• Ljubav­iMoja
    Äldre 13 Jul 20:28
    16520 visningar
    37 svar
    37
    16520

    kosovoalban

    nennemamman skrev 2008-07-13 20:06:36 följande:
    nej jag ändrar mej inte men än så länge är det inga problem och jag tror han fattat vad jag anser om jämlikhet han har inte sagt något mer om det sen jag sa vad jag tyckte , och kämpa för mina rättigheter gör jag inte för jag vet vad jag har
    Jag är inte ens svensk men trodde som du vad gällde mitt ex att han fattade vinken men där hade jag fel när barnet kom blev han hemsk och farlig fick gå genom kvinnojouren och polisen för att bli av med psykfallet.
    Att bli far är inte svårt, däremot att vara det
  • Ljubav­iMoja
    Äldre 13 Jul 20:38
    #14
    nennemamman skrev 2008-07-13 20:34:12 följande:
    oj vad tråkigt för dej, beklagar , han är snarare åt andra hållet , han frågade mej varför en kompis till mej inte anmäler sin kille och lämnar honom ,för han slår henne det gillade han inte , sen så är han lite försvenskad och jag får väl hoppas det går bra för jag gillar ju honom för att bara släppa honom
    Jag hoppas såklart att du får det bra och att han inte visar sig vara något kontrollerande psykfall men skenet kan bedra tyvärr.

    Men du verkar vara stark och inte tål skit så det kommer säkert gå bra men skulle du märka något som tyder på att det kan bli som jag sa så lämna han fort som bara den.

    Lycka till
    Att bli far är inte svårt, däremot att vara det
  • Ljubav­iMoja
    Äldre 13 Jul 22:08
    #22
    nennemamman skrev 2008-07-13 22:03:53 följande:
    ja men hålla ihop för barnets skull , vad är bäst då en nedtryckt misshandlad mamma som är rädd och undergiven och som inte vill ha pappan dömd för barnets skull eller en mamma som mår bra och inte har ångest för allt
    Nä hålla ihop för barnen skull håller inte i längden jag försökte det och mitt barn mådde verkligen inte bra utav att se sin mamma deprimerad varje dag,slagen och en pappa som jämt var sur och full.
    Att bli far är inte svårt, däremot att vara det
  • Ljubav­iMoja
    Äldre 13 Jul 22:13
    #25
    marina 81 skrev 2008-07-13 22:09:10 följande:
    ja, man vet väl att man borde gå men tror inte man klarar sig själv t.ex. Jag var helt fast i tanken att man ska hålla ihop familjen, man som kvinna ska backa o inte provocera etc..i tre år tänkte jag så tills jag lämnade honom för första gången. Jag fick inte ha vilka kläder jag ville, inte gå ut på kvällarna, inte träffa vissa kompisar, absolut inte prata med andra killar, då var jag otrogen trodde han..
    Värst vad vi har mycket gemensamt vad gäller detta 3 år tog den nämligen här oxå och det som verkligen fick mig att lämna är när jag såg att mitt barn tog skada.
    Att bli far är inte svårt, däremot att vara det
  • Ljubav­iMoja
    Äldre 13 Jul 22:23
    #27
    marina 81 skrev 2008-07-13 22:17:38 följande:
    ja, men samma här..min son grät "inte bråka!" o det gjorde mig så ledsen att se hur illa han for av det som skeddeSåhär efteråt är jag ju glad jag tog mig därifrån men blir ständigt påmind, var så ledsen häromdagen, fick höra at en kille från mitt ex hemland sagt till min nuvarande make att mitt ex var en sååå fiiiin kille o att HAN lämnat MIG för att jag var så elak mot han..man ska inte bry sig vad folk snackar men jag blev iaf ledsen
    Ahhhh blir så sur på sånt hans familj är jo så duktiga oxå på att mörklägga allt för andra och få han att se ut som en ängel. hans nya sa till mig att han säkert slog mig för att jag inte kunde hålla truten och att han aldrig skulle röra henne WHAT lixom helt jävla skruvade är hela högen. Har fortfarande mardrömmar om den mannen speciellt när han tar min dotter och skakar henne för att hon inte vill sluta gråta. Tur för han att polisen kom i tid för jag var så nära ett sammanbrott pga allt vi fått stå ut med han att jag kunde dödat han.

    Jag och du och många andra kommer nog aldrig glömma det vi gått igenom men derimot har vi fått styrka och mod att inte dras in i skitet igen eller låta någon trampa på en igen och behandla en som skit.
    Att bli far är inte svårt, däremot att vara det
Svar på tråden kosovoalban