Inlägg från: abuelita |Visa alla inlägg
  • abuelita

    Sen avnsvling vid SNITT (systertråd)

    Hej vännen! Vad jättebra att du har startat den här tråden! Dina kunskaper om sen avnavling vid snitt är en oerhört viktig tillgång. Hoppas nu att det blir många besökare här med många bra frågor.
    Jag ska genast lägga in den här länken i min TS.

  • abuelita

    Ville bara påminna om att i kväll mellan klockan 21-22 svensk tid (10-11 Eastern Time) ska George M Morley intervjuas i direktsändning i radioprogrammet Govern America. Han ska förstås prata om riskerna med för tidig avnavling.

    Det ska gå att lyssna på direktsändningen på den här sidan www.republicbroadcasting.org där intervjun även kommer att arkiveras . Liksom på den här sidan www.governamerica.com under ?On The Air? högst upp på sidan.

  • abuelita
    abuelita skrev 2008-07-12 15:07:52 följande:
    Ville bara påminna om att i kväll mellan klockan 21-22 svensk tid (10-11 Eastern Time) ska George M Morley intervjuas i direktsändning i radioprogrammet Govern America. Han ska förstås prata om riskerna med för tidig avnavling.Det ska gå att lyssna på direktsändningen på den här sidan www.republicbroadcasting.org där intervjun även kommer att arkiveras . Liksom på den här sidan www.governamerica.com under ?On The Air? högst upp på sidan.
    O, jag skrev fel klockslag! Det är ju precis NU det ska sändas!!!
  • abuelita

    Nuuuu har jag äntligen fått reda på hur man gör för att lyssna på intervjun med George M Morley som gick i direktsändning i radion Govern America i lördags!
    I alla fall om man som jag har Windows Meda Player . Funkar antagligen med andra players också:

    Kicka här www.governamerica.com/
    Klicka sen på Audio Archives , under On The Air.
    På den sidan klickar man på July
    och sen på Hour 3 under Saturday, July 12th, 2008

    Snart kommer en player upp som börjar spela musik. Sen, när musiken har spelat färdigt, börjar programledaren Darren Weeks prata, och snart nog börjar intervjun med George M Morley.
    Den pågår en timme, med raklamuppehåll då och då.

    Man kan förstås minimera spelaren och surfa runt under tiden man lyssnar .

Svar på tråden Sen avnsvling vid SNITT (systertråd)