• Flisann

    Shopoholics reor på nätet part 5.5

    Kanon! Skrattande

  • Flisann

    Är det någon här som har Mololurv overallen, hur är de i stl.? väntar smått nu i juli och tänkte beställa en som bäbis ska ha i höst. Jag hade missat batinkis rea helt såg den nu när jag läste J essica:s  inlägg (så tack J essica för tippset Skrattande). Nu ska shoppas!!!!

  • Flisann

    Mawe123: Tack snälla, men guud så söt i sin stora lurv! Glad ÄLSKAR grönt VILL ha, men det fanns inte så det får bli en blå.

  • Flisann

    ååå vad jag velar.. best mololurv overallen i stl. 68 men jag skulle kanske tagit 74 försökte ringa men inget svar. Vad tror ni ska jag best 74. Vad säger man för ålder på 68?? jag har glömt helt känns som evigheter sedan man köpte bäbiskläder..


    Mawe123 du best ju 74.. VELMAJA jag är!!!! Generad

  • Flisann

    Tipsar, dunderbutiken.se kanske har den redan skrivits man håller inte reda på alla tips ang rea nu här på tråden.. men en gång för mycket än ingen gång alls.

  • Flisann

    Love 2007: Ida T regnkläder hittar du på rea hos Kids Corner

  • Flisann

    Detta kom på mail till mig..

    Butiken på Hornsgatan har fyllts på rejält med fler reavaror under helgen och procenthalten har ökat. Alla plagg är nedsatta (bortsett från nyinkommet). På webbshopen har vi också höjt rean på mängder av plagg.



    OBS vi har lite semestertider så en del beställningar kan få längre leveranstider och vissa modeller kanske hinner sälja slut. Hoppas ni har överseende med det!




    Varmt Välkomna!



    PS Solnabutiken är stängd denna vecka och nästa.

  • Flisann

    Jag köpte molo lurvoverallen i stl. 74 min bäbis kommer nu den 28 juli.

  • Flisann

    Hi hi nej inte till sommaren men kanske lite senare än början av vintern. Jag blev rekommenderad av en tjej här på Fl som hade en dotter född början av juli och hon visade kort på bäbisen i overall stl 74 såg bara mysigt ut.. de i butiken tyckte också jag skulle ta 74. Förstora "innekläder" tycker jag inte är snyggt men en overall är okej.. ja ja det märks kanske får jag köpa en till en någon ny fin färg som kommer gör mig inget..Flört Min dotter som föddes i Juni hade 68 på sin PoP overall och den räckte inte hela vintern med att "fälla" över fötter och händer.. hon var för lång men har alltid varit en smalis, båda mina tjejer,men nu kommer en liten kille så vi får väll se vad det blir för storlek..Skrattande 

  • Flisann

    Fick mail från batinki.se där de har erbjudande i webbshoppen, man får Tretorns fodrade stövlar till halva priset vid köp av regnställ från Abeko.

  • Flisann

    Vet någon var man kan köpa filten från Småfolk med bilar på ena sidan och hundar på andra? Såg att någon köpt den på rea i den "danska" tråden och jag var oinbjuden gäst till hennes sida så jag kunde inte ställa frågan till henne och i bildtråden vågar jag INTE!! Flört 

  • Flisann

    Är det någon som vet var man kan köpa "ringar" för att kunna hänga barnvagnshänge? Jag har filurerna och de hänger bara på en resårtråd. Vet att jag såg det på någon sida men kommer inte ihåg vilken. Barnvagnsaffärer kanske också säljer sådana? (har inte kollat) vore smidigare att kunna beställa för de glöms alltid bort när man är iväg Fundersam

Svar på tråden Shopoholics reor på nätet part 5.5