• Izcee

    Skövdemammorna 2006. Del 10

    Då har ytterligare 3 månader gått och vi är inne på 10:de tråden.

    Här är vi mammor i Skövde med omnejd...

    Vi är ett härligt mammagäng, som snackar här inne och försöker träffas nån gång i månden på mamma/barn fika.

    välkomna gamla som nya....

    De fyra sista trådarna:

    www.familjeliv.se/Forum-11-271/m22986017.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-271/m26066194.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-271/m28958592.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-239/m30575930.html

  • Svar på tråden Skövdemammorna 2006. Del 10
  • pemi

    Hej på er!

    Här har vi semester och lugnt och skönt!

    > Storasyster Yster, ingen du känner som ska gifta sig, är på makens sida.

    > ingridlinnéa! Kul med så många bröllop! Skönt att du snart har semester!!!

    > Zaja, vad skönt att det går frammåt med hallen! Det låter som Elias och Alva är ganska lika med utveckligen! De är ju verkligen smarta de små liven!

    Sitter och är superglad då det löste sig med ledighet helgen för bröllopet! En snäll arbetskamrat som bytte helg med mig!

    Nu är det snart dax för barnfri dag! Åker till Gbg och winnerbäck på fredag och bor hos bror på natten. På söndagen åker hela familjen till Kolmårdens djurpark. Ska bli jättekul!


    ♥ (¯`°?.¸ ♥Alva♥¸.?°´¯) ♥
  • Izcee

    Semester.. vad är det ? :) Här jobbar man för fullt och dessutom pluggar jag på heltid.. händer något precis hela tiden... men det passar mig bra :) Oliver han är mest snäll och go och glad.. fast ibland skiter han i precis allt vi säger.. haha

    Nä nu måste vi skynda oss iväg till dagis så jag inte kommer försent till jobb !

    Kram på er

  • Filips mamma81

    Hej en hälsing till er från Trollhättan
    ska vara här nu några veckor så de ska bli så gott.
    vekligen kunna slappna av helt. nästa vecka kommer min Goa vän Sandrine o hennes söta ungar Pelle o Maja. de kom hem till mamma iställt för hem till oss. de va så mycket innan vi åkte så vi kände att mamma hade mera o bättre plats till små kryp till haha..

    ska bli såå kul

    nästan helg är de ju Fallens dagar i trollhättan med. så de ska me bli kul, träffa massa gamla vänner o klasskompisar som är hemma för årets stora folkfest ...

    Kram Hanna....

  • zaja

    Hej!
    Idag har vi varit på Kållandsö och geocachat. En burk var placerad på ett riktigt smultronställe i vänerns skärgård. Där blev det lite sol och bad. Vattnet var dock lite för kallt för min smak. Sedan åkte vi vidare till Spiken och åt lax. Det var nog den godaste laxen jag ätit. Den riktigt smälte i munnen. Utflykten avslutades med ett besök på Läckö slott.

    Vi har under en längre tid funderat på att byta bil, eftersom båda våra har ett par år på nacken.För två veckor sedan bestämde vi oss för att strunta i det eftersom bilarna går riktigt bra och pengarna bara rullar iväg på husrenovering. Några dagar senare ringer min mammas sambo och säger att han har sett en bil han tycker att vi ska köpa. Vi blev lite nyfikna och åkte dit och provkörde. Nu en vecka senare har vi blivit Saabägare. En Saab 9 5 combi -04. Så nu äger vi plötsligt tre bilar. Det blir jag som får sälja min lilla pärla (en toyota corolla -93) som jag haft i nästan sju år.

  • emli77

    Hej!
    Är jag snurrig nu igen?? Zaja skrev den 10 juli... Ingen som skrivit sedan dess?? Hmm... eftersom jag är duktig på att göra tok så blir jag nervös Haha!
    Aja, jag slänger väl in ett inlägg så får vi ser hur det blir med det!

    Vi har varit en vecka i Blekinge och det har varit såå roligt! Det är ju det där med tiden...den försvinner ju såå lätt! Men men...det va roligt och trevligt på alla sätt å vis! Bröllopet va i lördags och det va vackert! Många tårar trillade nerför kinden, men det ska det ju göra på bröllop har jag hört! Har försökt att leda H till några sånna tankar men han ignorerar mig(med ett leende på läpparna) vad kan det betyda?? Att jag smider järnet?? Roligt är det iallafall!!

    När vi kom hem så insåg vi att vi hade en HEL DEL att göra i trädgården! Det såg ut som att det inte bott nån där på flera år... Det måste ha växt enormt mkt på den veckan vi varit borta... Så nu måste jag nog hjälpa till lite därute!!

    Ha det så himla bra allihopa!!! PUSS OCH KRAM

  • ingridlinnéa

    Hej hej ja här har det inte varit mkt action!
    Emelie- åh vad roligt med bröllop, längtar till jag ska iväg på sånna festligheter, letar klänning för fullt.
    Vi arbetar i trädgården, johan och hans bror gräver upp runt hela huset...nu ska allt bli gräsmatta och lite slänt här och där
    idag ska jag handla lite och tvätta bilen infös ev. försäljning, vi ska slänga ut den på annons, behöver något lite större.
    I helgen blir det nog en sväng till tyskland, inhandla lite inför det kommande bröllopet. annars njuter jag av semester...har haft fullt upp hitills.

    Grillning här kanske blir lite krångligt med tanke på alla hålor och att allt är uppgrävt...
    hoppas nån annan kan förbarma sig över det så vi får träffas snart, annars får vi ta en fika på stan eller middag.
    kramar

  • pemi

    Hej!

    Här hade visst tråden varit död några dagan innan emli väckte den igen.

    Vi har haft fullt upp. Var på winnerbäck i Gbg i fredags, var kul! Bodde hos lillbebror  på natten och åkte hem på lördagen, bara för att packa om kändes det som.
    Söndag morgon for vi Till Kolmårdens Djurpark och kom hem igen igår. Har haft jättekul! Alva uppskattade verkligen djuren! Kändes inte som att hon var för liten för det. Vi gick hela söndagen i parken och halva måndagen, sen tog vi safariparken innan vi åkte hemmåt. Fungerat bra med Alva i bilen också, hon sov ganska mkt. Nu blir det några dagar hemma igen innan det blir dax för en tur till Östergötland och en till ulricehamn.

    Får börja jobba lite tidigare än beräknat pga bröllopet den 9/8, fick byta en helg men det var det värt! Är makens lillsyrra som ska gifta sig på "Sippans bu" i Kungshamn! Ska bli så mysigt!!!!                                                       


    ♥ (¯`°?.¸ ♥Alva♥¸.?°´¯) ♥
  • zaja

    Hej!
    Här har det oxå varit fullt upp. I fredags var vi på minizoo och på kvällen hade vi en fest för alla som hjälpt oss med huset. I lördags åkte vi en bit längs Göta kanal och stannade en längre stund vid Norrkvarn, där de byggt upp minikanaler för barnen att vada i. Elias tyckte att det var jätteskoj. I måndags var vi barnlediga och fortsatte lite med hallen och sedan åkte vi på en guidad tur på Vaberget. Idag har vi varit på Borås djurpark och passade samtidigt på att hälsa på några vänner i Borås. Sambon ska hoppa in och jobba ett par dar och Elias och jag vi ska bara vila och ha det gött....

  • emli77

    Hej och god kväll!
    Jag hoppas ni alla har det riktigt riktigt bra! Vi har det fint, det är så lugnt och skönt så!
    Imorgon bär det av till Borås Djurpark och det ska bli kul! Hoppas Lina tycker detsamma.

    Kram till er alla!!

  • ingridlinnéa

    emelie-boråsdjurpark vad kul, hoppas ni får bra väder!
    Idag ska vi ta en sväng in till falköping och kolla deras utbud på festklänningar.
    johan och hans bror grejar och gräver och planerar förfullt ute det är såå roligt att se en riktig tomt växa fram.
    sandra-kul att hitta sånna små roliga ställen i överkomligt avstånd.
    vi har löst säsong på sommarland så det är nya lekparken för grabbarna här...fördriver ju iaf några timmar när man inte har så mkt att göra, men nästa vecka ska det bära av till high chaparall med killarna och se om det är uppskattat, nästa år får det nog bli astridlindgrensvärld.

    kramar

Svar på tråden Skövdemammorna 2006. Del 10