• Anonym (Kaffedraken)

    Ärligt egokillar! Tjejer vill också komma!

    Kazzoo skrev 2008-08-14 09:03:19 följande:
    Förstår inte det.. Jag har gärna lång sex som börjar med (om jag får) att ge oralsex med smekningar, och sedan "vanliga sexet" och får jag avslutar jag gärna med oralsex igen..Men det är väl bara jag...
    Kan bara instämma med ovanstående. Och med shellstr: klart att man inte ska ta mer än man ger. Jag kan inte förstå den man som lämnar sin kvinna utan minst en orgasm.

    TS: jag utgår från att du pratat med din man om detta. Men varför förstår han inte att man kan börja med att slicka och smeka eller avsluta? Och om ni inte har en dildo - köp en eller ett par och be honom använda dem på dig efter samlaget.

    Och är det helt omöjligt för honom att orka en andra gång så att du kan suga av honom först så att han kan hålla sig längre en andra gång?
  • Anonym (Kaffedraken)

    Mephala the ranger skrev 2008-08-14 22:18:54 följande:


    Ifall man vill ha mer sex som kille så ser man till att tjejen kommer, gärna fler gånger. Skulle man måste ha sex med en som skiter i en så skulle det bli kanske två gånger och sen kan man lika gärna onanera. Fattar inte ni killar att orgasmgaranti är lika med massa mer sex för er egen del =D
    Kunde inte sagt det bättre själv. Så därför citerar jag...
Svar på tråden Ärligt egokillar! Tjejer vill också komma!