• SimonsTilda

    En missbildning , visade sei vara två.

    Den 29 / 5-08 , fick jag beskedet om att jag vart tvungen att avbryta min graviditet . Då min son led av den allvarligaste o mest sällsynta [ovanligaste ] , missbildningen , anencefali .
    Inget skallben , ingen storhjärna eller lillhjärna .. Men hjärtat slog så fint .. Gu va hemskt de va .

    Den 2 / 6-08 togs tabletten , som skulle göra de mildare för både meij o Hope , under förlossningen .. Den gjorde att hans hjärta slutade slå .. De va väldigt jobbigt ..

    Den 4 / 6 , blev jag igångsatt , o gossen föddes vid13:47 .. Han va så fin .. Oj , så vacker .. Att någon så liten kan va så vacker ?
    Vi såg hans missbildning o de va int otcäkt alls .. Bara väldigt svårt att förstå de.. Sen vände vi på honom , för att se ryggen .. Då va de som ett stort " hål " vid nacken o en cm ner .. Vi undrade va de kunde va ..

    Den 8 / 7-08 , va jag på åter besök hos en specialistBM , eller läkare.. Han är specialutbildad för att göra UL vid misstanke till missbildning .. Iallafall .. Då visade jag bilden på Hopes rygg, då visade de seij att han hade ett högt sittande RMB , också .. :( De kunde int ses på UL , som vi gjorde den 29:e Maj .. Eftersom att en RMB syns på skallformen , o eftersom Hope int hade någon skalle , så kunde int synas .. Men nu har vi iallafall fått allt förklarat.. o min ängel lever sitt liv i himlen nu mera .

    Han kmr alltid att finnas i hjärtat o i tankarna ..
    Har album på en " minneshylla " i vardagsrummet , mäe 80 bilder påhonom .. Har filten som ha låg i .. Fick en nalle av mamma o Cicci när han föddes också , den sitter ockå där .. De är hans nalle.. HAr även tatuerat in
    * Mammas Ängel
    Hope
    080604 föddes
    080604 dog *
    på underarmen [ har en stjärna vid födelsedatumet o ett kors vid dödsdatumet .. ]

    17 år , o ängla mamma .
    Är stolt över min son

  • Svar på tråden En missbildning , visade sei vara två.
  • lamagirl

    Kramar om er.
    Stolt mamma till
    HjärtÄngel Michaela
    och 3 Jordbarn

  • MammaFiaa

    Våra barn leker säkert tillsammans där uppe. Utan bekymmer, och bara är barn.

    Jag ska också göra en tatuering, lite kluven om vad. Men funderar på två ängla vingar och i mitten "080427 min ängel Isabelle" eller "080427 mammas ängel Isabelle" Som sagtlite kluven.

    Å Hope var säkert jätte vacker, kan inte tänka mig något annat.

    Blir inte du lite less på folk som tror att dom ska se så hemska ut, bara för att dom har en missbildning? Jag förstår inte, Isabelle var jätte jätte vacker.

    Kramar om, och lycka till i framtiden.

  • SimonsTilda
    Svar på #3
    Jo , jag blir en aning less på de.. Menar , bara för att man har en missbildning , behöver man int se hemsk ut .. Hope va hur fin som helst .. Hade merän gärna velat visa upp honom för hela världen , men kan int ta alla elaka kommentar..
Svar på tråden En missbildning , visade sei vara två.