• marre 84

    HJÄLP min son vill inte sitta i bilbarnstolen!!

    Jag behöver några bra råd min son som är 8 månader koriskerad vill inte sitta i bilbarnstolen vad ska jag göra så att han ska sitta?? han bara gråter så fort jag har lagt honom i stolen.. vi ska åka på semester (bila) och det kommer ta 24timmar om man inte stannar så mycket så vi kommer ha problem..

    all hjälp är mycket godtagen!!

  • Svar på tråden HJÄLP min son vill inte sitta i bilbarnstolen!!
  • Lilly mama

    Vi har en mobil som vi hängt över bärhandtaget. Den roar vår dotter en stund i alla fall. Så någon typ av leksak kanske kan vara till hjälp.

    Jag tror dock ärligt talat inte att ett 24 timmars pass i bilstolen är att rekommendera, särskilt inte som han redan nu inte gillar att sitta där. Har ni möjlighet att tänka om semesterplanen lite, med fler stopp på vägen så är det kanske bättre. Annars är väl risken rätt stor att det inte blir mycket till avkoppling med en arg skrikande bebis i baksätet. För vill han inte sitta där kommer ni ju alla få lida av det... Du har ju redan märkt hur tydligt han visar sin vilja.

  • Bispan

    Kanske bäst att planera om semestern? Ta tåget eller så?

  • anneliesb

    Min syrras unge avskydde oxå stolen, tills de satta henne därbak, då blev hon nöjd!
    Ett tips!

  • tristania

    Usch, min 7 månaders har alltid hatat bilbarnsstolen! Skriker så fort man sätter ner honom. Har provat allt, känns det som Leksakerna är inte av intresse heller.....Har inget råd, vill själv ha råd....

  • tristania
    anneliesb skrev 2008-06-08 03:31:19 följande:
    Min syrras unge avskydde oxå stolen, tills de satta henne därbak, då blev hon nöjd!Ett tips!
    Vi har provat det oxå Inte bättre.....men för ts kanske det funkar.
  • NoelochJack

    har haft/har samma problem. Vår son har alltid hatat babyskyddet. Han var bara nöjd om han lyckades somna en stund. Annars var det skrik hela tiden om man inte sjöng och grejade med honom. Vi har nu bytt till en vanlig bilstol, när han var 6 månader. Det har blivit lite bättre, han kan fortfarande bli ledsen och arg, men inte lika mycket. Han somnar mycket lättare i denn här stolen också.


    Noel 071120
  • marre 84

    oj vad många svar..

    buffe
    när han var mindre nyfödd då sov han hella tiden han märkte inte nåt om han satt i stolen eller ej men efter ett tag vid ca 3 månader så vill han inte jag har också testat allt..

    tristania
    då är det inte bara min son som vill inte sitta i stolen jag har även lagt leksaker och han är absolut inte intreserad av dom...
    vi kan inte äns åka till stan en sväng då han gråter hella tiden inte roligt..jag har även tagit honom ibland och höll honom en kost stund under bilfärden då är han tyst..men så kan man inte göra hella tiden plus att min man måste köra då, jag kan inte själv med honom..

    bispan

    tyvärr så kan vi inte ändra våra planer om semester vi har beställt färjan fram och tillbaka, hotel, mat vi ska till serbien och grekland till havet..så det blir inte så lätt,
    men vi får nog stanna många gånger och åka tidigare än planerat..

  • SaramedM

    jag hade inte utsatt honom för en sån resa! Eller er för den delen utan bokad om alt bokad av resan

    Ta för all del inte upp honom! Herre gud människa, skriker han så hysteriskt så minimera bilåkadet istället
    Förlåt men jag fattar inte man utsätter sitt barn för en sån risk att inte sitta fast i bilen

Svar på tråden HJÄLP min son vill inte sitta i bilbarnstolen!!