• Poppy Lee

    Konstiga saker hemma hos andra människor

    Satt och tänkte på hur mycket konstiga saker andra familjer har för sig, kanske framför allt såsom det märktes när man själv var barn. Som till exempel:

    - Kompisen vars familj hade ett helt våningsplan i sitt pyttelilla hus obebott och endast bestående av möbler övertäckta med vita lakan.

    - Att man inte blev bjuden på mat hemma hos vissa kompisar när man var där och lekte, utan fick sitta kvar med tom mage på kompisens rum medan den åt med sin familj

    Vad säger ni, har ni några underliga historier eller inblickar i andras familjer ni vill dela med er av? Nyfiken!

  • Svar på tråden Konstiga saker hemma hos andra människor
  • Eshka
    Kajsan skrev 2008-06-12 13:44:30 följande:
    Poppy Lee skrev 2008-06-12 13:42:37 följande: Kan man köpa handukar och brodera "Stjärt" på? Så man inte tar fel ?
    Poppy Lee skrev 2008-06-12 13:47:56 följande:
    Kajsan: haha, det är ju en bra affärsidé! Man kanske kan tillverka en handdukshållare också, i form av en stjärt, och sätta i lämplig höjd bredvid toaletten
    Bra affärsidé ni kom på där... Eller inte... Kanske skulle starta en omröstningstråd där frågan lyder: Vad torkar du din stjärt med efter toalettbesök? 
  • mycketsaft

    Hahaha, stjärthandduk.. Var det inte så att dom hade den till att torka stjärten efter typ duschen? Att dom inte ville ha samma till tex håret som till rumpan? eller nått sånt :P torka sej efter toabesök med en handduk kändes inte särskilt hygieniskt :P och den borde stinka rejält!

  • Eshka

    På tal om stjärthanddukar så kommer jag ihåg att mina föräldrar hade ett badlakan där det stod "För snoppen och resten av kroppen" på... Lite kul kanske...

  • Eshka

    Klickade på den men den finns inte.. Kanske inte godkändes för jag såg den heller inte bland alla nya omröstningar... Hmm..

  • Vindfall

    Hade en kompis vars familj hade en del håriga katter och uppenbarligen så saknade dom dammsugare för det var katthår precis överallt. De exmtremt få gångerna jag käkade mellis hos kompisen så gick det åt mer tid till att pilla bort katthåren från smöret, brödet, osten, mjölken och vad vi nu än åt, än till själva ätandet. Inte så fräscht.

    Jag vill också ha en stjärtduk.

  • Eshka

    Nu finns den tillgänglig... Det var bara jag som glömde starta ett nytt inlägg.. Den ligger i sandlådan för er som vill!

  • Dahliaer

    Leker dottern med kompisar på gatan så får de vänta på hennes rum eller gå hem medan vi äter. Barn som måste hämtas äter med oss såklart. Ser inget konstigt i det, så var det alltid när jag var liten också.

  • Miss Skellington

    Jag hade en kompis som bara fick ta in EN kompis i taget och vi fick enbart vara på hennes rum. Var vi tre som lekte fick en vänta utanför alt. gå hem. Vardagsrummet fick man inte vara i om inte hennes mamma eller pappa var med.

    Ang. stjärthandduken (mysko fenomen). Hade dessa familjer bidé? Det var ju så inne på 70- och 80-talen. Kanske skulle den handduken användas när man tvättat rumpan i den?

  • Trojka

    Apropå stjärthanddukar... Min morfar hade en handduk för hans intimare delar att torka sig med efter toabesök , vi barnbarn passade oss väldigt noga för att inte råka torka händerna i fel handduk efter vi tvättat händerna!
    Han tyckte dessutom att vi barnbarn slösade mkt papper vid våra toabesök så han sa åt oss att vi bara fick använda ett ark om vi kissat, hade vi bajsat fick vi däremot använda två (generöst ).
    Han var minst sagt en speciell (och rätt sparsam) person.

Svar på tråden Konstiga saker hemma hos andra människor