• Äldre 12 Jun 20:36
    6524 visningar
    143 svar
    143
    6524

    Skövdemammorna 2006. Del 10

    oj ja en ny tråd redan, tiden bara rusar iväg...

    hoppas det går bra på mötet imorrn då hanna och att ni får den hjälp ni känner ni behöver.

    kramar

  • Äldre 13 Jun 09:38
    #10

    ja det var jättekul petra, vad blev det för nån liten?

    sla är tidningen här i skövde, semester låter ju helt underbart...detta blir min första riktiga semester!! ska bli så gott förut har man ju alltid varit tvungen o passa på o jobba under sommaren när det funnits mkt att göra, hade ju funderingar på det iår oxå men det blir nog en riktig sem detta år...kanske lite simskoleavslutning om det behövs, vore kul.

    idag ska vi in o kolla alla fina studenter och fira ett par av dem
    Min man är på kurs idag så han kommer nog hem relativt tidigt...ska bli såå gott!!! vi träffas ju inte överdrivet mkt under arbetsveckorna.

    Kramar alla

  • Äldre 15 Jun 11:04
    #13

    hej hej alla, här har vi en slö söndag, har inte åsakommit mkt än och johan han sover fortfarande så vi ligger nog ganska lika
    igår var det kalas nere hos johans föräldrar, årlig grillkväll med släkten...roligt som vanligt fotbollen såg vi på projektor och det var skitkul fram till 92:e minuten då...grrr!
    massa kramar alla!

  • Äldre 16 Jun 12:25
    #17

    ja gratuler jim från oss här oxå...så får jag kika in på filip
    Här är aston väldigt slö men vill inte riktigt sova ändå, han sitter i sin vagn o myser..inte alls sig själv och varm o gnällig. har några tänder på g, kanske är det eller oxå nån annan lite baccilusk som satt sig i systemet hos lille herrn.

    kramar alla!

  • Äldre 17 Jun 10:09
    #21

    låter skönt, att det ordnat sig som ni vill ha det...fanns det fler viljor med i spelet?
    Aston e fortfarnade en liten slöis men vaknade tidigt idag och nu sover han igen, jag har fått nacksprr typ för att ha suttit o sovit med lillemannen.
    William har äntligen slutat med napp...det är en riktig kamp men nu är vi inne på dag 5 utan...ska börja tidigare med aston..hade tänkt ta det nu samtidigt och han var oxå utan nån dag men sen har han ju inte varit kry så då orkade inte vi ta två sånna kamper.

  • Äldre 19 Jun 16:50
    #27

    oftbollen...grr här hade man laddat inför matchen och så var det som att kolla på torkande färg!!!
    helt värdekassa!

  • Äldre 22 Jun 10:45
    #30

    tack så mycket själv sandra! vi hade verkligen en underbar dag och en jätterolig kväll!
    på midsommarafton var vi hos en jobbarkompis till johan på midsommarfest och åt gott och lekte traditionella lekar, hade träningsvärk igår efter brännboll och dyl.

    Aston sover som en kratta, verkar ha mest ont av sina "prickar" på natten trots alvedon eller ipren....skitjobbigt för både han och oss men det går väl över snart hoppas jag!!!!
    Ingen av er som drabbats av "höstblåsor"? små prickar på fötter, händer, i rumpan och ljumskarna eller/och i munnen...kan visa sig i feber och illamående...man kan ha bara nått, inget eller allt...aston har inget på händerna och inget illamående än men annars har han allt stackarn.

  • Äldre 23 Jun 16:40
    #31

    idag har vi varit på läkarbesök med aston så jag får vara hemma en vecka till...inatt sov han iaf bättre var bara vaken ett par gånger och inte så jättelånga stunder.
    nu sparkar han o storebror lite fotboll och är glada o nöjda iaf
    man får inget toppenhumör av att inte äta och inte sova..lillemannen har klängt som en liten apa dem senaste veckan...tur att han är både mammig o pappig just nu.

  • Äldre 27 Jun 06:12
    #35

    hej alla!

    Petera vad skönt att det inte behövdes göras något vid hålen och att allt såg bra ut.

    Här har vi tillfrisknat bra! Han har börjat ätaordentligt och sover helt ok, bara några små prickar kvar i ljumskarna och ett par blåsor i munnen men de verkar inte göra ont längre så viruset är väl ute ur systemet...äntligen!!!!!

    >Emelie-Ja tiden springer iväg när man har roligt, kul att få ha rått om sin lillasyster lite?!
    idag ska jag och min bror och alla barnen till sommarland och leka lite!!! Vi har köpt säsongskort så det blir nog några besök där i sommar.

    Nu ska jag försöka sova en timma till, johan väckte mig när han åkte kl halv 5 och nu har jag legat och nyst en stund och tagit en kestin.

    om 2 veckor har jag semester! ska vi ta nån grillkväll snart?
    vi kan vara här eller nånannanstans.

    KRAMAR

  • Äldre 2 Jul 09:51
    #42

    Hej hopp!
    ja tråkigt att det krånglar med ass. hoppas det ordnar sig snart så ni får komma hem ifrån sjukhuset.

    emelie- åh vad kul med bröllop, på fredag ska vi ner till jönköping och ikea, då ska jag passa ppå och gå in på a6 och försöka hitta en klänning att ha på johans systers bröllop den 9/8...vårt datum ifrån början ska bli såå kul, mamma ska vara barnvakt så vi är barnfria och kan festa som sig bör!
    Då får vi se om Håkan får bröllopsfeber då
    vi kollade på vår bröllopsfilm i helgen för vår komppis emma, johans ena bestmans fru som inte kunde komma på bröllopet för de fick en liten liten dotter veckan innan var här så vi satt och grinade ihop

    Grillning då....vi har inte stiftat några planer för semestern än men jag ska kolla med johan vad han har på lut så skriver jag ut nått datum här snart så får vi se om några kan då.

    Nu borde jag sova egentligen, har skickat barnen till dagis och har alla möjligheter i världen att slumra men mobilen ringde trettioelva gånger...mamma, en som frågade om vår bröllopsbil, johan...så nu är det lögn att sluta ögonen.

    hoppas lina kryar på sig och att ass. tackar ja med en gång

    kramar

Svar på tråden Skövdemammorna 2006. Del 10