Inlägg från: LoveSharPei |Visa alla inlägg
  • LoveSharPei

    kosovoalban

    Våran vardag skiljer sig inte något ifrån min vardag då jag var tillsammans med en svensk. Jag lever fortfarande samma liv. Fast med olika människor och med en annan syn på kärlek och familjen.

    Kosovarerna har en underbar kärlek och syn på sin familj. Familjen är viktigare än allt annat och dom är mycket kärleksfulla! Jag älskar den albanska traditionen och deras sätt och leva. Jag önskar ibland att jag var född som alban. Men jag har turen och få leva mitt liv tillsammans med en alban och hans underbara familj.

    Kosova är en underbart land med underbar befolkning.
    Men självklart märken man av att man kommer ifrån olika kulturer, det går inte och sticka det under stolen.

  • LoveSharPei
    wynn skrev 2008-09-23 16:36:39 följande:
    Nåt som stör mig är också att om man blir tillsammans med en svensk man som först verkar snäll och jämställd, men senare inte visar sig vara någotdera, då för man höra: "OK, han var en idiot, du hade otur". Blir man däremot tillsammans med en utländsk man som verkar snäll och jämställd men sedan inte visar sig vara det, då får man höra: "Det borde du väl ha fattat, han är ju där eller därifrån, varför flyttade du ihop/gifte dig/skaffade barn med honom?"Inget av ovanstående har hänt mig, men flera kompisar.Är idioten helsvensk, har man haft otur. Är idioten helt eller delvis utländsk, får man skylla sig själv...
    Precis, bra skrivet! Och tyvärr är det ju så. Många har den synen och det tycker jag är hemskt synd för den svenska mannen är inte ett dugg bättre än någon av dom andra.
Svar på tråden kosovoalban