• MaijaO

    Leta egen Gravsten eller köpa?

    Syrran har en gammal kvarnsten som gravsten. Hålet har vi satt igen med en kopparplatta täckt med bladguld och sedan har vi graverat in strålar så att det bildats en sol. Sedan är hennes namn en kopia av hennes egen namnteckning som vi tog från hennes körkort. Det blev jätte bra. Manen som ligger brevid syrran har också en egen sten med sin egen namnteckning på. Men den stenen är en liggande vattenslipad rund sten i rött.

    Vi har haft problem med att vår sten börjat luta eftersom den är ganska hög och tung och bladguldet blir sjaskigt efter några år så man får fylla i det med jämna mellanrum så jag skulle nog inte rekomendera en hög stående sten med allt för mycket "jox" på. Håll det enkelt och tänk på att det är enbart för eran skull ni har en sten. ta det som ni tycker är bäst och som ni tycker representerar erat barn.

    Graveringen, leveransen och monteringen hjälper begravningsbyrån er med. Ni meddelar bara att ni vill ha en egen sten och sedan lämnar ni in den till dem så sköter de resten.

Svar på tråden Leta egen Gravsten eller köpa?