• Anonym (plank­an)
    Äldre 8 Aug 22:37
    83414 visningar
    282 svar
    282
    83414

    Tycker ni killar att det är avtändande med små bröst?

    Jag har väldigt små bröst typ 70a-kupa. Jag skulle verkligen vilja operera mig om jag visste att det var riskfritt, vilket faktiskt inte är. Jag har en del killkompsar som sagt rakt ut att om du vill operera dig så förstår jag det. då kan man ju känna att stora bröst är viktigt för en kille. Jag har rumpa men absolut inga bröst. Seriöst om ni verkligen älskar någon är små bröst avtändande?Jovisst man kanske borde jobba på sitt självförtroende, men där verklignen inte lätt att se alla storbystade tjejer på stranden i minimal bikini, när man själv är platt som en pannkaka.

  • Svar på tråden Tycker ni killar att det är avtändande med små bröst?
  • Anonym (porrb­röst)
    Äldre 7 Oct 07:58

    kallekn; va menar du???? SKÖNT ATT JAG LEVER MED DIG IALLA FALL.tro inte att jag gör det för att va snygg inför min man, han gillar mig som den jag är. jag gör det FÖR MIN SKULL.me det kanske du har svårt att fatta som inte ammat 3 barn och har en tung byst som påverkar din rygg.....

  • Anonym (porrb­röst)
    Äldre 7 Oct 07:59

    inte lever med dig ska det så såklart........

  • Anonym
    Äldre 7 Oct 08:37

    Jag hade 70 A och de var fina och fasta men jag kände att jag ville ha lite större så jag kunde fylla ut en BH och kanske få en klyfta. Ville dock vänta till efter graviditet och amning.

    Efter amningen så blev de slappa, hängiga och ännu mindre - så visst kan man få hängiga bröst trots att man har små!

    Gjorde bröstoperation och fyllde ut och la till och är nu jättenöjd!

    Angående killarna så har jag inte märkt någon skillnad med stora / små bröst.
    Operera dig inte för deras skull utan för din egen.

  • Hallon­juice
    Äldre 7 Oct 18:14

    älskar små tuttar mer att hålla i man kan ju hålla i hella härlegheten menar jag :P

  • Äldre 7 Oct 18:15

    Absolut inte

  • Anonym (plank­an) Trådstartaren
    Äldre 7 Oct 22:10

    Hmm det där med att köpa bhar i vilken färg och form som helst stämmer ju knappast. Även om det finns 70A i dem flesta affärer så går dem flesta bhar bort på mig. Är kupan väldigt liten ser det ut som jag har barnbh. Så jag letar efter en bh som gör att brösten ser större ut på utsidan. alltså inte pytteliten omkrest på bh:n samt alltid vaddering. Hittar kanske en modell som sitter bra ien affär. Tror faktiskt B-kupor har lättare att hitta bhs och bikinisar. Utan vaddering ser det ut som jag är helt platt om jag har t-shirt på mig. Just nu har jag nog en liten A, men märkte när jag åt p-piller att jag kunde fylla ut min a-kupa på bikinin. så nu gör jag nog ett nytt försök att ätat p-piller trots biverkningar. Bikinisar skall vi inte prata om. Det är skitsvrt att hitta överdelar som sitter bra. Oftast är dem för stora och tyget fladdrar som någon tidigare skrev. Ibland känner jag att jag skall ta av mig överdelen i ren prostest

  • SläppH­ästarn­aFria
    Äldre 7 Oct 23:02

    Bär dina bröst utan BH då det - enligt mig och säkert med en läktare bakom mig som håller med mig - ser fruktansvärt sexigt ut på en kvinna med just din bröststorlek och däromkring. Brösten ser inte för exponerade ut och med rätt åtsittande linne så ser det väldigt avslappnat ut.
    Det enda problem jag kan se med den klädsen - då den varken ser "för mycket ut" eller "för ovårdat ut" - får bli kvinnors tendens att se varandra som rivaler och istället för att lyfta det fina hos sig själva anmärker det fina som andra kvinnor lyfter fram.
    En onödig rivalitet enligt mig.

    Kör hårt! ;) Lägg ner med pillren, vad dom gör med ditt humör och din personlighet sänker din attraktion betydligt mer än vad dina mindre bröst någonsin skulle kunna göra. Not even a single wrong makes one wrong right - och du har fel om att din storlek på bröst skulle vara avtändande, go figure. ;)

  • Anonym (Manne­nZ)
    Äldre 7 Oct 23:05

    Haha Spelar NOLL roll!!!
    Var stolt över din kropp. Brösten har ingen betydelse så... det kan vara lika sexigt med små jungfrutoppar som megemeloner.

  • Anonym
    Äldre 8 Oct 11:49

    oh vad denna tråden hjälpte mig nu, jag hade inte väntat mig att få så många komentarer från killar om hur fint dte är med små bröst..mitt självförtroende fick precis en skjuts framåt!

  • Anonym (tuttl­isa)
    Äldre 8 Oct 13:21
    Svar på #107
    Instämmer i detta inlägg. Har en vännina som förmodligen har samma storlek på brösten som dig. Hon har aldrig bh och det ser jättesexigt ut. Hon går inte med urringat, har ofta polo men det ser jättesnyggt ut.. Försök, tror du kommer bli positivt överraskad...
Svar på tråden Tycker ni killar att det är avtändande med små bröst?