• Anonym (Kaffedraken)

    Resesäng...

    Hej! Ska handla en resesäng men vet inte riktigt vilken jag ska välja. Det finns så många olika varianter. Det viktigaste är ju att den är säker. Har ni erfarenhet av resesängar? Vilken tycker ni är bra eller mindre bra?

    Har kollat på Babyproffsens resesängar (basic)... någon med erfarenhet av dem?

  • Svar på tråden Resesäng...
  • Anonym (Kaffedraken)

    Jo, jag har läst testet. Men tänkte ändå höra hur folk har upplevt resesängarna "in real life"...

    Babybjörn är ju klart bäst men så j..la dyr. Carena, ok, men tung. Därför lutar det åt babyproffsens resesäng. Är dock lite fundersam över vad testet menar med att "emballaget utgör en kvävningsrisk...". Är det påsen/väskan till resesängen de menar, eller?

  • Anonym (Kaffedraken)

    jag är oxå inne på att köpa den där basicresesängen från babyproffsen... verkar helt ok. Blir lite orolig dock när det står i testet att emballaget medför kvävningsrisk. Antar att det är fodralet till resesängen de menar. Det kan ju inte vara kvävningsrisk med själva sängen... eller?

    Någon som har denna säng? Erfarenhet?

  • Anonym (Kaffedraken)

    Såg att madrassen endast är 1,5cm tjock på babyproffsens basic resesäng! Räcker det eller behöver man köpa en extra madrass?

  • Anonym (Kaffedraken)

    Nu har jag handlat en Babysleep kompakt basic från BabyProffsen. Har testat montera upp den och det gick smidigt o bra. Vi kommer att ha användning av den på sommarstugorna och hos svärföräldrarna. Babysen kommer först i november men sängen ska upp till bevis redan nästa vecka, då sambons brorsdotter ska sova i den en hel vecka på sommarstugan.

Svar på tråden Resesäng...