• Takex
    Äldre 22 May 17:39
    15869 visningar
    28 svar
    28
    15869

    är han inte intresserad längre?

    Alltså det kan vara vad som helst, han kan bara vara ockuperad.
    Eller så kan det vara så att han inte alls är redo för något nytt utan bara körde hela det där bla bla bla för att få dig i säng.
    Eller så kanske han blev lite rädd, precis gjort slut, konstiga känslor för exet och sen nya för dig, kanske inte orkar bli fast för fort och vill sakta ner.

    Men annars så måste du komma ihåg att killar är fantastiska på att tycka att endast 2 - 3 timmar gått sen ni prata sist, när det är snarare 2 - 3 dagar. Dom vill faktiskt inte träffas heeela tiden som oss tjejer, dom kan tycka att var 3:e dag är heeela tiden. Killar är ju lite annorlunda och blir inte alls lika fästa.
    Varför skickar du inte bara ett random sms som inte kräver att han svarar, bara för att : )

  • Takex
    Äldre 22 May 17:54
    #6

    Neee.. alltså vi tjejer är så fåniga. Skulle ha varit mer specifik. När jag säger att du ska skicka ett sms så menar jag ett mer relaxed sms. När jag smsar en kille, min kille t ex som skulle bli irriterad om jag stör honom för mycket på jobbet bara för att gnälla om att jag saknar honom.. jag kan mer hitta på en situation.. eller ta en som redan existerar.. kanske har ni ett inside joke?

    Till exempel om anananser.. ja då kan du bara säga att du var på Vivo och dom hade extrapris på ananaser och det fick dig att skratta till och tänka på honom. Sen kan du klämma in något gulligt men som ändå får honom ogenerad typ att det fick dig att tänka på honom och sakna honom en gnutta.

    Sånna sms, lite mer spontana, chill. Inga gnäll pluttilutt sms. Dom får jag alltid svar på.

    Oj det var långt. Menar inte att skälla ut dig.

Svar på tråden är han inte intresserad längre?