• emli77
    Äldre 12 Jun 23:43
    6566 visningar
    143 svar
    143
    6566

    Skövdemammorna 2006. Del 10

    Missade uppstarten av denna tråd... så jag ber om ursäkt om jag snurrat till det!

  • emli77
    Äldre 15 Jun 10:45
    #12

    Hoppas ni alla har en härlig och bra söndag!

  • emli77
    Äldre 16 Jun 13:18
    #19

    Hanna-Hälsa Grattis till Jim!

    Anna- Låter ju inge kul för Astons del! Jobbigt att va hängig. Hoppas han piggar på sig snart igen!

    Lina ligger å sussar ute i vagnen och jag sitter här vid datorn en liten stund. Hoppas hon inte vaknar av regn-och hagelskurarna... Knäppt väder!
    Har förövrigt en riktig "lyxdag" idag, ska snart bli bjuden på lunch... Det är ju inte varje dag så det ska bli väldigt trevligt

    Ha de!

  • emli77
    Äldre 19 Jun 13:47
    #26

    Petra- Trist  med trasslande nätverk! Hoppas det ordnar sig för er! Man blir ju lätt sur när man inte kan komma ut på nätet och surfa!  Och trist att du behöver jobba över midsommar. Men du verkar ta det med ro ändå ha det så trevligt i Ulricehamn! Hälsa alla så gott!

    Hanna- Skönt att assistent-svängen blir som ni önskat! 

    Min lillasyster och hennes Thilda kommer ikväll och stannar nästan en hel vecka! Det är LYX, att ha dem för sig själv en hel vecka! Det är ju inte så vanligt så jag ska njuta varje sekund! 

    pSSSt... Vad tyckte ni om världens kassaste fotboll igår? 

    HA EN RIKTIGT TREVLIG OCH MYSIG MIDSOMMAR  ALLIHOPA!

  • emli77
    Äldre 26 Jun 23:02
    #34

    Hej hej!

    Ja då va syrran på hemmaplan i Blekinge igen! Helt sanslöst vad tiden springer ifrån en... Vi har ju hunnit med en hel del men man tycker ju ändå att tiden går fort!!

    Hoppas ni alla haft en bra midsommar! Vi har haft det så bra man kan! Förutom att Lina tvärvägrade att sova. Så hon va vaken till klockan 24! Men sån är ju hon Det gjorde inte så mycket, jag funderade mest på hur hon orkade vara vaken! Men hon va så nöjd och glad så! Thilda sov som en stock hela kvällen...

  • emli77
    Äldre 27 Jun 20:28
    #37

    Grillkväll låter trevligt! Svårt att få ihop oss nu under semester-tider kanske?? Eller vad tror ni?
    Anna-Kan inte du skriva nått förslag så får vi se om vi är några som kan medverka... Skulle ju va riktigt kul med lite party!!!

    Anna- Skönt att ni är på bättringsvägen nu! Låter som att ni haft det tufft ett tag...

    Petra- Då kan ni va lugna nu ang hjärtat?? Då blir det inget återbesök mer??

    Hanna- Jasså så Filip har en egen vilja??? Mycket märkligt... det har INTE Lina Skönt att de visar va de vill, och inte vill...

  • emli77
    Äldre 1 Jul 11:55
    #41

    Hej

    Hanna- Trist att det krånglar med assistenterna... Hade ju varit skönt om allt klaffade nu när ni ändå inte "behöver" vara på sjukhuset. Hoppas ni får det bra och trevligt näste vecka med Sandrine och hennes familj!

    Vi har äntligen blivit klara med köket. Ja det är ju lite gardiner och småprylar som fortfarande ska på plats men väggar och tak är klart iallafall! *pust*
    Lagom till det fina vädret som kommer imorgon! Har ni sett väderkartan de närmsta dagarna? Underbart!

    Lina är lite småkrasslig. Förkyld och lite feber, å lite tröttare än vanligt... Men vi andra mår bra!
    Sambon jobbar natt och sover denna vecka sen har han också lite semester. Vi åker ner till Blekinge hela v 28. Träffa släkten och förhoppningsvis njuta av vackert väder, ja och så blir det ju bröllop!! Nej! Det är inte jag som ska gifta mig om ni undrar (Hahaha) Min kära kusin Ulf och hanns Pia ska slå på stort! Hoppas sambon kan få mersmak

    Ne nu ska jag passa på att pilla och fixa lite i köket och tvättstugan... Lina sover...Förhoppningsvis länge och gott! Så håller vi tummarna att hon är lite piggare i em!

    kram på er alla!

  • emli77
    Äldre 2 Jul 12:36
    #43

    Anna- Johans syster?? Hon som bor i USA? Nej, den andra eller? Jag har nog missat vem det va utav dom... För ni ska väl åka over there i höst eller hur va det?
    Snacka om att man e förvirrad... Måste ju vara värmen!

  • emli77
    Äldre 15 Jul 10:10
    #55

    Hej!
    Är jag snurrig nu igen?? Zaja skrev den 10 juli... Ingen som skrivit sedan dess?? Hmm... eftersom jag är duktig på att göra tok så blir jag nervös Haha!
    Aja, jag slänger väl in ett inlägg så får vi ser hur det blir med det!

    Vi har varit en vecka i Blekinge och det har varit såå roligt! Det är ju det där med tiden...den försvinner ju såå lätt! Men men...det va roligt och trevligt på alla sätt å vis! Bröllopet va i lördags och det va vackert! Många tårar trillade nerför kinden, men det ska det ju göra på bröllop har jag hört! Har försökt att leda H till några sånna tankar men han ignorerar mig(med ett leende på läpparna) vad kan det betyda?? Att jag smider järnet?? Roligt är det iallafall!!

    När vi kom hem så insåg vi att vi hade en HEL DEL att göra i trädgården! Det såg ut som att det inte bott nån där på flera år... Det måste ha växt enormt mkt på den veckan vi varit borta... Så nu måste jag nog hjälpa till lite därute!!

    Ha det så himla bra allihopa!!! PUSS OCH KRAM

  • emli77
    Äldre 16 Jul 22:55
    #59

    Hej och god kväll!
    Jag hoppas ni alla har det riktigt riktigt bra! Vi har det fint, det är så lugnt och skönt så!
    Imorgon bär det av till Borås Djurpark och det ska bli kul! Hoppas Lina tycker detsamma.

    Kram till er alla!!

  • emli77
    Äldre 19 Jul 12:14
    #63

    Heeeeej!

    Va kul å se dig i tråden Lovisa! Hur är det med er?! Hoppas ni mår bra!
    Det lät som ett roligt ställe ni varit på i Danmark. Ska gå in å kika på nätet...

    Hanna- Det låter som att ni har det riktigt mysigt och bra hemma i Trollhättan!

    Vi hade det jättebra i Borås! Lina ÄLSKADE det, vi hade svårt att få med oss henne hem. "Den lilla trots-ungen" visar ju numera VÄLDIGT tydligt vad hon vill och inte vill... Inte alltid en fröjd för ögon och öron

    Ikväll blir det lite partaj ute i Väring... Kan tänka mig att sambon tycker jag ska köra. Jag va ju faktiskt ute igår... Vi får väl se hur det blir med det

    Annars händer det inte så mycket... Fram till tisdag iaf då brossan och hans familj kommer några dagar. Ska bli sååå kul!!

    Ha en fortsatt trevlig helg mina kära vänner!!!

  • emli77
    Äldre 21 Jul 22:44
    #64

    Imorgon kommer värmen!! Ni har väl stora planer inför solen och dess närvaro??!! Ska bli så skönt. Hoppas nu bara att prognoserna stämmer!

    KRAM

  • emli77
    Äldre 27 Jul 08:29
    #72

    Anna- Men fy va jobbigt för taxi-chaffis och dig på hemfärden! Själv har jag inte varit med om nått sånt men H och hans vänner gjorde det på vägen ner till festivalen tidigare i sommar... I det sällskapet fanns dock en man som tog en sten... Jag hade aldrig kunnat göra det, och jag tror inte H hade fixat det heller. Alla va nog nöjda med att polaren "kunde"... lev Jobbigt sånt där!! Va ska de söta rådjuren ut på vägarna att göra??!

    Lördagens partaj blev nykter...

    Petra- Det va väl inte magsjuka??? Hoppas ni har det gött i Ulricehamn!

    Just nu sitter jag i Karlskrona, igen... Linas kusin Thilda fyllde 3 i helgen så vi har varit på kalas, och umgåtts med släkt och vänner! Så härligt med det fina vädret!
    Åker hem igen på tisdagfm... och efter det drar jag vidare till Askersund. Lite campingsemester...

    Ha det riktigt bra och mysigt allihopa!!! MÅNGA KRAMAR!!!

  • emli77
    Äldre 4 Aug 07:55
    #82

    God Morgon!

    Passar på att sitta här en stund innan Lina vaknar...
    Sambon började jobba idag, och det va ju inte med glädje han steg upp idag Tyckte faktiskt lite synd om honom...

    Jag har inte heller många dagar kvar nu, bara 2 veckor. Och det är med blandade känslor jag går dit men det får ju gå. Hoppas bara inskolningen går bra.
    Tycker det ska bli bra med förskolan för Linas del, hon är lite uttråkad med mig här hemma. Försöker hitta på lite grejer men det räcker inte riktigt till...

    Pemi- Tråkigt med fölet! *kramar om*

    Hanna- Hälsa Jim krya på sig!

  • emli77
    Äldre 15 Aug 12:16
    #97

    Hej på er!
    Nu va det ju riktigt länge sedan jag skrev... Och läste, så jag sitter här en stund nu när jag nattar Lina.

    Vi kom hem från Förskolan för en stund sedan och nu är första inskolningsveckan över
    Det har gått bra. Personalen verkar vara VÄLDIGT goda och rara med barnen så nu är jag inte lika orolig längre... Nästa vecka fortsätter sambon med inskolningen då jag börjar jobba! Jag hade gärna fortsatt med inskolningen men man kan ju inte få allt Jag tror nog att han är lite sugen på ensamtiden med Lina hela veckan...

    Anna- Ditt klädparty kan jag tyvärr inte komma på... Ska åka en ensam-helg till Karlskrona och gå på "Ladies Night"

    Sandra- Jag tror att jag kan komma till dig men jag ska dubbelkolla en gång till... Återkommer.

    Hanna- Hör av dig när du är på Skövde-mark igen!

    Carro-Krya på dig! Kram

    Potträning??!! Lina vet vad potta är, hon vet vad kiss är men vart kisset kommer ifrån och att man måste sitta på pottan när det kommer har inte riktigt kopplat ännu... Men det kommer nog
    Och trots... hmm... ja vi märker av det lite och ibland, ibland mer och ibland mindre... Så antingen kommer det väl ett rejält brak snart eller så kanske det är lindrigt för oss (nja, vågar man tro på det???!!!)

    Ne... nu sover hon och jag ska ta tag i disken och tvätten KRAM KRAM

  • emli77
    Äldre 23 Aug 09:03

    Hej hej!
    Tittar in en liten sväng...

    Jag tänkte jag skulle ta mig till Sandra på måndag... Är det någon mer som ska åt det hållet så kan vi ju samåka! NÅGON?

    Här har första veckan på mitt "nya" jobb avverkats. DEt har gått jättebra och jag trivs bra. Å Lina stortrivs på sin förskola också och det är så himla skönt. Hon säger ingenting när man lämnar henne, utan det går bra att säga hej då och hon traskar in till de andra *skönt*(Det är ju mycket möjligt att det kommer ett litet bryt senare men då får vi ta det då. Jag vet ju att tjejerna är jättegoa så det kommer nog inte vara några problem då heller...)

    PETRA!!! Är det redan dax för resan! Va skönt! Jag är knappast avis... Hoppas ni får en riktigt härlig och trevlig semester!

  • emli77
    Äldre 25 Aug 11:24

    Hej hej!
    Vi har snurrigt nätverk därhemma... Det är inte att lite på utan funkar bara ibland...
    Så jag fuskar på jobbet... Men det jag ville säga var att om det är någon som ska till Varnhem ikväll så kan vi kanske samåka. Hör av er i så fall! Jag kör hemifrån lite innan 18!

    KRAM KRAM

  • emli77
    Äldre 26 Aug 22:16

    Hej på er i tråden!

    Jag har nu kommit in i min andra vecka på "jobbet". Det känns fortfarande bra och min magkänsla säger mig att det är ett riktigt bra gäng jag hamnat i. Och det gör saker och ting lite lättare på nått sätt!
    Lina funkar jättebra på dagis och även det är skönt!
    Men jisses vilken omställning det är... ställa klockan... passa tider... köra hit och dit... få vardagen att bli ok... tidspress...

    Mia! Va kul med syskon! GRATTIS!

    Jenny- Jag sänder över en massa "kom-igång" tankar till dig! Hoppas att de hjälper!

    Anna- Ni verkar ha det körigt nu... Jag tycker ni har varit enormt starka som har hållt ut så här länge! Hoppas du kan få byta skift eller hittar dig nått annat spännande att sysselsätta dig med på dagtid! Kram till dig och familjen!

    Hanna- Låter som att Filip, och ni, har det jobbigt. Kan det bero på den nya maten som gör allt detta med honom?
    Vad är det för ställe i Varberg som ni ska till? Har ni varit där förut?? Sköt om dig! Och krama om Filip från oss!

    Ska vi försöka få till å träffas snart eller vad tycker ni??!! Med barn eller utan?? Det är ju så himla längesedan vi sågs... Nu när många av oss börjat jobba så kanske det skulle passa med en helgdag?

  • emli77
    Äldre 3 Sep 07:20

    Hejsan hejsan!

    Här sitter jag... Hes och småkrasslig. Tacksamt att ha jobb och barn i barnomsorgen Ja ni vet ju hur det är... Hoppas bara jag inte blir sjukare för det är ju så trist att va sjuk, men det ska nog ordna till sig!
    Förutom det så är det bra med oss!

    Jag ser fram emot den riktiga hösten nu, tycker ju det är så mysigt med alla ljus, och filtarna i soffan. Det blir mörkare och mysigare

  • emli77
    Äldre 8 Sep 19:55

    stort stort grattis jenny!!!

Svar på tråden Skövdemammorna 2006. Del 10