• Anonym (Vad göra?)

    Min 8 åring har oralsex!

    Jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att få min 8 åring sluta ha oralsex!
    Han har flera ggr sugit på sina vänners penisar och de har sugit på hans.

    Jag har förklarat ett flertal gånger att man absolut INTE får röra,slicka,suga etc etc nedanför naveln förräns man är VUXEN!
    Och han verkar förstå men samma sak har hänt flera flera gånger nu.
    Han lovar att inte göra om det,men nu har det nyss hänt igen.
    Tyckte det var så tyst på hans rum och där ligger han och vännen i hans säng och det lyser skyldighet om dem båda,jag lyckades få ur honom sanningen.

    Jag vill inte att han ska tro sexualitet är något fult,bara att man EJ fåra göra sånt när man är liten.

    Det här är ett svårt ämne tycker jag.
    Är rädd att hans vänners föräldrar till slut inte kommer låta sina barn leka med honom.

    Har tidigare inte straffat honom men sista gången sa jag att händer det en gång till så måste jag ge dig ett straff,så nu har han fått utegångsförbud!

    Några tips?
    Tas emot tacksamt!!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-06-17 21:57
    Många undrar HUR min son kan fått den här idén från första början och jag skriver IGEN:Från låten av Eddie medusa som heter 'Josefine,vill du suga min kuk'!
    Som han råkat höra och därifrån kom idéerna.

    Den här tråden har helt & totalt spårat ur!!

    Det jag kommer göra nu är - Ingenting!
    Endast att barnen får leka med dörren öppen till hans rum.
    Skulle det vara så att det fortsätter och fortsätter så kanske jag kommer ta kontakt med en barnkurator (utan min sons vetskap) och rådfråga,men jag känner att det INTE är behövligt som det ser ut nu.

    Min son är en mycket trygg liten kille,glad,harmonisk,social etc etc.

  • Svar på tråden Min 8 åring har oralsex!
  • Anonym (svårt)

    Jag skulle förresten också höra av mig till någon kurator (om bvc eller skolan har någon bra så kanske det är en idé) för mer professionell hjälp än vad du kan få här. Det här är med all säkerhet mycket, mycket vanligare än man tror. Barn utsätts ju för sex-scener och liknande på tv hela tiden - varför inte testa? Jag minns att när jag var liten så brukade pojkar fråga om tjejerna ville gå in på toaletten och dra ner trosorna. Väldigt oskyldigt var det - om någon vuxen hade gjort det till en jättestor sak hade det eventuellt blivit riktigt stort däremot.

    MEN, jag anser också att du bör fråga din son var han har fått idén ifrån. Har han sett det på film? Vems idé var det först (hans eller kompisarnas). Inte för att måla fan på väggen - men tänk om något barn är utsatt för sådant hemma eller i skolan? Fråga bör man...

  • Anonym (Vad göra?)

    Anonym (va?) nej,nej,nej..jag försöker inte på några sätt skuldbelägga honom.
    Som jag skrev överst så vill jag inte han ska tro att det är något FEL med sex!
    Jag är väldigt öppen när det gäller sexualitet,tycker det är viktigt.
    Men n är ju problemet det att han är för liten...Åtta år liksom!

  • Anonym (grind?)

    Vilken jobbig situation.  Har inga direkta bra tips på vad du kan säga åt honom, men en grind kanske kan lösa problemet så du kan ha dörren öppen till hans rum utan att den lille kan komma in i rummet och röra småsaker?

  • Anonym (Oj)

    Anonym (svårt) skrev 2008-06-15 16:20:26 följande:


    Jag skulle förresten också höra av mig till någon kurator (om bvc eller skolan har någon bra så kanske det är en idé) för mer professionell hjälp än vad du kan få här. Det här är med all säkerhet mycket, mycket vanligare än man tror. Barn utsätts ju för sex-scener och liknande på tv hela tiden - varför inte testa? Jag minns att när jag var liten så brukade pojkar fråga om tjejerna ville gå in på toaletten och dra ner trosorna. Väldigt oskyldigt var det - om någon vuxen hade gjort det till en jättestor sak hade det eventuellt blivit riktigt stort däremot.MEN, jag anser också att du bör fråga din son var han har fått idén ifrån. Har han sett det på film? Vems idé var det först (hans eller kompisarnas). Inte för att måla fan på väggen - men tänk om något barn är utsatt för sådant hemma eller i skolan? Fråga bör man...
    Håller med
  • Beckah82

    Varför är 8 år för litet? Låt dem utforska så länge de trivs och alla är nöjda och glada men du kan ju minimera riskerna. GTex med att ha grind istället för dörr till rummet osv.

    Barn onanerar också, detta är inte värre än onani fast tillsammans emn en kompis. Tror knappast det skadar. Det är ju inte sex på det viset som vuxna har sex.


    ♥ Mamma till Victor 980815 och Alvin 070705 ♥ busig.sida.nu
  • Anonym (Vad göra?)

    Anonym (svårt): vad jag förstår det som så har han fått idén från låten 'josefine,vill du suga min kuk' av Eddie Medusa som han råkade höra en gång.

    En kurator känns lite att ta i ännu,men fortsätter det så kanske.

    Anonym:En grind..fan vad dum jag är som inte tänkt på det...Ska ordna det så snart jag kan! Tack!

  • Anonym (normalt)

    Ta bort dörren på rummet o sätt en grind. Då kan inte liten komma in där o du har full koll på vad som sker.

    Har ni pratat om varför han gör så. Kanske det är grupptryck...kanske det är kompisarna som vill att han gör det...

    Men det Är naturligt för barn att testa. Det gör alla. Vem har inte lekt doktor när de var små. Visserligen under vissa gränser men ändå.

    Han är så pass stor så du kan säga att nästa gång han har kompisar hemma får de vara ute o leka, titta på film, leka i stora rummet o inte på rummet.

    Det finns böcker på bibblan, dock vet jag inte om det finns i hans ålder men det är ju värt ett försök.

    Tycker däremot att ni gör rätt som säger till honom, o det är alltid svårt att veta vad barn gör när dörren är stängd. Skulle väl själv aldrig tänka tanken. Men som sagt man kan aldrig veta.

  • Anonym (??)
    Beckah82 skrev 2008-06-15 16:24:22 följande:
    Varför är 8 år för litet? Låt dem utforska så länge de trivs och alla är nöjda och glada men du kan ju minimera riskerna. GTex med att ha grind istället för dörr till rummet osv.Barn onanerar också, detta är inte värre än onani fast tillsammans emn en kompis. Tror knappast det skadar. Det är ju inte sex på det viset som vuxna har sex.
    Det kan lika mycket leda till sex oxå vad vet du?
  • Anonym (grind?)

    Det var så lite så. Det är lätt att glömma av "enkla" lösningar när man är mitt uppe i ett "problem"

  • Beckah82
    Anonym (??) skrev 2008-06-15 16:25:45 följande:
    Det kan lika mycket leda till sex oxå vad vet du?

    Jag vet att vill de ha sex så kommer de ha det i precis vilken ålder som helst. Jag vet också att oskyldig utforskning som denna inte handlar om att de kommer ha sexdebut varken tidigare eller senare än de hade haft annars.


    Man kan minimera riskerna och prata om saken men man kan inte styra barnen till 100 % vill de så småningom ha sex på riktigt så har de det. Så är det bara. Det finns fler ställen än egna rummet hemma.


    ♥ Mamma till Victor 980815 och Alvin 070705 ♥ busig.sida.nu
Svar på tråden Min 8 åring har oralsex!