Blir baguetterna bättre i en baguetteplåt?
Funderar på en sådan eftersom jag ofta bakar baguetter och de blir ganska platta.
Funderar på en sådan eftersom jag ofta bakar baguetter och de blir ganska platta.
Ja, det blir dom. Bakar du ofta är det kanske värt att skaffa en riktig plåt. Visste inte att det fanns för hemmaugnar. Har hört att vissa bullar upp med nått mellan limporna, typ ihoprullade handdukar. Fast det låter ju iofs. lite brandfarligt, kanske kan man blöta dem?
Jo det finns en hos bagarenochkocken.se en jätterolig sida för den som är bak- och matlagningsintresserad.
Aha.. måste genast kolla
Ja, dom är super! Jag har alltid sånna hemma när jag bakar baguetter! Efter alla år på bageriet/konditoriet som jag jobbade på vägrar jag baka baguetter utan sån plåt! Det blir bäst!
Skulle gärna vilja veta vart man kan få tag på en sådan.
Här finns en:www.bitbox.se/1004/index.php&visaKat=14&visaArtikel=601