken å allt det där försvinner kanske om man har sex så snabbt...dumt kanske? Men båda ville ju ..

  • Anonym

    Han kanske inte ar helt over exet. Varfor tog det slut mellan dom?

  • Anonym

    Jag vet inte riktigt men jag tror att det var han som gjorde slut. han har inte pratat så mycket om det mer än att han tröttnade på henne och att dom inte var så lika...
    Han tycker jättemycket om henne, mer vet jag inte..

    Kanske har inte kommit över henne, men han säger att han vill träffa mig och se vart det leder...och att han har känslorna utanpå kroppen...vad betyder det???

  • Anonym

    jag kunde inte hålla mig längre..pratade nyss med honom och det var ok..frågade inget om det jag har skrivit men han sa att det var trevligt sist vi träffades..tolkas väl som positivt va? sa inget mer...inget förslag om date...nada...
    Nää nu skiter jag i det här..orkar inte analysera sönder saker...det blir som det blir!

  • Anonym
    "Om man tycker om någon, vill man inte träffa den personen heeeela tiden, eller??" undrar TS...

    Nej, många har så mycket annat att göra i sitt liv och en partner (såväl ny som gammal) är bara en del av livet, inget man hänger upp sitt liv på...
  • Anonym
    ...och att han har känslorna utanpå kroppen...vad betyder det??? undrar TS

    Om jag sa något i stil med det skulle det nog betyda att jag inte riktigt har rätt känslor i hjärtat eller maggropen - dvs att jag är osäker på vad jag egentligen känner/vill.
  • Anonym
    Först tänkte jag att det kanske är för att vi hade sex på första daten men han ville ju träffa mig igen, mystiken å allt det där försvinner kanske om man har sex så snabbt...dumt kanske?

    Ja, generellt är killar sådana att de inte väljer långa (rikiga) förhållanden med tjejer som de har sex med första kvällen. Men det finns MASSOR av par som har haft sex första kvällen och sedan varit ihop resten av livet, så den saken skulle jag nog inte fundera så mycket på. Jag tror att du känner (magkänsla) om det kan vara så att du bara var en språngbräda för honom...
  • Anonym

    Han skickade ett sms där han skrev att han inte vet hur det blir i helgen men att det troligen blir så att han ska träffa sina vänner HELA helgen...gahh...jag verkar ha blivit dissad nu ..
    han skulle höra av sig imorgon och berätta hur det blir, men vafan..jag vill inte bara sitta och vänta på att HAN ska bestämma...

    För mig är det så att tycker man om någon väldigt mycket som han har sagt så vill man ju träffas mycket..fattar inte hur han tänker..

    *ledsen nu*

  • Anonym

    Sitt inte och vänta. man kan bli koko då
    Bestäm DU ist. Det är ju trots allt ditt liv.
    Blir du orolig och ledsen om killen vill umgås med polarna en helg, så kanske du ska leta upp någon som vill vara med dig 24tim/dygn.
    Du kan inte ändra på en människa.
    Passar det inte, så passar det inte.
    Om du tycker att det är ok att han har ett liv vid sidan av, så kan du vänta några dagar, tills det passar att träffas för er båda.
    Ta ett eget initiativ.
    Lycka till

  • Anonym

    Jag är i exakt samma sits. En kille som i början ringde och sms-ade som en galning men som nu efter att vi träffats antal ggr inte längre verkar lika het på mig. Jag är besviken och känner mig som en efterhängsen stalker men visar såklart inte detta. Verkligeheten är den att jag väntar på att han ska höra av sig dygnet runt. Han tycker det räcker med att träffas 2 ggr i veckan medan jag helst vill träffas hela tiden men det visar jag såklart inte, ringer heller inte för mycket till honom utan spelar ibland svår men visar ändå hur mycket jag gillar honom. I vilket fall så har det hänt något. Jag är inte lika intressant i hans ögon längre och han går ut med sina vänner på helgerna och jag känner att jag på nåt sätt kommer i andra hand. Tyvärr så inser jag att det nog är så att jag har starkare känslor för honom än tvärtom och kommer på mig själv att titta på min mobil hela tiden ifall han skulle sms-a. Du TS om du känner för att skriva med mig privat så undrar jag om du har nån mail-adress!

  • Anonym

    Är det omogenhet hos killar eller är det som de saknar de rätta känslorna för en ? Vad tror ni?

  • Anonym

    Jag tror man letar efter anledning till att de inte vill ses för att man hoppas att det ska vara något som bara är tillfälligt. Men om jag tänker efter så inser jag att om en kille hellre umgås med sina vänner än umgås med sin tjej så är det ju väldigt uppenbart att han inte är lika intresserad. Eller om han inte besvarar ett sms eller samtal. Hårt men sant. Jag måste nog ta och acceptera att jag är dissad.

Svar på tråden är han inte intresserad längre?