• Anonym (plankan)

    Tycker ni killar att det är avtändande med små bröst?

    Jag har väldigt små bröst typ 70a-kupa. Jag skulle verkligen vilja operera mig om jag visste att det var riskfritt, vilket faktiskt inte är. Jag har en del killkompsar som sagt rakt ut att om du vill operera dig så förstår jag det. då kan man ju känna att stora bröst är viktigt för en kille. Jag har rumpa men absolut inga bröst. Seriöst om ni verkligen älskar någon är små bröst avtändande?Jovisst man kanske borde jobba på sitt självförtroende, men där verklignen inte lätt att se alla storbystade tjejer på stranden i minimal bikini, när man själv är platt som en pannkaka.

  • Svar på tråden Tycker ni killar att det är avtändande med små bröst?
  • Spartacus
    Anonym (plankan) skrev 2008-08-08 23:38:19 följande:
    Jag trodde killar gillade att titta i urringningar Jo egentligen skall man väl vara glad över att vara frisk och visst förutom att dem är små så är det ju inget fel på själva utseendet. Men det är ju inte så lätt att vara nöjd när samhället är s tuttfixerat. Men visst det är ju trevligt att höra här att alla killar inte är besatta av stora bröst
    men ja det gör dom! men små bröst utan bh i en urringning är ju sjukt mycket sexigare än upp-pushade stora bröst yack! ser bara trashigt ut..

    tror det är skittufft för storbystade tjejer att blir tagna på allvar ibland också, som att dom skulle bsyta upp sig med flit fastän dom kanske bara HAR såna bröst, det måste ju vara skittufft?
  • Anonym

    Jag har jättesmå bröst (är 23). Har varit med killar som inte alls verkar tända på dom (som bara kommenterar mitt ansikte och min rumpa och knappt rör vid brösten) och killar som varit helt fixerade vid tuttarna och tänt extra för att de är så små. Tror det är väldigt olika.

  • Hallonjuice

    jag tycker att naturliga bröst är bäst silicon bröst verkar så ''porrigt'' var stålt över det du har och njut skäms inte av små bröst sexigare med riktiga bröst än silicon. min flickvän hade välldigt små när vi träffades för 3år sedan ca 80A vilket jag tyckte var väldigt sexigt var 16då nu har hon 80C (18år) men tycker fårtfarande att dom små var sexigare på något viss är 19år och har som alla killar i ungdomen kollat på porrfilm och porr tidininga men tycker endå att neturell är sexigast förknippar mer silicon C-kupa + som något som tillhör porrindustrin och modeller inget för den perfekta kvinnan titta bara på kvinno frågan idag ''den normala kvinnan'' har inte silicon om den normala kvinnan hade perfekt hårda sant perfekt runta bröst hade man fått det sen födseln a-kupa eller d-kuppa brösten är till för att atrahera en partner och amma barnet a-kuppade bröst är sexigare än d-kuppade häng pattar :P

  • liveandletlive

    Älskar små bröst.

    Förlåt, men ärligt talat... så många prisar stora bröst så jag kan väl få vara ärlig:
    Stora bröst är som en amningsapparat för mig, påminner om min mamma (som var stor) eller en kos juver... Avtändande för mig.

    För ärligt?

  • Oneleg Jämtland

    Finare med naturliga bröst än plasttuttar.

    Viktigare med attityd hos ägarinnan då


    När allt du har är en hammare, ser alla problem ut som en spik!
  • KalleKn

    Killar finns i två smaker, dom som gillar tuttar och dom som gillar rumpor.

    Dom som gillar stora tuttar märks rejält för det är inte svårt att se när en kille fånstirrar ner i djup urringning, vi andra som spanar på rumpor eller små tuttar märks knappt alls vilket får tjejer att tro att vi är för väluppfostrade för att spana ner i urringningen på bruden med dom stora lökarna för killar gillar ju bara stora bröst. Sanningen är killar som gillar stora pattar är i rejäl minoritet men dom är som sagt både klumpiga och oftast rätt högljudda av sig... Öh pattar... typ.

    Var glad för dina fina bröst som gör det lätt att hitta snygga kläder som sitter bra och som inte kommer ge dig nack och axelproblem. Vi är många som uppskattar dom och inte alls skulle ha nått emot att få låta tungan snudda lätt över dom

  • Anonym (porrbröst)

    jag själv kommer och vill fixa mina bröst efter att jag fött min nr 3. jag vill förminska och fylla ut.tycker det är skitsnyggt med silikonbröst.ja typ som porrbröst.inte alltför stora men runda och "perfekta".men smaken är som baken delad.tur är väl det att vi alla vill se olika ut.

  • KalleKn

    Anonym (porrbröst) skrev 2008-10-06 19:20:56 följande:


    jag själv kommer och vill fixa mina bröst efter att jag fött min nr 3. jag vill förminska och fylla ut.tycker det är skitsnyggt med silikonbröst.ja typ som porrbröst.inte alltför stora men runda och "perfekta".men smaken är som baken delad.tur är väl det att vi alla vill se olika ut.
    Det där däremot är en big big turnoff! Endast rökning gör en brud mer ointressant.
  • Oneleg Jämtland
    KalleKn skrev 2008-10-06 18:45:51 följande:
    Killar finns i två smaker, dom som gillar tuttar och dom som gillar rumpor.Dom som gillar stora tuttar märks rejält för det är inte svårt att se när en kille fånstirrar ner i djup urringning, vi andra som spanar på rumpor eller små tuttar märks knappt alls vilket får tjejer att tro att vi är för väluppfostrade för att spana ner i urringningen på bruden med dom stora lökarna för killar gillar ju bara stora bröst. Sanningen är killar som gillar stora pattar är i rejäl minoritet men dom är som sagt både klumpiga och oftast rätt högljudda av sig... Öh pattar... typ.Var glad för dina fina bröst som gör det lätt att hitta snygga kläder som sitter bra och som inte kommer ge dig nack och axelproblem. Vi är många som uppskattar dom och inte alls skulle ha nått emot att få låta tungan snudda lätt över dom
    haha... de som kollar rumpor syns inte lika mycket för då kan man ju gå bakom o spana.... har hört talas om tjejer som gör likadant på killar *ironi*
    När allt du har är en hammare, ser alla problem ut som en spik!
  • BadMan

    Avtändande med mindre bröst?
    Mitt svar är Absolut INTE !

    Jag tycker att små bröst är väldigt sexigt, speciellt om det är hårda utåtstående bröstvårtor. Ju mer de står ut desto sexigare.

    Var nöjd med dina mindre tuttisar och lyssna inte på killar med fula kukar som snackar strunt om dem :)

    Mvh.

Svar på tråden Tycker ni killar att det är avtändande med små bröst?