• Anonym (plankan)

    Tycker ni killar att det är avtändande med små bröst?

    Jag har väldigt små bröst typ 70a-kupa. Jag skulle verkligen vilja operera mig om jag visste att det var riskfritt, vilket faktiskt inte är. Jag har en del killkompsar som sagt rakt ut att om du vill operera dig så förstår jag det. då kan man ju känna att stora bröst är viktigt för en kille. Jag har rumpa men absolut inga bröst. Seriöst om ni verkligen älskar någon är små bröst avtändande?Jovisst man kanske borde jobba på sitt självförtroende, men där verklignen inte lätt att se alla storbystade tjejer på stranden i minimal bikini, när man själv är platt som en pannkaka.

  • Svar på tråden Tycker ni killar att det är avtändande med små bröst?
  • gulemamman

    micke81-
    Vilken underbar ide!!!!! ett stort och ett litet!!! WIHAAA

  • Anonym
    Micke81 skrev 2008-08-23 12:57:05 följande:
    Undrar ifall lesbiska tjejer är lika tuttfixerade som killar?
    Mina grannar är lesbiska (alltså ett lesbiskt par) och de båda gör allt för att se ut som killar. Klär sig i kläder/skor för män, klipper sig i typiska KORTA "killfrisyrer", har ALDRIG smink osv. När jag flyttade hit så gick jag länge och funderade över om det var två killar, två tjejer eller en kille och en tjej och vilken som i så fall var killen/tjejen
    Detta har faktiskt förvånat mig lite för jag tänker mig ju att om man är lesbisk och alltså tänder på tjejer så vill man väl att hon ska vara kvinlig och inte manlig..eller??
    Men ja, det verkar som att kvinliga atribut inte är ngt de tänder på i varje fall! Dock är det nog olika för olika lesbiska kvinnor, vissa älskar säkert bröst och andra inte

    Män i stort verkar vara mer av det typsikt kvinliga/manliga. Homosexuella män verkar ofta tycka att en rejäl stake tex är gryymt sexigt och heterosexuella män gillar bröst (i alla dess former) väääldigt mycket. Tjejer verkar till viss del vara lite tråkiga gällande den biten...
    Själv tänder jag dock mycket på det jag ser, men är ju heterosexuell så det är ju män jag tänder på mäst
  • Anonym (A-kupa:))

    Skrev precis ett långt inlägg som jag råkade ta bort. Handlade om att jag ikväll har ångrat mig angående bröstförstoring vilket jag har funderat fram och tillbaka på. Jag är 20 snart 21 år och fyller knappt ut en A-kupa. De lite mindre A-kuporna passar mig bra, då menar jag inte AA kupa utan att A kupan kan variera något hos tex. HM men men till saken. Jag älskar mina bröst och känner att de är en del av mig precis som jag är. För några år sedan hade jag gjort en bröstförstoring direkt om jag fått chansen men idag tänker och känner jag annorlunda. Jag vill ha större men ändå inte, trivs bra som jag är. Skäms jag på stranden så är det inte för mina små bröst utan för att jag tycker att jag är för smal och skulle mer än gärna gå upp 5 kilo. Mitt problem är också att mina bhar sitter åt(trots att jag är smal), kanske för att de inte fylls ut tillräckligt? Får iallfall små blåmärken framtill (I mitten) och bak vid spännet. Ett annat problem är att det varje år är lika svårt att hitta en bikini som passar. Just därför har jag funderat på förstoring, men som sagt det är inte riskfritt och på något sätt hade det inte känts som jag. Jag har alltid haft små bröst med undantag när jag ammade (Förvisa var de "bara" var runt en fylld A-kupa) Men på min nätta kropp och mina 153 cm så kändes det stort. Vill också till 100% kunna amma nästa barn och oavsett vad andra säger så känns det som om en bröstförstoring kan försvåra, dock vet jag andra som ammat utan problem men som sagt vill inte ta den risken.

    Ett annat problem är att hitta en snygg bh. Blev så glad när en här i tråden skickade denna länken ellenssida.frak.dk/ inte nog med att den är bra allmänt för oss med små bröst den länkar också till andra sidordär man kan beställa snygga bh och bikini i A, AA och AAA storlekar. Så stort tack till dig och alla er andra som lyckats få mig att säga nej till förstoring och fått mig att inse det jag redan visste att att små bröst är fina, alla ser vi olika ut och vi är alla fina oavsett storlek och vi ska vara nöjda som vi är. Hoppas att ts tagit åt sig lika mycket som jag!:D Och att du ts besöker denna sida.

  • Anonym (Taxöra)

    Förstår hur du känner dig, själv har jag efter tre barn fått se hur brösten begett sig södert och blivit mindre inte alls kul.

    Men som tur väl är så finns det killar som tänder på alla sorters bröst.

    Är du tillfreds med din kropp så utstrålar du en sexighet och killarna tändr mer på sexigheten och självförtroendet än ett par stora bröst.

  • Spartacus
    El Doodles skrev 2008-08-09 10:28:43 följande:
    I like em big, medium and small.Om ni tjejer ska operera er så tänk inte på oss killar. Jag lovar er att det finns flera killar som gillar små bröst lika mycket som stora bröst.Det är tråkigt att det i princip blivit en norm att ha lite större bröst.

    håller inte med..


    som jag skrivit tidigare så är det ju snarare på modet att se ut som en sticka och ha små bröst, såna som man kan skippa bhn på!


    catwalken taking over the streets! på gott och ont...


    kurviga modet hörde väl mer baywatch-temat till?


    men allra mest "inne" om man ska prata om trender är ju att tjejer tar för sig, slutar bry sig om vad killar tycker och hittar sina egna stilar...


    kör bara kör!

Svar på tråden Tycker ni killar att det är avtändande med små bröst?