• Izcee
    Äldre 12 Jun 14:18
    6527 visningar
    143 svar
    143
    6527

    Skövdemammorna 2006. Del 10

    Då har ytterligare 3 månader gått och vi är inne på 10:de tråden.

    Här är vi mammor i Skövde med omnejd...

    Vi är ett härligt mammagäng, som snackar här inne och försöker träffas nån gång i månden på mamma/barn fika.

    välkomna gamla som nya....

    De fyra sista trådarna:

    www.familjeliv.se/Forum-11-271/m22986017.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-271/m26066194.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-271/m28958592.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-239/m30575930.html

  • Svar på tråden Skövdemammorna 2006. Del 10
  • Filips mamma8­1
    Äldre 25 Aug 20:31

    Hej ja nu är vi i skövde igen, Filip har gått ner massor i vikt så nu ligger han risit till
    Han väger nu 7600.. ifrån 8500 på en vecka. han har kräks massor o inte kunnat ha den andra maten..
    jag är hemma så om ni undrar nått så ring gärna .


     


    Izcee: GRATTIS TILL BEBBEN I MAGEN!!


    FAN KAN INTE ALLT BLI BRA SNART!!
  • Äldre 26 Aug 08:11

    Fy vad otäckt hanna! stackars lille killen,vad tror de att det kommer sig? att han inte klarar den nya maten eller?

    Nu ska jag snart väcka på alla mina killar så ska vi åka till dagis, de tycker det är jätteroligt nu så nu ska vi ha dem där m inst tre dagar i veckan så de får lite kontinutet i det, aston hade börjat ta mycket mer plats på dagis så fort william och de andra "stora" barnen hade slutat...så nu tycker väl han att han är storkille där.
    Annars försöker jag hitta ett annat jobb, blir alldeles för jobbigt för oss att jag jobbar kvällar hela tiden och kan jag inte få flytta till dag snart så får det bli att byta yrke helt.
    Jag har ju inget emot att jobba kvällar då och då men att alltid göra det har visat sig blivit alldeles för jobbigt, jag får inte sova ordentligt så det känns som jag alltid är sjuk! och man får inga rutiner med barnen och måste förlita sig på att johans mamma ställer upp och det gör hon ju för hon är en riktig pärla men jag vill inte att det ska behöva va så, skulle vilja unna mig att ha barnvakt när jag och johan ska hitta på roliga saker istället för en MASSA måste tillfällen. Är såå jävla nere nu över det så ja måste ändra vår livssituation...

  • Filips mamma8­1
    Äldre 26 Aug 14:16
    Nu åker vi till varberg som de var tänkt, på Tis den 25/8 tills fre 29/8 sen Skövde över helgen på Matfestivalen. sen tillbaks till THN tills v 38
  • emli77
    Äldre 26 Aug 22:16

    Hej på er i tråden!

    Jag har nu kommit in i min andra vecka på "jobbet". Det känns fortfarande bra och min magkänsla säger mig att det är ett riktigt bra gäng jag hamnat i. Och det gör saker och ting lite lättare på nått sätt!
    Lina funkar jättebra på dagis och även det är skönt!
    Men jisses vilken omställning det är... ställa klockan... passa tider... köra hit och dit... få vardagen att bli ok... tidspress...

    Mia! Va kul med syskon! GRATTIS!

    Jenny- Jag sänder över en massa "kom-igång" tankar till dig! Hoppas att de hjälper!

    Anna- Ni verkar ha det körigt nu... Jag tycker ni har varit enormt starka som har hållt ut så här länge! Hoppas du kan få byta skift eller hittar dig nått annat spännande att sysselsätta dig med på dagtid! Kram till dig och familjen!

    Hanna- Låter som att Filip, och ni, har det jobbigt. Kan det bero på den nya maten som gör allt detta med honom?
    Vad är det för ställe i Varberg som ni ska till? Har ni varit där förut?? Sköt om dig! Och krama om Filip från oss!

    Ska vi försöka få till å träffas snart eller vad tycker ni??!! Med barn eller utan?? Det är ju så himla längesedan vi sågs... Nu när många av oss börjat jobba så kanske det skulle passa med en helgdag?

  • Filips mamma8­1
    Äldre 31 Aug 13:39
    Hej sitter vid datan nu innan ja åker tillbaks till Trollhättan igen, denna gången ska ja vara där till vecka 38.

    Emelie de är en släkt stuga vid Apelviken i Varberg, typ 300m till havet. underbart. lägger ut kort där ifrån ikväll tänkte ja när ja är hemma hos mamma igen.
    trevligt o träffa er igår

    ja, jag är på om de blir en utekväll men ja kan lättast vecka 38 o framåt då eftersom då är ja i skövde igen...

    nu ska vi snart äta lite. sen iväg till bussen igen...

    ha de gott alla. kram Hanna..
    Filip kan säga 15 riktiga ord nu!!
  • Äldre 31 Aug 18:44

    Hej hej alla, denna helgen har varit förhållandevis lugn med tanke på allt ståhej som varit i staden.
    Var inne på matfestivalen i fredagskväll och en stund med baren på dagen i lördags, ja barnen var ju med på fredagen oxå men det var ju så himla mkt fylla så vi var inte där så länge.
    När aston och willima kommer i den åldern kommer jag vara en urpinsam morsa som springer omkring på stan och spionerar och jag kommer insistera att hämta dem! Är helt förbryllad över alla dessa fulla barn som spyr och muckar med alla...tänka vad illa det kan gå. såg ingen polis som pratade med dem heller utan de stod mest och pratade med nyktert folk tyckte jag.
    det var en jag såg som fick hjälp av morsor o farsor på stan.

    idag ska vi käka lite kräfor och ha en mysig söndagskväll när barnen har lagt sig, nu är de ute och leker...springer iväg o kollar dem då o då när jag inte hör dem...oftast hörs de
    snart dags för bad o lite kvällsmat.

    Jag ska köpa en ny ljudbok oxå o ha till jobbet i veckan, har precis lyssnat klart på asyl...ingen bra bok att ha på jobbet, stog ju och smålipade när det var som värst

    emeli- vad kul att du trivs så bra på nya jobbet, du ska inte tillbaka till skultorp nu då, fia på williams dagis är ju gravid så hon borde ju behöva en ersättare såsmåningom.

    Nu har petra det gott och solar o njuter då, är inte avis alls...det e ju skönt med gråmulet och regn oxå

    Hanna- då är ni snart hemma då, hur mycket kommer ni ha filip hemma när han bor hos stödfamiljen? Hoppas ni kan ha honom hos er sen, kan inte tänka mig hur svårt det beslutet är men det är ju skönt att ni känner er trygga med den familjen, då vet ni ju att ni gör det bästa för filip.

    Massa kramar alla

  • emli77
    Äldre 3 Sep 07:20

    Hejsan hejsan!

    Här sitter jag... Hes och småkrasslig. Tacksamt att ha jobb och barn i barnomsorgen Ja ni vet ju hur det är... Hoppas bara jag inte blir sjukare för det är ju så trist att va sjuk, men det ska nog ordna till sig!
    Förutom det så är det bra med oss!

    Jag ser fram emot den riktiga hösten nu, tycker ju det är så mysigt med alla ljus, och filtarna i soffan. Det blir mörkare och mysigare

  • Filips mamma8­1
    Äldre 3 Sep 08:07

    Hej!!

    Nu vill jag ha besök här hemma hos mamma i Trollhättan, kan ni inte ta en dagstur till oss. är lite långtråkigt o vara här själv hela tiden,
    OM de är bäst för er ni som jobbar
    kan ju en helgdag vara bra. söndagar är ju så tråkiga så då kasnke ni kan komma..

    Annars är ja o filip hemma varje dag så de går när som..

    ring gärna hit o så kan vi väl kolla på tider.

    jag saknar er!!!!

    Mia--->trevligt o snacka me dig igår kväll..

    Anna-->Vi har Filip hemma 2 dagar i veckan + varannan helg. fram till nyår. Nä de är inte lätt o ja velar än. men om ja ska orka måste Filip vara hos en stödfamilj. annars måste ja flytta till Trollhättan, o ja är inte alls redo för de. ja vill ha mina vänner kvar i skövde. och ja har ju rotat mig ner där nu så.


    Kram Hanna


    var är ni!!
  • Äldre 3 Sep 10:37

    Hej på er!

    Nu är vi hemma från en härlig semestervecka! Haft det så skönt, solat badat och bara njutit! Jättefint hotell också! Tyvärr blev vi magsjuka där nere så Alva hade feber ett par dagar, har även diarré alla tre. Har som tur var kunnat fungera ändå med hjälp av lite medicin (Dimor) så det har inte förstört resan för oss. Har lämnat prover till vårdcentralen idag så jag hoppas på snabbt svar så jag kan jobba igen. Skulle egentligen jobba torsdag natt men då får jag vara hemma iaf. Alva har desutom fått en dunderförkylning och har lite feber IGEN idag.

    Nu ska vi fortsätta tvätta och slappa här, var uppe kl 02 igår morse inför hemresan, så vi har sovit 12 timmar i natt (Alva 14 tim) men är trötta ändå.

    Kram på er!


    ♥ (¯`°?.¸ ♥Alva♥¸.?°´¯) ♥
  • Äldre 3 Sep 11:07

    Pemi: Tråkigt med magsjukan   Jag och W åkte på Campylobacter när vi var i Tunisien 2004, men vi hade tur och insjuknade först när vi kom hem.

Svar på tråden Skövdemammorna 2006. Del 10