• Poppy Lee

    Konstiga saker hemma hos andra människor

    Satt och tänkte på hur mycket konstiga saker andra familjer har för sig, kanske framför allt såsom det märktes när man själv var barn. Som till exempel:

    - Kompisen vars familj hade ett helt våningsplan i sitt pyttelilla hus obebott och endast bestående av möbler övertäckta med vita lakan.

    - Att man inte blev bjuden på mat hemma hos vissa kompisar när man var där och lekte, utan fick sitta kvar med tom mage på kompisens rum medan den åt med sin familj

    Vad säger ni, har ni några underliga historier eller inblickar i andras familjer ni vill dela med er av? Nyfiken!

  • Svar på tråden Konstiga saker hemma hos andra människor
  • Poppy Lee

    Oopsy: varför plastade de in fjärrkontrollen? Rädda för att den skulle pajja eller?

    Hulla: vidrigt med tuttarna i maten!

  • Curri

    Helena 82 skrev 2008-06-11 12:59:38 följande:


    Ha ha ha...ere sant? Förlåt att jag skrattar, det är inte åt dina föräldrars otroheten jag skrattar utan mest åt att man var såååå trög på den tiden!! Man tänkte verkligen bara så långt näsan räckte på den tiden!Poppy Lee skrev 2008-06-11 12:51:15 följande:
    tror inte hon menade att föräldrarna varit otrogna utan att systern hade kommit till genom sex..
  • Poppy Lee

    Curri: helt korrekt, någon otrohet fanns inte med i bilden (vad jag vet )

  • Majamjau

    Ha ha, rolig tråd. För länge sedan när jag var på fest hos min dåvarande klasskamrat såg jag att dom hade EN liten handduk hängande på en krok märkt med "STJÄRTEN". .

  • Fru Bergman

    haha... Vad underliga folk kan vara.

    Har en familj i våran klubb som tvättar plastpåsar efter att deras skitiga orienteringskläder legat där i. Och saken är att dem är goda för fölera miljoner...

  • Majamjau

    Måste tillägga att klasskamraten fortfarande bodde hos sina föräldrar så denna handduk skulle alltså räcka till fem personer. (!) =)

  • Sunniva A

    Jag hade en klasskompis på lågstadiet där alla i familjen gick runt utan byxor inomhus, alltså de hade trosor/kalsonger samt tröja på sig.. Åtminstone var det så på vår till höst. Mycket konstigt tyckte jag...
    En granne till oss, när jag var liten, brukade gå runt utan kläder hemma i sin villa. Jag såg aldrig det för när jag lekte med hans barn hade han ju kläder på sig.. Men min mor berättade att en gång på sommaren glömde han att ta på sig morgonrocken när han skulle hämta tidningen i brevlådan på andra sidan vägen, och samtidigt gick min Mor ut för att hämta vår tidning... Hon sa bara till honom att han nog glämt något och då gick han in och klädde på sig... Måste ha sett roligt ut! Han var inte någon bohem på jobbet för han var yrkesofficer...

  • moonweb

    Jag hade en kompis som jag lekte med ofta. Nästan alltid var vi hemma hos mig, eftersom hennes mamma var psyksjuk och hennes lillebror hade autism, så jag tror hon skämdes över att visa upp sin familj och sitt hem, som inte var så fint.

    Mina föräldrar bakade allt bröd själva på den tiden, och kylskåpet var alltid knökfullt av olika pålägg. När kompisen var hos oss kunde hon äta två hela bröd och en hel ask leverpastej, för hon fick aldrig någon mat hemma. På lunchen i skolan åt hon alltid 3-4 portioner, för hon åt aldrig någon frukost hemma.

    Men de få gånger jag var hemma hos dem, så satt alltid mamman inlåst på toa tills jag gått hem, och pappan låg i soffan och sov, snarkade så det ekade i hela lägenheten. Kompisen fick inte lyssna på någon annan musik än Carola, allt annat ansågs skadligt!

  • Helena 82

    Ahaaa sorry, my bad! Missuppfattade helt!
    SJUUUUKT rolig tråd annars!!!
    Mera mera!

    Poppy Lee skrev 2008-06-11 22:15:36 följande:


    Curri: helt korrekt, någon otrohet fanns inte med i bilden (vad jag vet )
Svar på tråden Konstiga saker hemma hos andra människor