• ACK
    Äldre 11 Jul 19:24
    6673 visningar
    67 svar
    67
    6673

    Ser hon inte ut som en tjej???

    Isabelle tycker om att sjunga mycket och högt. Om vi är på Konsum kommer det fram människor som klappar i händerna åt hennes rappakalja-sång och flera ställer frågan...Hur gammal är HAN. Ser hon inte ut som en tjej??? Börjar bli trött på att ständigt svara att HON heter Isabelle och är 2,8 år.

    Hon har väldigt lockigt hår som lätt blir en enda tova eftersom hon tvinnar som en propeller på nätterna. Har därför medvetet hållit henne kortklippt ett tag....kanske borde låta hennes hår växa.

  • Svar på tråden Ser hon inte ut som en tjej???
  • Angeli­caF
    Äldre 11 Jul 19:27
    #1

    På vissa kort som "go och glad" ser hon ut som en liten glad pojk.

  • Kwacki­e
    Äldre 11 Jul 19:28
    #2

    har samma problem med min wilda, som e 16månader, alla tror att hon e en kille, speciellt jämfört med syrran

    att låta håret växa ut e en bra idé, och , tyvärr, massa flick kläder, så som rosa, rött, lila m.m.

    vissa flickor har lite hårdare drag o ses därför hellre som pojkar av omgivningen - alla flickor har inte långa tjocka ögonfransar o mjuka linjer...

  • Michis­en
    Äldre 11 Jul 19:30
    #3

    Eller så tar du på henne en rosa tröja om det är viktigt för dig att andra ska se att det är en tjej?
    Småbarn är inte alltid så lätta att könsbestämma, men det brukar ju ändra sig med tiden.

  • Angeli­caF
    Äldre 11 Jul 19:31
    #4

    Hade samma problem med min dotter också innan hennes hår växte ut.

    - Åh vilken söt liten pojke.

    Själva grejen är den att hon har alltid klätts i rosa/ röda kläder.. tjejfärger om ni förstår och dessutom har hon rosa vagn Emmaljunga

  • anneli­esb
    Äldre 11 Jul 19:33
    #5

    Ja tyvärr ser hon ut som en kille.

  • Äldre 11 Jul 19:35
    #6

    ja jag tycker att hon ser ut som en pojke på vissa kort.

  • Äldre 11 Jul 19:35
    #7

    jag tror att om folk är osäker så säger dom kille, för att det på något sätt skulle vara en värre "förolämpning" åt andra hållet. jag tror också att det sker automatiskt. tänk bara när man ser en bild av ett djur, eller leker med legofigurer, då blir det oftast han för de flesta.

    själv tänker jag att det är omöjligt att se på ett barn om det är en kille eller tjej. vissa ledtrådar kan man såklart få från kläder och frisyrer, men det stämmer ju inte alltid.

    gulligt barn du har i alla fall!

  • Äldre 11 Jul 19:38
    #8

    Vad spelar det för roll, egentligen?

  • Äldre 11 Jul 19:41
    #9

    våran tjej blir förresten också ofta tagen för kille, fast jag tänker att det kanske är självförvållat från vår sida jag tänker att det inte spelar någon roll, och så länge hon är så liten som nu bryr hon sig då rakt inte...

  • meimei
    Äldre 11 Jul 19:42
    #10

    Vår minsting blir också ofta förväxlad med en pojk. Säkert är det mitt fel till viss del. Eftersom jag var helt säker på att vår andra plutt skulle bli en pojke köpte jag mycket kläder i grönt, blått och brunt och de har lillskruttan på sig!
    Jag bryr mig inte så mycket. Eftersom hon var bäbis när vi fick henne hade hon inte så mycket hår. Nu har vi låtit det växa, så även om det inte går ner över öronen än, kammar jag det lite så att det börjar att gå ner över öronen (hon är lite lätt lockig), på så sätt blir det lite "flickigare" frisyr. Ibland får hon en tofs på huvudet (men tilloch med med den har folk trott att hon är pojk!), men då har jag sagt.."Du ser väl att hon har tofs med rosett..alltså är det en flicka!". Men som sagt jag bryr mig inte så mycket! Ibland låter jag folk tro att det är en pojk, som flygvärdinnan på flyget mellan Hongkong och England som under de 14 timmarna i luften konstant pratade om dottern som he, och him.

Svar på tråden Ser hon inte ut som en tjej???