• Anonym (plank­an)
    Äldre 8 Aug 22:37
    83577 visningar
    282 svar
    282
    83577

    Tycker ni killar att det är avtändande med små bröst?

    Jag har väldigt små bröst typ 70a-kupa. Jag skulle verkligen vilja operera mig om jag visste att det var riskfritt, vilket faktiskt inte är. Jag har en del killkompsar som sagt rakt ut att om du vill operera dig så förstår jag det. då kan man ju känna att stora bröst är viktigt för en kille. Jag har rumpa men absolut inga bröst. Seriöst om ni verkligen älskar någon är små bröst avtändande?Jovisst man kanske borde jobba på sitt självförtroende, men där verklignen inte lätt att se alla storbystade tjejer på stranden i minimal bikini, när man själv är platt som en pannkaka.

  • Svar på tråden Tycker ni killar att det är avtändande med små bröst?
  • Äldre 8 Aug 23:09
    #11

    Små eller stora spelar väl ingen roll. Brukar väl vara så att det är de brösten som flickvännen har som man föredrar.

    Jag tycker dock att små bröst i regel är vackrare än större.

  • Äldre 8 Aug 23:12
    #12

    Avtändande är när tjejerna har ciggpaketet mellan brösten, i bh'n eller sådär(soporna som verkar sakna fickor på byxorna på krogen)... Eller om dom är sådär "snygga" och har den där jagärsnyggastirummet-attityden...

  • Anonym (Lovei­t)
    Äldre 8 Aug 23:13
    #13

    Personligen tycker jag om tjejer med små bröst. Gärna lite toppiga. Och så ska dom få plats i en kupad hand.
    Bombs are over rated!

  • AnnaGB­G
    Äldre 8 Aug 23:17
    #14
    Nyfiken gul skrev 2008-08-08 22:54:16 följande:
    måste bara tillägga för diskussionens skull att mina E-kupor är helt naturliga så inga missförstånd dyker upp här...
    Kan jag då få inflika att jag har helt naturliga tuttar också...fast J-kupa! Fast ok, amningstuttar förvisso. Men ändå...

    Som svar till TS; Jag är visserligen inte kille men de jag träffat genom åren har för det mesta sagt att de gillar fasta bröst mer än hängiga och då lär man väl ligga bättre till när man har små?

    Det är möjligt att de flesta killar gillar stora tuttar men om det är AVGÖRANDE för "val av partner" så är de nog närmre grottfolk än vad man kan tro
  • Anonym (små)
    Äldre 8 Aug 23:25
    #15

    Jag föredrar helt klart mindre bröst framför större.
    Får bara avsmak av stora bröst och ofta exponeras de på ett sådant sätt också att man hellre vänder bort blicken än att titta.

    Var stolt över dina små vackra bröst! :)

  • Anonym (plank­an) Trådstartaren
    Äldre 8 Aug 23:38
    #16

    Jag trodde killar gillade att titta i urringningar Jo egentligen skall man väl vara glad över att vara frisk och visst förutom att dem är små så är det ju inget fel på själva utseendet. Men det är ju inte så lätt att vara nöjd när samhället är s tuttfixerat. Men visst det är ju trevligt att höra här att alla killar inte är besatta av stora bröst

  • Anonym (A-kup­or)
    Äldre 9 Aug 00:39
    #17

    Anonym (plankan) skrev 2008-08-08 23:38:19 följande:


    Jag trodde killar gillade att titta i urringningar
    Visst är det roligt. Men när det kommer till en eventuell partner eller något som jag verkligen tänder på så är det A-kupor, absolut inte större än B.

    Som någon tidigare skrev så är små bröst med små vårtgårdar det absolut sexigaste...
  • Anonym (Kisen­79)
    Äldre 9 Aug 00:46
    #18

    jag föredrar slampan no 1 bröst före  ( hon har vacker bild )
    Små bröst är fina men föredrar större då det äre mer kvinnligt

  • Anonym (75A)
    Äldre 9 Aug 01:09
    #19

    Har också ganska små... 75A... Har många ggr tänkt som du... Är 19 år så speciellt mycket större lär de väll inte bli heller.

    Brukar tänka på att jag förövrigt har en ganska så fin kropp.. har iaf fått höra det av killar. Ingen har hittills kommenterat mina bröst faktiskt. Det känns skönt.

    Förut hade jag ganska stora komplex för mina bröst och kände att jag absolut aldrig ville att en kille skulle se mig naken, trodde att han skulle tycka att jag var totalt avtändande, det var jättejobbigt... Så det tog faktiskt lite tid innan jag började titta åt killar ens... lite synd, men men.

    Men nu har jag en mycket mer positiv syn på min kropp. Killar som jag haft i mitt liv har inget annat än berömt mig för att vara söt och vacker osv, sånt höjer ju alltid självförtroendet :D

    Mina bröst har iaf en väldigt fin form enligt mig själv. De är runda, fasta, har små bröstvårtor och vårtgårdar.

    Tror personligen att killar tänder som allra mest på tjejer som visar att de tycker om sin kropp och känner sig självsäkra med den. Vet att de killar som funnits i mitt liv har haft normal-/storbystade flickvänner tidigare, men nog har de älskat mina bröst iaf. Velat smeka, klämma, känna, smaka på...

    Bröst är alltid bröst för killar, sen finns det ju några få som inte kan tänka sig annat än en stor storlek. Men dessa kommer du inte stöta på. Killar som tycker att du är attraktiv kommer förstås vara de som blir intresserade av dig och troligtvis tycker de då också att du är en snygg tjej och att dina små bröst är riktigt fina=) Blir lixom så autmatiskt ju! :)

  • engdah­l
    Äldre 9 Aug 01:30
    #20

    Som (75A) säger: bröst är alltid bröst. Jag tycker om allt från A-kupor till betydligt större...men kan ärligt säga att jag tycker att små bröst är särskilt fina, framför allt på en liten smal petite kvinna (men även annars).

    Det är många av mina killkompisar som föredrar små bröst och alla jag känner tycker att storleken på brösten är rätt oväsentlig. Alla killar är inte tuttfixerade = gillar stora bröst. Många - fler än du tror - älskar små bröst så strunta i alla tankar på operation.

    Glöm heller inte att du skrev att du har en fin stjärt. Vet du inte hur många män som hellre ser till stjärten än till brösten...?

    I mina öron låter du som en alldeles perfekt och mycket sexig kvinna.

Svar på tråden Tycker ni killar att det är avtändande med små bröst?