• pemi

    Skövdemammorna 2006. Del 10

    Oj, redan en ny tråd! Hjälp vad tiden går! Här jobbas det för fullt, men är slutspurten innan semestern nu. Bara denna och nästa vecka kvar nu. Börjar semestern med koll av Alvas hjärta, lite nervöst känns det, men vi hoppas ju att hålet krympt så hon slipper operation.

    Trött här också, men det beror nog på många tidiga mornar och stressiga dagar på jobbet. Ledig helgen iaf, då ska jag iväg med kompisar, utan man och barn till High Chaparall.

    Ha det så bra allihop!


    ♥ (¯`°?.¸ ♥Alva♥¸.?°´¯) ♥
  • pemi

    Tack för senast ingrinlinnéa! Det var verkligen ett jättefint bröllop!!! Kul fest också, även om jag fick åka tidigt hem.

    Hoppas mötet går bra Hanna!

    Nej börjar bli dax för sängen nu, trött idag.


    ♥ (¯`°?.¸ ♥Alva♥¸.?°´¯) ♥
  • pemi

    Kikar in från jobbet. Modemet har kraschat hemma så vi får se när det är fixat. Alva har haft magsjuka hela helgen men nu verkar det *peppar,peppar* rätta sig till. > filips mamma. Förstår inte hur du menar, ska ni ha assistent all tid han inte är på tallkotten? pemi *trögtänkt*


    ♥ (¯`°?.¸ ♥Alva♥¸.?°´¯) ♥
  • pemi

    > Filipsmamma! Ja då förstår jag. Låter ju so men bra lösning för er!

    Här har vi äntligen fått igång internet igen, lånat ett modem.
    Alva är pigg igen efter magsjukan, men får vara hemma från dagis i morgon också då hon hade en diarré igen igår em... Ska snart ut och packa husvagn, lånar en i helgen och ska till ulricehamn. jag jobbar iofs midsommar dagen + söndagen, men åker från campingen,det får lov att gå.


    ♥ (¯`°?.¸ ♥Alva♥¸.?°´¯) ♥
  • pemi

    Kikar in från jobbet. Har fått låna ett modem hemma så jag kommer säkert vara online lite mer kommande vecka. Jobbar idag och i morgon men sen är det ledigt i hela 6 veckor! Ska bli så skönt!


    ♥ (¯`°?.¸ ♥Alva♥¸.?°´¯) ♥
  • pemi

    Hej på er!

    > Anna. Vad jobbigt med höstblåsor. Stackars Aston! Vet att en kompis dotter hade det och var riktigt dålig för några år sen (inlagd med dropp på kss).

    Här har vu precis hämtat oss från magsjuka. Alva var dålig förra helgen och jag fick det i förrgår. Inte haft det sen jag var barn, men nu fick jag springa på toa så fort jag åt eller drack något (tur jag slapp kräkas iaf...). Blev inget jobb på söndagkvällen för mej.

    Nu är det äntligen semster för mej. T låg så efter med jobb att han valde att jobba 4 dagar till, men vi får ändådrygt 5 veckor ledigt ihop.

    Midsommar firade vi i U-hamn i husvagn. Var riktigt mysigt trots ostadigt väder. Nu blir det hemmaliv till v 28 så vi ska till Gbg och se winnerbäck på fredagen, sen åker vi till kolmården på söndagen i samma vecka.

    I morgon är det dax för ekg och ucg (ultraljud av hjärtat) för Alva. Lite pirrigt är det. Hoppas kunna få svar på lite fler frågor nu än sist. Idag har vi varit på bvc, alva har fått sist hepatitsprutan så nu har hon skydd mot hepatit A och B i en sisådär 20 år. Hon var riktigt duktig och sa inte ett pip när hon blev stucken!

    > Zaja, var ni i korsberga? Då var ni inte så långt härifrån ju!


    ♥ (¯`°?.¸ ♥Alva♥¸.?°´¯) ♥
  • pemi

    Då var vi hemma från alvas ultraljud. Läkaren tyckte sig se två små hål, men verkade nöjd med hur det så ut mot sist. Hjärtat ser inte ansträngt ut så han var hoppfull om att det skulle växa bort. Hon hade bra både syresättning (99%) och blodtryck (100/50) så det var ju skönt.

    Sprang på Hanna och Filip som också hade tid för ultraljud idag.


    ♥ (¯`°?.¸ ♥Alva♥¸.?°´¯) ♥
  • pemi

    Hej på er!

    Ang Alvas hjärta så var jag nog lite otydlig. Hålen är antagligen 2 st, men chansen finns att de växer ihop av sig själva. Då hjärtat inte ser ansträngt ut så räcker det med ny koll om 2 år nu. Ser det tveksamt ut då så gör de troligen en kateterisering och går in och kikar exakt hur hålen ser ut. Man får ju ingen exakt bild genom ultraljudet. Men förhoppningsvis så växer det ihop så hon slipper det.

    > Anna, så skönt att Aston är pigg igen. Hoppas ni hade en bra dag på sommarland! Grillkväll låter kul! Jag är på, bara vi är  hemma!

    > Hanna, Ni får ha det så skönt hos din mamma!

    Och ang egen vilja så är just nu "Nää mamma/pappa ajabaja" en populärkomentar när vi tex vill ta av Alva jackan. Ja egentligen allt hon inte vill att vi ska göra... Bestämd tjej nu.
    Konstigt nog så var hon hur samarbetsvillig som helst hos läkaren i onsdags.


    ♥ (¯`°?.¸ ♥Alva♥¸.?°´¯) ♥
  • pemi

    Hej på er!

    Hoppas ni har det bra i värmen! Här är det toppen, latar oss i trädgården i solen och varvar med dopp i barnpoolen.
    Alva mår bara bra, men är ganska frustrerad när vi inte förtår vad hon säger/menar. Kommer nya ord hela tiden nu, så häftigt! Tror sig också kunne bestämma här hemma, men det går vi inte riktigt med på. Sådana saker som vem som ska gunga henne och var vi ska sitta vid matbordet. Bestämt tjej nu.

    > Anna, vad skoj med A6, hoppas du hittar något snyggt!

    > Emelie, hoppas Lina piggnat till och att ni får en härlig vecka i Blekinge!

    > Hanna, håller tummarna att assistensfrågan löses snabbt så ni slipper sjukhuset! Skönt att ni fick klipptid så snabbt!

    Här är vi också bjudna på bröllop! Vem vill jag inte avslöja innan inbjudningarna är ute, men det är en släktigt iaf. Blir den 9/8 då jag jobbar, men jag hoppas kunna få ledigt.

    Ha det så bra allihop!!!


    ♥ (¯`°?.¸ ♥Alva♥¸.?°´¯) ♥
  • pemi

    Hej på er!

    Här har vi semester och lugnt och skönt!

    > Storasyster Yster, ingen du känner som ska gifta sig, är på makens sida.

    > ingridlinnéa! Kul med så många bröllop! Skönt att du snart har semester!!!

    > Zaja, vad skönt att det går frammåt med hallen! Det låter som Elias och Alva är ganska lika med utveckligen! De är ju verkligen smarta de små liven!

    Sitter och är superglad då det löste sig med ledighet helgen för bröllopet! En snäll arbetskamrat som bytte helg med mig!

    Nu är det snart dax för barnfri dag! Åker till Gbg och winnerbäck på fredag och bor hos bror på natten. På söndagen åker hela familjen till Kolmårdens djurpark. Ska bli jättekul!


    ♥ (¯`°?.¸ ♥Alva♥¸.?°´¯) ♥
Svar på tråden Skövdemammorna 2006. Del 10