• Barbella

    Snackis 3 ~Inbördes beundran~

    Nu har ytterligare tre månader gått och vi går in i vår 13:e tråd.

  • Svar på tråden Snackis 3 ~Inbördes beundran~
  • stina73

    Sitter och tittar på Sverige - ryssland. det är ju pinsamt att vara svensk.... Det är som om Ryssland spelar mot ett Korplag...suck.


    *~*Oliver 20 September-06 kl. 02:21*~*
  • Barbella

    För en gångs skulle tittade vi på matchen här hemma (är måttligt intresserad). Men det är ändå klart att man stödjer Sverige i EM, men håller med Stina. De utklassades. Ska erkänna att jag inte såg slutet då jag somnade av tristess.

    Sista arbetsdagen innan långhelg

  • Daggkåpa

    Bra jobbat, Barbella - nu är ansvaret ditt inge

    Att du somnade av tristess säger väl allt om matchens kvalitet... Själv gick jag upp och la mig någon gång i andra halvlek, kändes helt ointressant att kolla på, även om jag gillar em-fotbollsmatcherna annars. Ikväll blir det Portugal-Tyskland!

    Gnällde ju lite igår över mattrots och annat, får väl kontra med lite icke-gnäll, för igår var Juni en riktig solstråle, som hon brukar vara för det mesta - tänk om de alltid var så... Men då kanske man inte hade uppskattat det på samma sätt?

    SKa till bvc sen, nu är man inne i den snurren när man besöker bvc jämt och ständigt och får höra att allt är normalt

  • skojsan

    Det är helt fantastiskt att bo i hus! Så skönt att bara kunna gå ut flera gånger om dagen utan att packa skötväskan och släpa vagn i trappor

    Vi stortrivs med huset och renoverar för fullt. Tre rum snart färdigmålade inkl golv- och taklister samt fönster. Kan ju säga att vi haft både mina föräldrar och T:s mamma på besök Svärmor får troligtvis komma nästa vecka igen.

    Det enda vi önskar nu är lite mera sömn och att hela famlijen ska tillfriskna från "mul- och klövsjukan".

    Är på snabbvisit i lägenheten där dator och bredband finns. Har skummat det senaste och sett att flytt är trådens stora aktivitet för tillfället - pågående och planerad.

  • stina73

    Skojsan: oj vilken effektivitet, tre rum redan. Man kanske kan anställa er sedan när man köpt hus så kan ni renovera och så passar vi barnen under tiden.
    Usch mul och klövsjukan låter inte roligt, är inte det en massa blåsor i munnen och på tungan??? Hoppas ni blir bättre snart.

    Daggis: Ja ikväll blir det förhoppnigsvis bättre fotboll och hos oss så är ju Portugal-matcher extra intressant att titta på. Tur att vi har ett "bättre" lag att hålla på än bara Sverige....

    nu ska jag snart sluta...å vad jag längtar efter helgen!!!!! SOOOOVA!!!!


    *~*Oliver 20 September-06 kl. 02:21*~*
  • gravid74

    Glad midsommar på er allihop. Hoppas att vi får lite   i allafall även om det ser mörkt ut


    ~Mamma till Axel ~
  • LMH33

    Hoppas ni haft en härlig midsommar allihop! Vi tog det väldigt lugnt, skönt. Inga känningar av snapsen idag

    Idag flyttar vi till huset!
    Simon ska vara hos mormor och morfar hela dagen så vi få en chans att bära kartonger. Trots flyttfirma är det ju en del man vill/måste flytta själv.

  • Barbella

    Jag hoppas alla haft en härlig midsommar. Det har vi haft trots det typiska midsommarvädret. Idag har vi haft en rejäl slappardag

    Jag vet att diskussionen kring namnlappar till märkning av kläder var vanligt förekommande för ett bra tag sen. Eftersom det då kändes som väldigt långt i framtiden för vår del med dagis och märkning av kläder så kommer jag inte ihåg vilka som var bra respekive dåliga. Har ni tips på vart jag skall beställa ifrån?

    LMH - Lycka till med flytten!

    Skojsan - Förstår att det är gott med hus med allt det innebär. För vår del kommer vi vänta ett par år till innan vi byter upp oss med annat/större/mer bekvämt boende, även om det är klart lockande att flytta tidigare.

  • Heeso

    Hej alla
    Nu var det riktigt länge sedan jag hade tid att skriva. Jag har försökt hänga med men inte hunnit skriva själv.

    Hoppas att ni alla hade en härlig midsommar...vädret till trots. Vi hade det jätte mysigt på en kompis sommarställe. en riktigt idyll med egen midsommarstång, dans kring den, blomplockning och bindning av kransar. Dock kom det ju skurar då och då

    Vad avis jag blir på alla som bor i hus. vi har nu hittat vårt drömhus men säljaren vill främst ha ett byte så vi får väl se om de hittar nåt först. Vi har inte det dom vill ha

    Ang märkning så använder vi märkpenna från polarn. Kanske inte är det mest beständiga och ibland får man fylla på (speciellt på skorna) men sámtidigt väldigt smidigt. Jag orkar inte sitta och sy.

    Annars rullar allt på här. A mår bra men förra veckan var vi sjuka allihopa. Jag hade feber i 6 dagar A hade öroninflammation men blev snabbt frisk med penicillin. Men nu verkar allt vara på bättringsvägen även för oss föräldrar.

    Hade varit jätte kul att träffa er men jag får ju aldrig till det på träffarna. det blir till att skaffa ytterligare en bebbe för att hinna ses på dagtid Men kanske en 09....tror på många 09 i tråden.

    Håller med er tidigare ang fotbollen. Jag tycker ju att det är superkul med stora mästerskap men var riktigt arg på Sveriges senaste match så jag klarade inte av att se slutet. Men ikväll blir det en kul match!!! Fra-It. Italien är ju alltid mitt favvo lag efter Sverige.

    hoppas jag hinner skriva snart igen

Svar på tråden Snackis 3 ~Inbördes beundran~